مدارک سفارت شیلی

مدارک سفارت شیلی

مدارک سفارت شیلی

مدارک سفارت شیلی برای دریافت ویزای توریستی

  • گذرنامه دارای اعتبار به همراه کپی
  • ۴ قطعه عکس جدید
  • سند تمکن مالی
  • بلیط رفت و برگشت
  • گواهی پزشکی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • قرارداد کاری
  • دعوت‌نامه یا نامه‌ای که هدف از سفر را مشخص کند.

برای دریافت ویزا ابتدا باید کلیه مدارک درخواستی به سفارت ارائه شده و در صورت تائید در موعد مقرر فرد متقاضی در محل سفارت برای مصاحبه حضور یابد.

هزینه و مدت صدور ویزای شیلی

ویزای شیلی در مدت ۱۵ روز و در قبال پرداخت ۱۶۰ یورو صادر می‌شود.

آدرس سفارت شیلی در تهران

تهران- خیابان شریعتی، خیابان خزر شمالی، کوچه هرمز، پلاک ۴

تلفن: ۲۶۶۴۳۹۰۰ و ۲۶۶۴۳۷۰۰ (۰۲۱)

ویزای شنگن

به ما امتیاز دهید
[کل: 0 میانگین: 0]