تور بانکوک پوکت نوروز 98

  • کد تور: Phuket13971118
  • قیمت: 7390000 تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-12-25
  • خدمات تور :

    کمیسیون 200000تومان

    • پروازماهان
    • ويزا
    • 7شب اقامت با صبحانه
    • پروازداخلی بانکوک پوکت بانکوک
    • ترانسفرفرودگاهي
    • ترانسفربین شهری
    • يک گشت شهری بانکوک
    • یک گشت نیمروز درپوکت
    • لیدر فارسي زبان
    • سیم کارت رايگان
    • بیمه مسافرتي
  • تور بانکوک پوکت نوروز 98: مشاهده پکیج

تور بانکوک پوکت نوروز 98


ارسال 60% کل هزینه تور بانکوک پوکت نوروز 98 زمان رزرواسیون ضروری و درغیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

پوکت، مروارید آندامان، بزرگترین جزیره تایلند است، با یک خط ساحلی پیچیده و سواحل فوق العاده بین شبه جزر و مد

شبیه سازی شده و سنگ های صخره ای آن حیرت تمامی مسافران تور پوکت را بر می انگیزد.

زير 2سال 2100000 تومان

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد.

3- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

4- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

5- همراه داشتن گذرنامه الزامی است.

6- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور مربوطه خانم ابراهیمی داخلی 117-118 تماس حاصل نمايید.

لیست قیمت و هتل ها تور بانکوک پوکت نوروز 98 :

هتل درجه هرنفردوتخته هرنفريکتخته 6تا12 سال

با تخت

2تا6 سال

بدون تخت

درخواست تور
HERITAGE SATHORN

ROYAL CROWN

*3 7390000 8300000 7300000 6840000 درخواست تور
H2 HOTEL

SHARAYARESIDENCE

*3 7480000 8500000 7390000 6870000 درخواست تور
HOWARDSQUARE

PATONGHOLIDAY

*4 7490000 8550000 N/A 6890000 درخواست تور
FORUMPARK

NATURALRESORT

*4 7990000 9490000 7840000 6990000 درخواست تور
I-RESIDENCESATHORN

ASHLEEPLAZA

*4 8170000 9890000 N/A 7150000 درخواست تور
MAHOTEL

PATONGHERITAGE

*4 8300000 10190000 8140000 7200000 درخواست تور
EASTINBANGKOK

ASPIRAPRIME

*4 8490000 10530000 8290000 7280000 درخواست تور
IBISSATHORN

IBISPATONG

*4 8630000 10790000 N/A 7330000 درخواست تور
BANGKOKPALACE

ANDAKIRA

*4 8690000 10950000 8480000 7360000 درخواست تور
BEL AIRE

CHABANA RESORT

*4 8960000 11450000 8690000 7490000 درخواست تور
RAMADA D’MA Bangkok

ROYALPARADISE

*4 8980000 11490000 8750000 7470000 درخواست تور
MERCUREMakasan

SLEEP WITH ME

*5 9130000 11790000 8860000 7530000 درخواست تور
AMARIRESIDENCE

 /SUN SET BEACHRESORT

*5 9490000 12490000 9190000 7680000 درخواست تور

 

به ما امتیاز دهید
[کل: 0 میانگین: 0]
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای تایلند |Thailand

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *