تور اصفهان 2 شب و3 روز

  • کد تور: Isfahan13971010
  • قیمت: 949000تومان
  • مدت : 2 شب و 3 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-10-10
  • خدمات تور :

    تاریخ اجرا : همه روزه     تا پایان دی

    • بلیط رفت و برگشت هوایی همه روزه
    • 2شب و 3روز اقامت
    • صبحانه بوفه
    • بیمه مسافرتی
    • ترانسفر استقبال و بدرقه
    • گشت کامل داخل و خارج شهر همراه با راهنمای محلی و پرداخت ورودیه ها
    • (درکلیه تورهای آسمان پرستاره پرشیا هزینه ناهار و شام به عهده مسافران می باشد.)
  • تور اصفهان 2 شب و3 روز: مشاهده پکیج

تور اصفهان 2 شب و3 روز


ارسال 60% کل هزینه تور اصفهان 2 شب و3 روز زمان رزرواسیون ضروری است و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

1- تحویل اتاق ساعت 14:00 و تخلیه اتاق ساعت12:00 می باشد.

2- نرخ زیر دو سال جهت بلیط  10%بزرگسال بوده و همراه داشتن فتوکپی شناسنامه جهت صدور بلیط و اصل شناسنامه هنگام سوار شدن در هواپیما الزامی است.

3-نرخ های فوق قطعی نبوده و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

گشتها شامل:

گشت نیمروز1: کاخ عالی قاپو . مسجد امام . مسجد شیخ لطف اله . عمارت چهلستون . بازار قیصریه .میدان نقش جهان

گشت نیمروز2: کلیسا وموزه وانک . منار جنبان . کوه آتشگاه . پل خواجو . سی و سه پل . کبوتر خانه

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم جلیلی داخلی 111-112 یا تلگرام  تماس حاصل نمايید.

نام هتل  هرنفردراتاق
دوتخته
هرنفر در اتاق
یک تخته
کودک 6 تا 12
سال با تخت
کودک 2 تا 6
سال بدون تخت
کودک زیر
دو سال
 شب اضافه درخواست تور
جلفا *2 949000 1228000 862000 330000 100000 124000 درخواست تور
جهانگردی ماهان *3 949000 * 876000 330000 100000 124000 درخواست تور
پارت*3 987000 * 881000 330000 100000 144000 درخواست تور
پارسیان سوئیت *3 1021000 * 1002000 330000 100000 161000 درخواست تور
زهره *3 949000 1194000 876000 330000 100000 124000 درخواست تور
سنتی اصفهان *3 1039000 1267000 892000 330000 105000 171000 درخواست تور
سنتی صفوی *3 979000 1297000 892000 330000 100000 139000 درخواست تور
خواجو *4 1154000 * 1028000 330000 110000 231000 درخواست تور
شیخ بهایی *4 1102000 * 940000 330000 110000 204000 درخواست تور
عالی قاپو *4 1191000 1543000 1039000 330000 115000 250000 درخواست تور
آسمان *4 1186000 1498000 997000 330000 120000 248000 درخواست تور
کوثر *5 1270000 1590000 1054000 330000 125000 292000 درخواست تور
عباسی *5 1266000 1595000 1068000 330000 125000 290000 درخواست تور

 

به ما امتیاز دهید
[کل: 1 میانگین: 2]

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *