مدارک سفارت نپال

مدارک سفارت نپال

مدارک سفارت نپال

قیمت و نحوه و مدارک سفارت نپال

اتباع ایرانی جهت ورود به کشور نپال نیازی به اخذ ویزا این کشور نداشته و ویزای این کشور در فرودگاه این کشور صادر می گردد.

  • ویزای توریستی نپال برای شهروندان بسیاری از کشورها در فرودگاه‌های این کشور و نیز مرزهای زمینی با پرداخت مبلغی مابین ۲۵ تا ۱۰۰ دلار (بسته به زمان اقامت)
  • ارائه یک قطعه عکس (اگر همراهتان نداشتید می‌توانید از عکاسی داخل فرودگاه تهیه کنید)
  • پرکردن فرم مخصوصی امکان‌پذیر است.
    بیشترین زمانی که می‌توانید در این کشور اقامت داشته باشید، ۱۵۰ روز است.

برای هر روز اضافه نیز می‌توانید با پرداخت دو دلار اجازه اقامت بگیرید.
لازم به ذکر است،‌ اگر تابعیت یکی از کشورهای اتحادیه سارک (اتحادیه همکاری‌های منطقه‌ای جنوب آسیا) را دارا باشید، نیازی به ویزا نخواهید داشت.

آدرس کنسولگری نپال در تهران:‌

سعادت آباد، علامه جنوبی، پلاک ۱۴۳ – تلفن: ۸۸۶۸۴۸۳۱

تور های نپال

به ما امتیاز دهید
[کل: 0 میانگین: 0]