مدارک سفارت کلمبیا

مدارک سفارت کلمبیا

مدارک سفارت کلمبیا

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور کلمبیا در زیر به طور کامل شرح داده شده است .

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور کلمبیا را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا کلمبیا با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند

( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ).

انواع ویزا های کشور کلمبیا :

  • ویزا توریستی
  • ویزا کاری
  • ویزا بازرگانی

 مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا کلمبیا :

ویزا توریستی :

  • اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه .
  • رزرو بلیط رفت و برگشت
  • رزرو هتل
  • دعوتنامه

ویزا کاری :

  • اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه .
  • قرار داد کاری

ویرا بازرگانی :

  • اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماهه .
  • نامه از شرکتی در کلمبیا کهه در آن ذکر شده باشد برای انجام چه معامله ای عازم کلمبیا هستید .
  • نامه از شرکت ایرانی که در آن نوع فعالیتی که در کلمبیا دارید نوشته شده باشد .

آدرس سفارت کلمبیا در تهران

خیابان دروس – خیابان هدایت – خیابان فریار – پلاک 5  و تلفن های : 7-22558956-021 می باشد .

ویزای آمریکا

به ما امتیاز دهید
[کل: 1 میانگین: 3]