تورهای طبیعت گردی (برگزار شده)

  • کد تور: ardbil13980229
  • قیمت: 399.000تومان
  • مدت : از 2 شب و 3 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-03-13
  • خدمات تور :
    • اتوبوس توریستی
    • بیمه مسافرتی
    • تور لیدر
    • گشت کامل در کلیه تورهای
    • برنامه های شاد
    • محل حرکت میدان آزادی، ونک و آرژانتین

     

  • تورهای طبیعت گردی: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تورهای طبیعت گردی


ارسال کل هزینه تورهای طبیعت گردی زمان رزرواسیون ضروری است و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

کلیه تورهای فوق چارتر و غیر قابل کنسل کردن می باشند.

 کودکان 2 تا 4 سال بدون خدمات نیم بها و بالای 4 سال کامل می باشند.

پرداخت کلیه ورودیه ها و هزینه کلیه ماشین های آفرود به عهده مسافر می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر طبیعت گردی داخلی 111 تا 116 تماس حاصل فرمایید.

نام تور و اقامت

گشتها

نرخ تور

درخواست تور

سرعین 4 روزه

هتل3* تخت جمشید

جنگل گیسوم ؛ بازار و ساحل آستارا جنگل فندقلو ؛ شیخ صفی ؛آبشار ویلادره ؛ پیست آلوارس ؛ تله کابین حیران ؛پل رویایی

 2 تخته 599

3 تخته 559

4 تخته 519

درخواست تور

سرعین اردبیل 5/3 روزه هتل*3 کبیر

بازار و ساحل آستارا ؛ جنگل فندقلو ؛  بقعه شیخ صفی اردبیلی  ؛ آبشارو روستای ویلادره ؛ تله کابین حیران ؛ پیست آلوارس ؛

2 تخته 499

3 تخته 449

4 تخته 419

درخواست تور

جنگل ابربومگردی

(آفرود)5/3 روزه

مقبره بایزید بسطامی ؛ ماشین های آفرود ؛ دیدار از گونه های گیاهی متنوع ؛ آبشار مجن و پیاده روی درآب ؛ ارتفاعات جنگل ابر

گروهی 399

درخواست تور

ماسال بومگردی

(آفرود)5/2 روزه

ییلاق ماسال و اولسبلنگاه ؛ ساحل گیسوم ؛ آبشار ویسادار ؛ دشت آلاله و نم نم پشت ؛

گروهی 399

درخواست تور

کردستان 5/3 روزه

دریاچه زریوار ؛ اورامانات ؛ پیر شالیار ؛ روستای بلبر ؛ خانه کرد عاصف ؛ آبشار

گروهی 499

درخواست تور

سوباتان( آفرود)

ویلاهای ساحلی 5/2 روزه

جاده اسالم به خلخال و ییلاق لرزره ؛ ییلاق رویایی سوباتان ؛ساحل قروق

گروهی 399

درخواست تور

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

راهنمای سفر مازندران

شهرستان‌های مازندران
شهرستان آمل (شامل آمل، لاریجان، شاهاندشت، آب اسک، نیاک)
شهرستان بابل سابقا بارفروش (شامل: بابل، بندپی، بهنمیر، امیرکلا)
شهرستان بابلسر (شامل: بابلسر، دریا کنار، خزرشهر)
شهرستان بهشهر سابقا اشرفی (شامل: بهشهر، گرجی محله، میانکاله)
شهرستان جویبار (شامل: جویبار، لاریم، تیرکلا)
شهرستان چالوس سابقا شالوس (شامل: چالوس، مرزن آباد، کلاردشت، نمک آبرود)
شهرستان رامسر سابقا سخت سر (شامل: رامسر، جواهر ده)
شهرستان ساری (شامل: ساری، دودانگه (پریم)، چهاردانگه (کیاسر)، فرح آباد، گلما، لاک دشت)
شهرستان سورک (شامل: سورک، بادله)
شهرستان سوادکوه (شامل: پل سفید، زیرآب، شیرگاه، آلاشت، ورسک)
شهرستان شهسوار سابقا تنکابن (شامل: شهسوار، نشتارود، دوهزار، سه هزار)
شهرستان قائمشهر سابقا شاهی، علی آباد (شامل: قائمشهر، کردی خیل، ارطه، تِلار)
شهرستان گلوگاه (شامل: گلوگاه، تیرتاش)
شهرستان محمودآباد (شامل: محمودآباد، فریدونکنار)
شهرستان نکاء (شامل: نکا، غارمرز، امیرآباد)
شهرستان نوشهر (شامل: )
شهرستان نور (شامل: نور، رویان، چَمِستان، لاویج)
شهرهای مهم مازندرانن
بهشهر
ساری
قائمشهر
بابل
آمل
نوشهر
تنکابن (شهسوار)

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *