تور بانکوک پوکت 98

  • کد تور: Phuket13980117
  • قیمت: 6930000 تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-12-25
  • خدمات تور :
    • پروازماهان
    • ويزا
    • 7شب اقامت با صبحانه
    • پروازداخلی بانکوک پوکت بانکوک
    • ترانسفرفرودگاهي
    • ترانسفربین شهری
    • يک گشت شهری بانکوک
    • یک گشت نیمروز درپوکت
    • لیدر فارسي زبان
    • سیم کارت رايگان
    • بیمه مسافرتي
  • تور بانکوک پوکت 98: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور بانکوک پوکت 98


ارسال 60% کل هزینه تور بانکوک پوکت 98 زمان رزرواسیون ضروری و درغیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

پوکت، مروارید آندامان، بزرگترین جزیره تایلند است، با یک خط ساحلی پیچیده و سواحل فوق العاده بین شبه جزر و مد

شبیه سازی شده و سنگ های صخره ای آن حیرت تمامی مسافران تور پوکت را بر می انگیزد.

زير 2سال 2100000 تومان

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد.

3- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

4- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

5- همراه داشتن گذرنامه الزامی است.

6- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور مربوطه خانم عابدی و صالحی داخلی 117-118-119 تماس حاصل نمايید.

لیست قیمت و هتل ها تور بانکوک پوکت نوروز 98 :

هتل

درجه

هرنفردوتخته

هرنفريکتخته

6تا12 سال

با تخت

2تا6 سال

بدون تخت

درخواست تور

H2 HOTEL

PATONG HOLIDAY

3*

6930000

7870000

6150000

5650000

درخواست تور

HERITAGE SATHORN

ROYAL CROWN

3*

7080000

8170000

6250000

5750000

درخواست تور

H2

SHARAYA RESIDENCE

3*

7190000

8390000

6330000

5750000

درخواست تور

HOWARD SQUARE

PATONG HOLIDAY

3*

7250000

8440000

N/A

5750000

درخواست تور

FORUM PARK

NATURAL RESORT

3*

7780000

9580000

6850000

5990000

درخواست تور

IRESIDENCE SATHORN

ASHLEE PLAZA

4*

8100000

1050000

N/A

6140000

درخواست تور

MA HOTEL

PATONG HERITAGE

4*

8170000

10360000

7350000

6150000

درخواست تور

EASTIN

ASPIRA PRIME

4*

8370000

10770000

7380000

6290000

درخواست تور

IBIS SATHORN

IBIS PATONG

3*

8540000

11090000

N/A

6260000

درخواست تور

BANGKOK PALACE

ANDAKIRA

4*

8660000

11250000

7660000

6390000

درخواست تور

BELL AIRE

CHABANA RESORT

4*

8990000

11840000

7870000

6490000

درخواست تور

RAMADA DMA

ROYAL PARADISE HOTEL &SPA

4*

8950000

11990000

7990000

6550000

درخواست تور

MONTIEN

ASHLEE

4*

9120000

12250000

8060000

6590000

درخواست تور

MERCURE MAKASAN

SLEEP WITH ME

4*

9120000

12250000

8060000

6590000

درخواست تور

AMARI RESIDENCE

SUN SET BEACH RESORT

4*

9550000

13150000

8450000

6890000

درخواست تور

AVANI

HAYAT PALACE

4*

9860000

13730000

8730000

6890000

درخواست تور

 

 

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *