مدارک سفارت تایلند

مدارک سفارت تایلند

مدارک سفارت تایلند

* کلیه مدارک سفارت تایلند نیاز به 2 سری کپی در برگۀ A4دارند.

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­ های قبلی

( ارائه گذرنامه برای هر نفر به صورت جداگانه با 6 ما اعتبار ار تاریخ ورود و داشتن 2 صفحه سفید رودر روی هم الزامی می باشد)

2) 4 قطعه عکس 4*6 یا 4*3  رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

( کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر و با عکس پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد)

3) اصل و یا کپی واضح از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی

4) اصل گردش حساب بانکی با مهر و امضای بانک فقط به زبان انگلیسی و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.

  • حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی
  • گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده‌های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک
  • باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 50.000.000 ريال باشد.

5) تکمیل فرم مشخصات فردی

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌­ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت‌­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌­های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می‌­گردد. 

آدرس سفارت تایلند در تهران

تهران، بهارستان، روبروی بیمارستان طرفه، کوچه استقلال پلاک ۳  و تلفن: ۷۷۵۳۱۴۳۳-۰۲۱

ساعت کاری سفارت تایلند

برای تحویل مدارک خود به سفارت تایلند می‌توانید روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۱:۳۰ به این سفارت مراجعه کنید.

دریافت ویزا از سفارت تایلند نیز از ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۶:۰۰ روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه امکان‌پذیر است.

 

فرم مشخصات فردی تایلند جهت اقدام ویزای توریستی

تورهای تایلند

جاذبه های گردشگری تایلند

هتل های تایلند

به ما امتیاز دهید
[کل: 0 میانگین: 0]