به ما امتیاز دهید
[کل: 0 میانگین: 0]

Visa Conditions

ویزای ژاپن
درخواست پذیرش ویزای ژاپن:
روزهای یکشنبه الی پنجشنبه (صبحها از ۸:۳۰ الی ۱۰:۳۰)
• این سفارت به هیچ وجه مدارک درخواست ویزا را از طریق پست نمی پذیرد و هیچ گونه مسؤلیتی در قبال مفقود شدن مدارک ندارد.
• تمامی مدارک درخواست ویزا، باید به صورت اصل در روز و ساعات تعیین شده به متصدی امور ویزا تحویل داده شود. مدارک درخواست ویزا به صورت فاکس و یا ایمیل و یا غیره قابل قبول نمی باشد به جز مواردی که به دلایل انسانی صرف نظر کردن از بعضی مدارک توسط مقامات تشخیص داده شود.
• لازم است که مدارک درخواست ویزا حتما توسط خود فرد ( و یا نماینده وی ) به طور مستقیم به سفارت تحویل گردد.

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا های مختلف کشور ژاپن :

ویزای کوتاه مدت

1- تجاری
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد)

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
یک نسخه فرم تقاضای ویزا
یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
دعوتنامه ( که شرکت ژاپنی صادر نموده است )
ضمانتنامه (که شرکت ژاپنی صادر نموده است)
برنامه سفر(که شرکت ژاپنی صادر نموده است)
مدارکی مربوط به شرکت دعوت کننده ( یکی از مدارک زیر لازم می باشد )
الف- ثبت شرکت ژاپنی HOJIN-TOKIBOTOHON
( صادره در سه ماه اخیر )
ب- کپی از جدیدترین تغییرات مربوط به شرکت در KAISHA-SHIKI-HOU
ج- مدرک مربوط به شرکتها یا موسسات در ژاپن    KAISHA-DANTAI- GAIYO-SETSUMEISHOU
د- جزوه ویا کاتالوگ

نامه ماموریت برای متقاضی ویزا
کپی روزنامه رسمی شرکت ایرانی
مدارک تجاری بین شرکت ایرانی و شرکت دعوت کننده ژاپنی
جواز کسب
(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

2- توریستی
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد )

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
یک نسخه فرم تقاضای ویزا
یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
برنامه سفر (به همراه رزرو هتل )
شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:
گواهی رسمی درآمد  ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است)

(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

3- دیدار از دوست
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد)

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
یک نسخه فرم تقاضای ویزا
یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
مدارکی که روابط دوستی بین متقاضی ویزا و ضامن در ژاپن را نشان دهد ( بطور مثال: عکس ،نامه و غیره )
برنامه سفر ( توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)
دعوتنامه (توسط ضامن که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده باشد)
ضمانتنامه :
برگه اقامت محلی ضامن JUMIN-HYO
توجه : در صورتیکه ضامن دارای ملیت خارجی (به طور مثال ایرانی باشد) کپی از پشت و روی کارت ثبت اقامت و کپی صفحه مشخصات گذرنامه، صفحه ویزا و صفحه مهر ورود مجدد، ضامن مورد نیاز است.

مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:
الف- در صورتیکه متقاضی ویزا هزینه سفر را می پردازد: گواهی رسمی درآمد ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است)
ب- در صورتیکه ضامن در ژاپن هزینه را می پردازد، یکی از مدارک زیرلازم می باشد:

گواهی رسمی مالیات (مبلغ درآمد باید ذکر شده باشد) KAZEI- SHOMEISHO
کپی اظهار نامه تایید شده درآمد ضامن که شغل آزاد دارد
(  KAKUTEI-SHINKOKUSHO –HIKAE)

گواهی رسمی درآمد تایید شده توسط شهرداری SHOTOKU-SHOMEISHO
حساب بانکی ( پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب)
(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

4- دیدار از اقوام
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد )

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
یک نسخه فرم تقاضای ویزا
یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
شناسنامه متقاضی ویزا (  به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
دعوتنامه (توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)
برنامه سفر ( توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)
مدارکی که روابط بین متقاضی ویزا و ضامن را مشخص نماید. ( شناسنامه و ترجمه انگلیسی رسمی آن)
ضمانتنامه
برگه اقامت محلی ضامن JUMIN-HYO
توجه : در صورتیکه ضامن دارای ملیت خارجی (به طور مثال ایرانی باشد) کپی از پشت و روی کارت ثبت اقامت و کپی صفحه مشخصات گذرنامه، صفحه ویزا و صفحه مهر ورود مجدد، ضامن مورد نیاز است.

مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:
الف- در صورتیکه متقاضی ویزا هزینه سفر را می پردازد: گواهی رسمی درآمد  ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است)
ب- در صورتیکه ضامن در ژاپن هزینه را می پردازد، یکی از مدارک زیرلازم می باشد

گواهی رسمی مالیات (مبلغ درآمد باید ذکر شده باشد) KAZEI- SHOMEISHO
کپی اظهار نامه تایید شده درآمد ضامن که شغل آزاد دارد
(  KAKUTEI-SHINKOKUSHO –HIKAE)

گواهی رسمی درآمد تایید شده توسط شهرداریSHOTOKU- SHOMEISHO
حساب بانکی (پرینت کارکرد سه ماه اخیر)
(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

5- شرکت درکنفرانس و مسابقات ورزشی
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد)

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
یک نسخه فرم تقاضای ویزا
یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
دعوتنامه (توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)
ضمانتنامه ( توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)
برنامه سفر (توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)
مدارکی مربوط به شرکت و یا سازمان دعوت کننده (یکی از مدارک زیر لازم می باشد)
الف- ثبت شرکت ژاپنی HOJIN-TOKIBOTOHON
( صادره در سه ماه اخیر، توسط شرکت اصلی در ژاپن)
ب – مدرک مربوط به شرکتها یا موسسات در ژاپن KAISHA- DANTAI- GAIYO-SETSUMEISHOU
ج – جزوه ویا کاتالوگ

مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید
نامه ماموریت متقاضی ویزا
(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

قیمت و هزینه دریافت ویزا های مختلف کشور ژاپن :

برای آگاهی از قیمت و هزینه های دریافت ویزا ژاپن و همچنین رزرو بلیط هواپیما – تور و هتل از طریق راه های ارتباطی سایت با کارشناسان ما در ارتباط باشید .

Google Maps

فیلتر وضعیت تور:

فیلتر پیشنهادهای ویژه:

فیلتر شهرها:

فیلتر دسته:

ویزای ژاپن
درخواست پذیرش ویزای ژاپن:
روزهای یکشنبه الی پنجشنبه (صبحها از ۸:۳۰ الی ۱۰:۳۰)
• این سفارت به هیچ وجه مدارک درخواست ویزا را از طریق پست نمی پذیرد و هیچ گونه مسؤلیتی در قبال مفقود شدن مدارک ندارد.
• تمامی مدارک درخواست ویزا، باید به صورت اصل در روز و ساعات تعیین شده به متصدی امور ویزا تحویل داده شود. مدارک درخواست ویزا به صورت فاکس و یا ایمیل و یا غیره قابل قبول نمی باشد به جز مواردی که به دلایل انسانی صرف نظر کردن از بعضی مدارک توسط مقامات تشخیص داده شود.
• لازم است که مدارک درخواست ویزا حتما توسط خود فرد ( و یا نماینده وی ) به طور مستقیم به سفارت تحویل گردد.

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا های مختلف کشور ژاپن :

ویزای کوتاه مدت

1- تجاری
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد)

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
یک نسخه فرم تقاضای ویزا
یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
دعوتنامه ( که شرکت ژاپنی صادر نموده است )
ضمانتنامه (که شرکت ژاپنی صادر نموده است)
برنامه سفر(که شرکت ژاپنی صادر نموده است)
مدارکی مربوط به شرکت دعوت کننده ( یکی از مدارک زیر لازم می باشد )
الف- ثبت شرکت ژاپنی HOJIN-TOKIBOTOHON
( صادره در سه ماه اخیر )
ب- کپی از جدیدترین تغییرات مربوط به شرکت در KAISHA-SHIKI-HOU
ج- مدرک مربوط به شرکتها یا موسسات در ژاپن    KAISHA-DANTAI- GAIYO-SETSUMEISHOU
د- جزوه ویا کاتالوگ

نامه ماموریت برای متقاضی ویزا
کپی روزنامه رسمی شرکت ایرانی
مدارک تجاری بین شرکت ایرانی و شرکت دعوت کننده ژاپنی
جواز کسب
(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

2- توریستی
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد )

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
یک نسخه فرم تقاضای ویزا
یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
برنامه سفر (به همراه رزرو هتل )
شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:
گواهی رسمی درآمد  ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است)

(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

3- دیدار از دوست
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد)

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
یک نسخه فرم تقاضای ویزا
یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
مدارکی که روابط دوستی بین متقاضی ویزا و ضامن در ژاپن را نشان دهد ( بطور مثال: عکس ،نامه و غیره )
برنامه سفر ( توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)
دعوتنامه (توسط ضامن که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده باشد)
ضمانتنامه :
برگه اقامت محلی ضامن JUMIN-HYO
توجه : در صورتیکه ضامن دارای ملیت خارجی (به طور مثال ایرانی باشد) کپی از پشت و روی کارت ثبت اقامت و کپی صفحه مشخصات گذرنامه، صفحه ویزا و صفحه مهر ورود مجدد، ضامن مورد نیاز است.

مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:
الف- در صورتیکه متقاضی ویزا هزینه سفر را می پردازد: گواهی رسمی درآمد ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است)
ب- در صورتیکه ضامن در ژاپن هزینه را می پردازد، یکی از مدارک زیرلازم می باشد:

گواهی رسمی مالیات (مبلغ درآمد باید ذکر شده باشد) KAZEI- SHOMEISHO
کپی اظهار نامه تایید شده درآمد ضامن که شغل آزاد دارد
(  KAKUTEI-SHINKOKUSHO –HIKAE)

گواهی رسمی درآمد تایید شده توسط شهرداری SHOTOKU-SHOMEISHO
حساب بانکی ( پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب)
(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

4- دیدار از اقوام
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد )

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
یک نسخه فرم تقاضای ویزا
یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
شناسنامه متقاضی ویزا (  به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
دعوتنامه (توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)
برنامه سفر ( توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)
مدارکی که روابط بین متقاضی ویزا و ضامن را مشخص نماید. ( شناسنامه و ترجمه انگلیسی رسمی آن)
ضمانتنامه
برگه اقامت محلی ضامن JUMIN-HYO
توجه : در صورتیکه ضامن دارای ملیت خارجی (به طور مثال ایرانی باشد) کپی از پشت و روی کارت ثبت اقامت و کپی صفحه مشخصات گذرنامه، صفحه ویزا و صفحه مهر ورود مجدد، ضامن مورد نیاز است.

مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:
الف- در صورتیکه متقاضی ویزا هزینه سفر را می پردازد: گواهی رسمی درآمد  ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است)
ب- در صورتیکه ضامن در ژاپن هزینه را می پردازد، یکی از مدارک زیرلازم می باشد

گواهی رسمی مالیات (مبلغ درآمد باید ذکر شده باشد) KAZEI- SHOMEISHO
کپی اظهار نامه تایید شده درآمد ضامن که شغل آزاد دارد
(  KAKUTEI-SHINKOKUSHO –HIKAE)

گواهی رسمی درآمد تایید شده توسط شهرداریSHOTOKU- SHOMEISHO
حساب بانکی (پرینت کارکرد سه ماه اخیر)
(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

5- شرکت درکنفرانس و مسابقات ورزشی
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد)

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
یک نسخه فرم تقاضای ویزا
یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
دعوتنامه (توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)
ضمانتنامه ( توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)
برنامه سفر (توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)
مدارکی مربوط به شرکت و یا سازمان دعوت کننده (یکی از مدارک زیر لازم می باشد)
الف- ثبت شرکت ژاپنی HOJIN-TOKIBOTOHON
( صادره در سه ماه اخیر، توسط شرکت اصلی در ژاپن)
ب – مدرک مربوط به شرکتها یا موسسات در ژاپن KAISHA- DANTAI- GAIYO-SETSUMEISHOU
ج – جزوه ویا کاتالوگ

مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید
نامه ماموریت متقاضی ویزا
(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

قیمت و هزینه دریافت ویزا های مختلف کشور ژاپن :

برای آگاهی از قیمت و هزینه های دریافت ویزا ژاپن و همچنین رزرو بلیط هواپیما – تور و هتل از طریق راه های ارتباطی سایت با کارشناسان ما در ارتباط باشید .

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *