مدارک سفارت کره جنوبی

مدارک سفارت کره جنوبی

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا B- 2 کره جنوبی:

اصل پاسپورت .
2 قطعه عکس 3 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .
فرم تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر حساب با حداقل موجودی 20 میلیون تومانی به انگلیسی .
کپی کارت ملی و شناسنامه ترجمه شده .
گواهی اشتغال به کار یا جواز کار ترجمه شده به انگلیسی .
ارائه رزرو هتل و بلیط هواپیما.
چک ضمانت 15 میلیون تومانی .

نکاتی در مورد ویزا کشور کره جنوبی :

دریافت ویزا کره بستگی بسیار زیادی به موجودی حساب بانکی شما دارد پی تا حد امکان موجودی حساب خود را افرایش دهید و هنگام ورود به کره حتما رزرو هتل خود را به همراه داشته باشید زیرا مامورین مرزی کره رزرو هتل شما را با هتل چک می کنند و امکان دارد در صورت نداشتن رزرو هتل از ورود شما به کشور کره جنوبی جلوگیری نمایند.

ویزا صادره کره جنوبی 1 ماه از تاریخ صدور اعتبار دارد و پس از ورود به کره جنوبی 30 روز می توانید با این ویزا در کره جنوبی بمانبد.

اخذ ویزا کره حداقل 20 روز کاری طول می کشد.

 

انواع ویزا کشور کره جنوبی :

ویزا توریستی
ویزا تحصیلی
ویزا کار
قیمت اخذ ویزا توریستی کره جنوبی :

قیمت اخذ ویزا توریستی کشور کره جنوبی 280 دلار آمریکا می باشد.

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور کره جنوبی ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با هم متفاوت است لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( مدارک مورد نیاز بالا برای ویزای مسافرتی می باشد ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

به ما امتیاز دهید
[کل: 0 میانگین: 0]