تور بانکوک 97

  • کد تور: BANKOK13970801
  • قیمت: 5080000تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-08-01
  • خدمات تور :

         تایلند         بانکوک       8روزه

    • پرواز رفت و برگشت ماهان
    • ويزا
    • 7 شب اقامت با صبحانه
    • ترانسفرفرودگاهي
    • يک گشت نیمروز در بانکوک
    • لیدرفارسي زبان
    • سیم کارت رايگان
    • بیمه مسافرتي
  • تور بانکوک 97: مشاهده پکیج

تور بانکوک 97


ارسال 60% کل هزینه تور بانکوک 97 زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

زير 2سال  350000 تومان

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

3- پرواز چارتر و هتل گارانتی می باشد کنسلی یا تغییر نام مسافر به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد .

4- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

5- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

6- همراه داشتن گذرنامه جهت صدور بلیط و اصل پاسپورت هنگام سوار شدن به هواپیما و ورود هتل الزامی است.

7- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور مربوطه خانم عابدی داخلی 117-118-119 یا تلگرام 09027398254تماس حاصل نمايید.

لیست قیمت و هتل ها

هتلهرنفردوتختههرنفريکتخته6تا12سال

با تخت

2تا6 سال

بدون تخت

درخواست تور
*H-RESIDENCE 350800006140000N/A3780000درخواست تور
*FORUM PARK 35610000720000047300003880000درخواست تور
*IBIS SATHORN 361400008250000N/A4410000درخواست تور
*BANGKOK PALACE 46460000889000057900004620000درخواست تور
*EASTIN 46670000931000060000004730000درخواست تور
*RAMADA D MA46670000931000060000004620000درخواست تور
*MONTIEN 46880000973000062100004830000درخواست تور
*HOLIDAY INN SILOM 473000001058000066300004940000درخواست تور
*NOVOTEL SILOM 475100001100000068400005150000درخواست تور
*MANDARIN 476200001122000066300004620000درخواست تور
*THE SUKOSOL  581500001227000074800005470000درخواست تور
*BAIYOKE SKY 583600001270000076900005570000درخواست تور
*RAMADA PLAZA 585700001312000079000005050000درخواست تور
*PULLMAN 5

*AMARI WATER GATE 5

89900001396000083200005890000درخواست تور
*ROYAL ORCHID SHERATON 598400001566000091700006210000درخواست تور
*CENTARA GRAND  5103700001671000097000006530000درخواست تور
*LE BUA STATE TOWER 51069000017350000100200006740000درخواست تور
به ما امتیاز دهید
[کل: 3 میانگین: 4.3]

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *