مدارک سفارت هندوستان

مدارک سفارت هندوستان

مدارک سفارت هندوستان

روند درخواست ویزا و مدارک سفارت هندوستان

مرحله 1

قبل از در خواست ویزا خواهشمند است نسبت به مسئله ” هدف از دیدار” اطمینان حاصل کنید ما برای کمک و مساعدت به شما اینجا هستیم و شما را از طریق پروسه در خواست ویزا یاری می دهیم اما مجاز به راهنمائی شما در خصوص انتخاب نوع ویزا نمی باشیم.

از آنجائیکه کار ما در اصل و ماهیتا” اداری می باشد ، ما نمی توانیم بگوئیم که آیا با در خواست ویزای شما موافقت می شود یا نه و این که چقدر زمان می برد تا به شما ویزا داده شود و این حق را فقط سفارت دارد.

مرحله 2 :

فرم در خواست ویزا را کامل کرده و عکس خودر را بر روی آن بچسبانید.

مرحله 3 :

از مشخصات کامل عکسها اطمینان حاصل کنید تا مطابق مشخصات خواسته شده، باشند

مرحله 4 :

کلیه مدارک لازم طبق چک لیست را به پیوست ارائه نمائید. اطمینان حاصل کنید که در خواست شما کاملا” تکمیل شده باشد.

در خواستهای ناقص پذیرفته نشده و به آنها ترتیب اثر داده نخواهد شد

مرحله 5:

درخواست خود را به همراه هزینه ویزا بصورت نقدی ارائه نمایید

مرحله 6:

میتوانید درخواست خود را بصورت Online پیگیری نمایید

مرحله 7:

  • پاسپورت خود را تحویل گرفته یا منتظر بمانید تا از طریق پست آن را دریافت نمایید
  • دو قطعه عکس 3*4 رنگی با زمینه روشن / بیش از سه ماه از گرفتن عکسها نگذشته باشد
  • یک نسخه از رزرو بیلط هوایی رفت و برگشت
  • فتوکپی شناسنامه (صفحه 1و 2)
  • اصل گذرنامه ( با اعتبار 6 ماه از زمان سفر)
  • اصل گذرنامه قدیمی
  • مدارک مورد نیاز جهت درخواست ویزای توریستی بیش از یک ماه ( چنانچه یکی از بستگان درجه اول متقاضی اقامت هند داشته باشند)
  • کپی مدارک اقامت شخص دعوت کننده
  • ترجمه شناسنامه فرد متقاضی با تائیدیه دادگستری
  • مدارک مورد نیاز جهت درخواست ویزای توریستی بیش از یک ماه ( چنانچه یکی از بستگان درجه اول متقاضی مشغول به تحصیل باشند
  • کپی اجازه اقامت پلیس شخص مقیم در هند با تاریخ معتبر
  • کپی Bonafide شخص مقیم در هند با تاریخ معتبر
  • کپی Bonafide شخص مقیم در هند با تاریخ معتبر
  • کپی از صفحه اول پاسپورت شخص مقیم در هند

متقاضیان محترم توجه نمائید، ارائه مدارک و درخواست برای ویزای بیش از یک ماه ضمانتی برای قبول درخواست از طرف سفارت هندوستان نمی باشد.

صدور ویزای توریستی هندوستان با هر مدت زمان درخواست شده کاملا بسته به نظر و تائید سفارت هندوستان می باشد و آسمان پرستاره پرشیا هیچگونه دخالتی در پروسه ویزا را نخواهد داشت

مشخصات عکس

  • عکسها باید رنگی باشند
  • باید زمینه روشن داشته و بنحوی باشند که چهره کاملا” قابل تشخیص بوده و با زمینه کنتراست داشته باشند
  • عکسها باید بنحوی بزرگ نمائی از سر و بالای شانه ها داشته باشند که صورت و چهره شما بیش از 80-70% از عکس را اشغال کرده باشد
  • باید روشن و واضح باشند
  • باید با کیفیت بالا بوده و هیچ اثر جوهر و تا خوردگی بر روی آن نباشد
  • عکسها باید نشان دهند که شما بطور مستقیم به دوربین نگاه کرده اید
  • سایز عکس ها بایستی 3*4 سانتیمتر باشد
  • رنگ پوست شما در عکس باید طبیعی باشد
  • عکسها باید روشنی ، وضوح و کانتراست مناسب داشته باشند
  • عکسها باید اخیرا” گرفته شده باشند و بیش از سه ماه از گرفتن آنها نگذشته باشد
  • در عکس قسمتهای اصلی صورت باید مشخص باشند.چانه، بینی ، چشم ها و ابروها نباید پوشیده باشد و همچنین پیشانی نباید پوشیده باشد تا شکل صورت بطور واضح نمایان باشد
  • عکسها باید بدون کلاه گرفته شده باشند.

  • در عکس نباید موها را پشت گوش قرار داده باشید
  • در عکس باید چهره کاملا” متمایل به دوربین بوده نه این که از روی شانه ها یا کج گرفته شده باشد باید دو طرف صورت را به روشنی نشان دهد
  • عکسها باید با نور یکنواخت گرفته شده باشند نه بصورت سایه دار یا با انعکاس نور بر روی صورت و با چشمان قرمز لکه قرمز در چشم
  • اگر شما عینک می زنید عکس باید چشمان شما را بدون هیچ انعکاس نوری و بصورت واضح نشان بدهد
  • اطمینان حاصل کنید که فریم هیچ قسمتی از چشمان شما را نپوشاند
  • هیچ شیئ یا فرد دیگری در عکس نباید باشد (نه پشتی صندلی ، اشیاء اطراف یا فرد دیگری نباید دیده شود).
  • باید به حالت طبیعی و با دهان بسته گرفته شده باشد
  • بر روی عکس نباید اثر منگنه یا سوراخی باشد
  • کپی رنگی یا عکس اسکن شده پذیرفته نمی شود.

ساعات کار سفارت هندوستان

متقاضیانی که درخواست خود را به مرکز درخواست ویزا در تهران ارائه کرده اند می توانندپاسپورت خود را حداقل 8 روز کاری بعد از تاریخ ارائه مدارک از مرکز درخواست تحویل بگیرند.

زمان تحویل 8:30 تا 14:30 روزهای یکشنبه تا پنجشنبه . (بجز روزهای تعطیل)

لازم است که متقاضیان رسید تحویل مدارک که در روز ارائه درخواست و مدارک ویزا دریافت کرده اند را همراه خود داشته باشند

هزینه های تدارکاتی و ویزا

  • هزینه ویزای هندوستان تنها بصورت ریال قابل پرداخت خواهد بود.
  • پرداخت باید بصورت نقدی و تنها در زمان ارائه درخواست به مرکز درخواست ویزای هند باشد.
  • هزینه خدمات VFS علاوه بر هزینه های ویزا برای هر پاسپورت بصورت مجزا دریافت می گردد و غیرقابل استرداد می باشد .هزینه های ذکر شده برای هر متقاضی باید پرداخت گردد
  • خواهشمند است به موارد ذیل توجه داشته باشید
  • هزینه خدمات به ریال علاوه بر هزینه ویزا و برای هر متقاضی دریافت می گردد.
  • هزینه ویزا و خدمات باید به مرکز VFS GCC LLC پرداخت گردد.
  • هیچ معافیتی در پرداخت هزینه خدمات VFS GCC LLC و جود نداشته و هر متقاضی می بایستی آن را پرداخت نماید
  • هزینه های فوق غیر قابل بازگشت و غیر قابل استرداد می باشند

همه چیز در باره ی ویزا

همه اتباع خارجی حتی کودکان برای ورود به هند نیازمند ویزا هستند.فقط اتباع کشور های نپال و بوتان می توانند بدون ویزا وارد هند شوند

(توجه : اتباع کشور نپال در صورت ورود به هند از طریق کشور چین نیاز به ویزا دارند).

هزینه های پرداخت شده ویزا قابل استرداد نمی باشد حتی اگر درخواست ویزا تغییر کند یا اینکه رد شود.مدت اعتبار ویزا از زمان صدور آن شروع می شود.

اتباع خارجی که از کشور های دارای بیماری تب زرد(کشور های آفریقایی) وارد هند می شوند باید دارای گواهینامه واکسیناسیون معتبر باشند.

اتباع خارجی که وارد هند شده اند و دارای ویزای بلند مدت بیش از 180 روز هستند باید تشریفات مربوط به ثبت نام خود را انجام دهند.

تمام افرادی که دارای ویزای دانشجویی،کار و تحقیق هستند و ویزای آنها بیشتر از 180 روز اعتبار دارد باید خودشان را در کمتر از 14 روز پس از تاریخ ورودشان به هند به نزدیکترین اداره اتباع امور خارجی معرفی کنند.

چه کسانی واجد شرایط دریافت ویزای توریستی هستند؟

طبق دسنور العمل های موجود دولت هند، ویزای توریستی منحصرا به اتباع خارجی اعطا می شود که در هند اقامت یا اشتعال ندارند و تنها هدفشان از دیدار هند، تفریح، بازدید از مکان های دیدنی،دیدار دوستان و اقوام و غیره است.

هیچ گونه فعالیت دیگری تحت عنوان ویزای توریستی مجاز نمی باشد.همچنین ویزای توریستی غیر قابل تمدید و غیر قابل تغییر است.

مدت زمان و تعداد ویزای ورودی که در ویزای توریستی مجاز می باشد چقدر است؟

ویزای توریستی برای مدت یک ماه با امکان یک بار ورود صادر می شود. با وجود این، اقامت طولانی تر را می توان با برنا مه های سفر تفصیلی انتخاب نمود که شامل رزرو بلیط هواپیما/قطار و غیره و رزرو هتل می باشد. علاوه بر این، اتباع خارجی که ویزای توریستی دارند،و پس از اولین ورود به هند در نظر دارند کشور دیگری را به دلیل گردشگری محل های مرتبط با سفر دیدن نمایند و پیش از خروج پایانی مجددا وارد هند می شوند، به آنها ویزای دو یا سه بار ورود، بر حسب نیاز از طرف سفارت، مطابق با ارائه جزئیات برنامه سفر و اسناد تایید کننده (رزرو های بلیط) داده می شود.

چه نوع ویزایی برای اقوام نزدیک دارندگان ویزای تحصیلی یا اتباع خارجی که پروانه اقامت دارند صادر می شود؟

اقوام نزدیک اتباع خارجی در هند که دارای پروانه اقامت می باشند مثل خواهر، برادر،پدر و مادر و غیره صلاحیت دریافت ویزای توریستی با اعتبار 3 ماه را دارند.

اما این اشخاص باید مدرک اثبات رابطه خویشاوندی( Proof of relation) با تبعه خارجی دارنده پروانه اقامت در هند را ارائه نمایند و یک نسخه از آن را در زمان ارائه تقاضانامه ضمیمه نمایند.

 معمولا چه مدت زمانی برای بررسی تقاضای ویزای توریستی لازم است ؟

بطور معمول 7 روز کاری از زمان تحویل مدارک تا تاریخ پرواز به هند

 گردشگرانی که به منظور درمان و معالجه به طور مرتب به هند مراجعه می کندد چگونه رسیدگی می شوند؟

برای اشخاصی که جهت درمان به هند سفر می کنند، نوع دیگری از ویزا بنام ویزای پزشکی وجود دارد.اتباع خارجی که جهت معالجه به هند سفر می کنند باید منحصرا از طریق ویزای پزشکی و نه ویزای توریستی وارد هند شوند.

اعضای خانواده نمایندگان سیاسی که واجد شرایط دریافت ویزای دیپلماتیک نیستند( به عنوان مثال بچه های بزرگ یا شریک زندگی) چگونه رسیدگی می شوند؟

اعضای خانواده نمایندگان سیاسی که واجد شرایط دریافت ویزای دیپلماتیک نیستند می توانند در صورتی که واجد شرایط باشند از طریق ویزای ورود(X) وارد هند شوند.

در صورتی که این افراد از طریق ویزای توریستی وارد هند شوند، محدودیت های تعیین شده برای آنها نیز اعمال می شود.

اتباع خارجی که به منظور کار داوطلبانه در سازمان های غیر دولتی (NGO) وارد هند می شوند چه نوع ویزایی دریافت می کنند؟

در این موارد ویزای توریستی ویزای مناسبی نیست.

به شخصی که به منظور انجام کار داوطلبانه در سازمان های غیر دولتی و غیره وارد هند می شود ویزای کار اعطا می شود و برای این اتباع خارجی ویزای توریستی صادر نخواهد شد.

چه نوع ویزایی برای همسر واعضای خانواده اتباع خارجی که از طریق ویزای بلند مدت به هند سفر کرده اند صادر می شود؟

به همسر و اعضای خانواده اتباع خارجی که از طریق ویزای بلند مدت وارد هند شده اند، مثل کار،پژوهش و غیره، منحصرا ویزای ورود (X) (نه ویزای توریستی) مطابق با مدت دارنده ویزای اصلی اعطا می شود.

در صورتی که ویزا از طریق سفارت رد شود، آیا هزینه های آن قابل استرداد می باشد؟

خیر، هزینه های پرداخت شده ویزا تحت هیچ شرایطی مسترد نخواهد شد.

آیا بچه ها می توانند با گذرنامه پدر یا مادر و یا زن و شوهر با گذر نامه های یکدیگر سفر نمایند؟

خیر. لازم است هر متقاضی جهت تقاضای ویزای هند گذر نامه جداگانه ای داشته باشد.

برای دریافت گذرنامه و نتیجۀ درخواست ویزا، لطفاً شخصاً با همراه داشتن رسید پیوست و یک مدرک شناسایی عکس دار مانند شناسنامه یا کارت ملی، به این مرکز مراجعه فرمایید.

 

فرم مشخصات و دریافت مدارک تور

تور هند

هتل های هند

به ما امتیاز دهید
[کل: 1 میانگین: 5]