مدارک سفارت کانادا

مدارک سفارت کانادا

مدارک سفارت کانادا

مدارک مدارک سفارت کانادا برای ویزای توریستی ‎

  • اصل پاسپورت های جدید و قدیمی‎
  • ترجمه شناسنامه متقاضی
    ‎ترجمه سند ازدواج ( درصورت اقدام زن و شوهر به طور هم زمان )
  • تکمیل فرم درخواست ویزا‎ Application form ‎‏ ‏‎
  • تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی ‎ Family Information
  • یک قطعه عکس ۳*۵ در ۴*۵ رنگی زمینه سفید‎
  • ترجمه سند ملکی
  • ترجمه مدارک شغلی‎
  • گردش حساب سه ماهه آخر متقاضی
  • نامه تمکن‎  بانکی ‎به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک‎ صادر کننده
  • دعوتنامه به همراه مدارک مالی و کارت شناسایی فرد دعوت کننده ‏‎
  • مدارک اثبات رابطه خویشاوندی دعوت شونده با دعوت کننده‎
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا‎
  • رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند ( درصورتی که فرزند زیر ۱۸ سال باشد و به تنهایی یا با یکی از والدین خود قصد سفر ‏را داشته باشد )

مدت زمان اخذ ویزای توریستی کانادا

مدت زمان اخذ ویزای توریستی تقریبی و بین 3 روز تا 80 روز پس از انگشت نگاری می باشد.

ویزای کانادا

به ما امتیاز دهید
[کل: 2 میانگین: 4]