مدارک سفارت لبنان

مدارک سفارت لبنان

ویزای توریستی لبنان

مدت اعتبار ویزا ( طبق تاریخ پرواز )

مدارک مدارک سفارت لبنان

  • اصل پاسپورت
  • 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با زمینه سفید
  • رزرو بلیط هواپیما رزرو هتل مشخصات فردی
  • ( آدرس محل کار و سکونت و تلفن )
  • کپی کارت ملی و شناسنامه

اتباع ایرانی بدون نیاز به ویزا به مدت 20 روز می توانید در لبنان حضور داشته باشند به شرط اینکه سفر آنها توریستی باشد

سفارت لبنان در تهران:

خیابان کریم خان، خیابان ‏ویلا، کوچه افشین، پلاک ‏‏20‏ | تلفن : 88908451

تور لبنان

جاذبه های گردشگری لبنان

به ما امتیاز دهید
[کل: 1 میانگین: 4]