تور بانکوک پاتایا

  • کد تور: pataya13971027
  • قیمت: 4670000تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-10-01
  • خدمات تور :

        بانکوک پاتایا

    • پرواز رفت و برگشت ماهان 
    • ويزا
    • 7 شب اقامت با صبحانه
    • ترانسفر فرودگاهي
    • يک گشت شهری
    • لیدرفارسي زبان
    • سیم کارت رايگان
    • بیمه مسافرتي
  • تور بانکوک پاتایا - صفحه1: مشاهده پکیج
  • تور بانکوک پاتایا - صفحه2: مشاهده پکیج

تور بانکوک پاتایا


ارسال 60% کل هزینه تور بانکوک پاتایا زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

زیر دو سال 450000 تومان

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

3- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

4- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

5- همراه داشتن گذرنامه الزامی است.

6- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

به دلیل تغییرات و نوسان نرخ دلار قیمت پکیج با کانتر مربوطه حتما چک شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورمربوطه خانم عابدی و خانم ابراهیمی داخلی117-118 – 119یا تلگرام 09027398254تماس حاصل نمايید.

لیست هتل ها و تعرفه قیمت

هتل درجه هرنفردوتخته هرنفريکتخته 6تا12 سال

با تخت

2تا6 سال

بدون تخت

درخواست تور
HERITAGE SATHORN

SAWASDEE SEA VIEW

3* 4670000 5380000 3790000 3430000 درخواست تور
H-RESIDENCE

THE SUN RESORT & SPA

3* 4750000 5540000 3860000 3450000 درخواست تور
HOWARD SQUARE

SIWALAI PATTAYA

3* 4890000 5830000 3990000 3520000 درخواست تور
SHADI HOME

WELCOME PLAZA

3* 5130000 6300000 4200000 3610000 درخواست تور
PJ WATERGATE

MIKE HOTEL

3* 5250000 6550000 4300000 3660000 درخواست تور
BOSS SUITES

BESTON

4* 5480000 7020000 4520000 3760000 درخواست تور
BANGKOK PALACE

SUN CITY

4* 5620000 7290000 4640000 3810000 درخواست تور
IBIS SATHORN

IBIS PATTAYA

3* 5630000 7310000 N/A 3810000 درخواست تور
IBIS NANA

MANITA BOUTIQUE

3* 5650000 7350000 4670000 3820000 درخواست تور
BOSS SUITES NANA

CITRUS PARC

4* 5850000 7760000 4850000 3900000 درخواست تور
RAMADA DMA

MERCURE

4* 5990000 8030000 4980000 3960000 درخواست تور
PRINCE PALACE HOTEL

NOVA  PLATINIUM

4* 6010000 8070000 5000000 3970000 درخواست تور
MERCURE MAKASAN

PATTAYA SEA VIEW HOTEL

4* 6170000 8390000 5130000 4020000 درخواست تور
MONTIEN BANGKOK

VISTA PATTAYA

4* 6380000 8810000 5320000 4110000 درخواست تور
AVANI

LONG BEACH

4* 6690000 9440000 5620000 4240000 درخواست تور
MANDARIN

SUNBEAM

4* 6920000 9890000 5820000 4330000 درخواست تور
THE BERKELEY

AMARI RESIDENCE

5* 7240000 10540000 6110000 4460000 درخواست تور
BAIYOKE SKY HOTEL

GARDEN CLIFF

5* 7300000 10650000 6150000 4480000 درخواست تور
THE SUKOSOL

A-ONE ROYAL CRUISE

5* 7580000 11210000 N/A 4600000 درخواست تور
RAMADA PLAZA

ZIGN

5* 7990000 12040000 6780000 4750000 درخواست تور
NOVOTEL PLATINUM

MERCURE OCEAN

5* 8070000 12190000 6850000 4790000 درخواست تور
PULLMAN BANGKOK

PULLMAN PATTAYA

5* 8270000 12600000 7030000 4860000 درخواست تور
به ما امتیاز دهید
[کل: 2 میانگین: 4.5]

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای تایلند |Thailand

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *