تور بانکوک پاتایا

  • کد تور: pataya13970805
  • قیمت: 4950000تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-08-05
  • خدمات تور :

        بانوک پاتایا

    • پرواز رفت و برگشت ماهان 
    • ويزا
    • 7 شب اقامت با صبحانه
    • ترانسفر فرودگاهي
    • يک گشت شهری
    • لیدرفارسي زبان
    • سیم کارت رايگان
    • بیمه مسافرتي
  • تور بانکوک پاتایا - صفحه1: مشاهده پکیج
  • تور بانکوک پاتایا - صفحه2: مشاهده پکیج

تور بانکوک پاتایا


ارسال 60% کل هزینه تور بانکوک پاتایا زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

زیر دو سال 450000 تومان

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

3- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

4- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

5- همراه داشتن گذرنامه الزامی است.

6- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

به دلیل تغییرات و نوسان نرخ دلار قیمت پکیج با کانتر مربوطه حتما چک شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورمربوطه خانم عابدی داخلی117-118یا تلگرام 09027398254تماس حاصل نمايید.

لیست هتل ها و تعرفه قیمت

هتلدرجههرنفردوتختههرنفريکتخته6تا12 سال

با تخت

2تا6 سال

بدون تخت

درخواست تور
HERITAGE SATHORN

SAWASDEE SEA VIEW

*34950000587000041900003730000درخواست تور
H-RESIDENCE

THE SUN RESORT & SPA

*35050000608000042800003770000درخواست تور
HOWARD SQUARE

SIWALAI PATTAYA

*35280000653000044900003860000درخواست تور
SHADI HOME

WELCOME PLAZA

*35590000715000047700003680000درخواست تور
PJ WATERGATE

MIKE HOTEL

*35740000745000049000004040000درخواست تور
BOSS SUITES

BESTON

*45950000787000050800004130000درخواست تور
BANGKOK PALACE

SUN CITY

*46180000834000053100004220000درخواست تور
IBIS NANA

MANITA BOUTIQUE

*36240000846000053500004250000درخواست تور
IBIS SATHORN

IBIS PATTAYA

*362700008520000N/A4250000درخواست تور
BOSS SUITES NANA

CITRUS PARC

*46600000918000056800004380000درخواست تور
RAMADA DMA

MERCURE

*46740000945000058000004440000درخواست تور
PRINCE PALACE HOTEL

NOVA  PLATINIUM

*46810000959000058600004470000درخواست تور
MERCURE MAKASAN

PATTAYA SEA VIEW HOTEL

*46910000980000059600004520000درخواست تور
MONTIEN BANGKOK

VISTA PATTAYA

*471500001028000061700004610000درخواست تور
AVANI

LONG BEACH

*475700001111000065400004770000درخواست تور
INDERA REGENT

WELCOME WORLD

*576600001129000066300004810000درخواست تور
MANDARIN BY CENTERPOINT

SUNBEAM HOTEL

*477900001156000067500004860000درخواست تور
THE BERKELEY

AMARI RESIDENCE

*583000001257000072000005070000درخواست تور
BAIYOKE SKY HOTEL

GARDEN CLIFF

*584300001284000073200005110000درخواست تور
THE SUKOSOL

A-ONE ROYAL CRUISE

*5869000013350000N/A5220000درخواست تور
RAMADA PLAZA

ZIGN

*591800001433000079900005410000درخواست تور
NOVOTEL PLATINUM

MERCURE OCEAN

*591800001433000079900005410000درخواست تور
PULLMAN BANGKOK

PULLMAN PATTAYA

*597400001546000085100005650000درخواست تور
به ما امتیاز دهید
[کل: 2 میانگین: 4.5]

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *