مدارک سفارت صربستان

مدارک سفارت صربستان

مدارک سفارت صربستان

لازم به ذکر است طی مذاکرات به عمل آمده سفیر کشور صربستان با سفیر ایران ، توریستهای این کشور ( ایران ) برای سفر نیازی به داشتن ویزا نداشته و فقط اصل گذر نامه با حداقل اعتبار 6 ماهه الزامی می باشد.

کلیه مدارک سفارت صربستان نیاز به ترجمه انگلیسی دارند، بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه.

کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگه  A4 دارند. 

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­ های قبلی

( ارائه گذرنامه برای هر نفر به صورت جداگانه با 6 ما اعتبار ار تاریخ ورود و داشتن 2 صفحه سفید رودر روی هم الزامی می باشد)

2) 6 قطعه عکس 3/5 * 5/5 رنگی تمام رخ با زمینه سفید

( کاملاً  از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک‌، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل شناسنامه یا کپی واضح از کلیه صفحات آن.

4) اصل گواهی تمکن حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی

(زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد یا کارکرد سه  ماه اخیر به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک (سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 50.000.000 ريال باشد.

5) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند، رضایت‌نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

  • تکمیل فرم مشخات فردی
  • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر ، نزد آژانس باقی می ماند.
  • چک رمزدار یا ضمانت‌­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌­های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می‌­گردد.

آدرس سفارت صربستان

تهران-تهران-خیابان ولنجک, خیابان نهم, پلاک 12 تلفن تماس 71 – 22412569-021

روزهای و ساعات کاری سفارت صربستان

روز و ساعت کاری : یکشنبه و سه شنبه و چهارشنبه 8:30 صبح الی 13:00

تور صربستان

به ما امتیاز دهید
[کل: 1 میانگین: 5]