تور بانکوک 97

  • کد تور: BANKOK13971023
  • قیمت: 4730000تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-10-09
  • خدمات تور :

         تایلند         بانکوک       8روزه

    • پرواز رفت و برگشت ماهان
    • ويزا
    • 7 شب اقامت با صبحانه
    • ترانسفرفرودگاهي
    • يک گشت نیمروز در بانکوک
    • لیدرفارسي زبان
    • سیم کارت رايگان
    • بیمه مسافرتي
  • تور بانکوک 97: مشاهده پکیج

تور بانکوک 97


ارسال 60% کل هزینه تور بانکوک 97 زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

زير 2سال  350000 تومان

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

3- پرواز چارتر و هتل گارانتی می باشد کنسلی یا تغییر نام مسافر به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد .

4- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

5- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

6- همراه داشتن گذرنامه جهت صدور بلیط و اصل پاسپورت هنگام سوار شدن به هواپیما و ورود هتل الزامی است.

7- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور مربوطه خانم عابدی و خانم ابراهیمی داخلی 117-118-119 یا تلگرام 09027398254تماس حاصل نمايید.

لیست قیمت و هتل ها

هتل هرنفردوتخته هرنفريکتخته 6تا12سال

با تخت

2تا6 سال

بدون تخت

درخواست تور
*HERITAGE SATHORN 3 4730000 5520000 3850000 3770000 درخواست تور
*H RESIDENCE 3 4810000 5670000 3920000 3610000 درخواست تور
*HOWARD SQUARE 3 4890000 5830000 4000000 3610000 درخواست تور
*SHADI HOME 3 5130000 6300000 4320000 3770000 درخواست تور
*PJ WATERGATE 3 5280000 6620000 4390000 3690000 درخواست تور
*IBIS SATHORN 3 5600000 7240000 4710000 3770000 درخواست تور
*BANGKOK PALACE 4

*IBIS NANA 3

5750000 7560000 4860000 3920000 درخواست تور
*PRINCE PALACE 4 5910000 7870000 4940000 3920000 درخواست تور
*RAMADA DMA 4 5990000 8030000 5020000 4080000 درخواست تور
*EASTIN 4

*MERCURE MAKASAN 4

6300000 8650000 5340000 4160000 درخواست تور
*INDERA REGENT 4 6460000 8970000 5490000 3920000 درخواست تور
*MONTIAN 4 6620000 9280000 5650000 4240000 درخواست تور
*AVANI 4 6930000 9910000 5880000 4240000 درخواست تور
*MANDARIN BY CENTERPOINT 4 7320000 10690000 6280000 4240000 درخواست تور
*BAIYOKE SKY 5 7400000 10850000 6350000 4710000 درخواست تور
*THE BERKELEY 5 7480000 11010000 6430000 4550000 درخواست تور
*THE SUKOSOL 5 7950000 11950000 N/A 4710000 درخواست تور
*CENTRA WATER GATE 5 8180000 12420000 N/A 4710000 درخواست تور
*PULLMAN 5 8340000 12730000 7140000 4790000 درخواست تور
*RAMADA PLAZA 5 8500000 13040000 7300000 4940000 درخواست تور
*NOVOTEL PLATINIUM 4 8810000 13670000 7610000 5100000 درخواست تور
*CENTARA GRAND 5 12500000 21040000 11370000 5100000 درخواست تور
*LE BUA STATE 5 12970000 21980000 11760000 6040000 درخواست تور

 

به ما امتیاز دهید
[کل: 3 میانگین: 4.3]

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای تایلند |Thailand

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *