تور بانکوک پوکت مهر ۹۷ (برگزار شده)

  • کد تور: Phuket139708051
  • قیمت: 6560000تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-08-05
  • خدمات تور :

          بانکوک پوکت 8 روزه

    • پرواز رفت و برگشت ماهان
    • ويزا 
    • 7 شب اقامت با صبحانه
    • پرواز داخلی بانکوک پوکت بانکوک
    • ترانسفر فرودگاهي 
    • ترانسفر بین شهری
    • یک گشت شهری بانکوک
    • یک گشت نیمروز درپوکت
    • ليدرفارسي زبان
    • سیم کارت رایگان
    • بیمه مسافرتی
  • تور بانکوک پوکت مهر ۹۷: مشاهده پکیج

تور بانکوک پوکت مهر ۹۷


ارسال 60% کل هزینه تور بانکوک پوکت مهر ۹۷ زمان رزرواسیون ضروری و درغیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

زير 2سال 1500000 تومان

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

3- پرواز چارتر و هتل گارانتی می باشد کنسلی یا تغییر نام مسافر به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد .

4- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

5- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

6- همراه داشتن گذرنامه جهت صدور بلیط و اصل پاسپورت هنگام سوار شدن به هواپیما و ورود هتل الزامی است.

7- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور مربوطه خانم عابدی داخلی 117-118و 119و تلگرام تماس حاصل نمايید.

لیست قیمت و هتل ها

هتل درجه هرنفردوتخته هرنفريکتخته 6تا12 سال

با تخت

2تا6 سال

بدون تخت

درخواست تور
HERITAGE SATHORN

PATONG HOLIDAY

*3 6560000 7600000 5610000 5090000 درخواست تور
H-RESIDENCE

ROYAL CROWN

*3 6660000 7810000 5700000 5140000 درخواست تور
HOWARD SQUARE

NATURAL RESORT

*3 6900000 8280000 5920000 5220000 درخواست تور
SHADI HOME

BEL AIR

*3 7260000 9000000 6240000 5370000 درخواست تور
PJ WATER GATE

PJ PATONG RESORTEL

*3 7510000 9510000 6540000 5480000 درخواست تور
BANGKOK PALACE HOTEL

ANDATEL GRAND

*3 7910000 10310000 6830000 5640000 درخواست تور
IBIS SATHORN

IBIS PATONG

*4 7930000 10340000 N/A 5640000 درخواست تور
RAMADA D MA BANGKOK

ASHLEE PLAZA

*4 8140000 10760000 7030000 5720000 درخواست تور
MONTIEN BANGKOK

ASHLEE HEIGHT

*4 8190000 10880000 7090000 5750000 درخواست تور
PRINCE PALACE HOTEL

ANDAKIRA HOTEL

*4 8610000 11710000 7460000 5910000 درخواست تور
MERCURE MAKASAN

SLEEP WITH ME

*4 8910000 12310000 7730000 6030000 درخواست تور
INDERA REGENT

ROYAL PARADISE HOTEL &SPA

*5 9070000 12630000 7880000 6100000 درخواست تور
AVANI

ROYAL PARADISE HOTEL SPA

*4 9480000 13440000 8250000 6310000 درخواست تور
MANDARIN BY CENTERPOINT

SWISSOTEL

*4 9910000 14300000 8640000 6430000 درخواست تور
THE BERKELEY

GRACELAND

*4 10380000 15250000 9050000 6620000 درخواست تور
BAIYOKE SKY HOTEL

DUANGIT RESORT

*5 10730000 15940000 9440000 6760000 درخواست تور
RAMADA PLAZA

DEEVANA PLAZA

*5 10850000 16180000 9470000 6800000 درخواست تور
AVANI

GRAND MERCURE

*5 10950000 16390000 9570000 6850000 درخواست تور

تورهای مرتبط

دیدنیهای تایلند

هتل های تایلند

شرایط اخذ ویزای تایلند

به ما امتیاز دهید
[کل: 6 میانگین: 4.7]
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای تایلند |Thailand

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *