مدارک سفارت مراکش

مدارک سفارت مراکش

1. اصل گذرنامه با امضاء

الف-مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.

2. 2 قطعه عکس 4*6 تمام رخ زمینه سفید

الف- حساب های جاری:  کارکرد سه ماه اخیر.

ب- سپرده های بانکی.

* ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، قابل قبول میباشد.

* حساب های دیگر ( اعم از پس انداز و غیره )

3.مدارک شغلی: به زبان انگلیسی و یا ترجمه آن.

الف- پزشکان: پروانه مطب و کارت نظام پزشکی .

ب- وکلا: پروانه وکالت.

ج-مشاغل دولتی: ارائه گواهی اشتغال به کار از سازمان مربوطه، فیش حقوقی،

د-  مشاغل آزاد:  جواز کسب.

ه- مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه با ذکر حقوق و ارائه کپی آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

به ما امتیاز دهید
[کل: 0 میانگین: 0]