تور بجنورد هوایی (برگزار شده)

  • کد تور: Bojnurd13980230
  • قیمت: 1.125.000 تومان
  • مدت : 2شب و 3 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-03-01
  • خدمات تور :

    تاریخ اجرا : خرداد98                 (درکلیه تورها هزینه ناهار و شام به عهده مسافران می باشد.)

    • رفت و برگشت با هواپیما
    • اقامت در هتل انتخابی به همراه صبحانه
    • بیمه مسافرتی
  • تور بجنورد هوایی: مشاهده پکیج
  • تور بجنورد هوایی
    میانگین 5 از 1 نظر

تور بجنورد هوایی


ارسال 60% کل هزینه تور بجنورد هوایی زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

تور بجنورد به مقصد استان خراسان شمالی، مسافران را به شهری دیدنی و جذاب می برد.

در این شهر آبشارها، چشمه ها، فضای سبز، بناهای تاریخی و … را می توان بازدید کرد.

اگر به گردش میان مردمی شاد و فضایی بکر علاقه مند هستید، این تور گردشگری داخلی را مناسب می یابید.

در 100 کیلومتری بخش غربی بجنورد می توانید از آتشکده اسپاخو دیدن کنید.

این آتشکده به عهد ساسانیان تعلق دارد و سبک معماری آن نیز گویای همین واقعیت است.

در فاصله ی 7 کیلومتر از شرق شهر نیز به آبشار زیبایی به نام آبشار حمید می رسید.

این آبشار پس از ریختن به پایین، روان شده و در مسیر پرپیچ و خم جلو می رود.

دیگر آبشار دیدنی، آبشار بارگه است که در روستایی قدیمی و با فضایی سنتی به همین نام قرار دارد. توصیه می کنیم که حتما از چشمه ی پرآب و پرنشاط بش قارداش نیز دیدن کنید.

اماکن دیدنی:  

مجموعه تاریخی و فرهنگی آیینه ،سردار مفخم، منطقه توریستی بابا امان، باغ علی آباد، آرامگاه شیخ رشیدالدین،ارگ تاریخی بلقیس،روستای اسپیدان،آتشکده اسپاخو، روئین، موزه حیات وحش،کاروانسرای قره بیل

1- تحویل اتاق ساعت 14:00 و تخلیه اتاق ساعت12:00 می باشد.

2- نرخ زیر دو سال جهت  بلیط  10%بزرگسال بوده و همراه داشتن فتوکپی شناسنامه جهت صدور بلیط و اصل شناسنامه هنگام سوار شدن در هواپیما الزامی است.

3-نرخ های فوق  قطعی نبوده و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

4-پرواز ماهان می باشد.

5-نرخ های فوق به تومان می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم موسوی داخلی 111-112 و یا تلگرام  تماس حاصل نمايید.

نام هتل  هرنفراتاق
دوتخته
هرنفردر اتاق
یک تخته
هرنفردر اتاق
سه تخته
هرنفردر اتاق
چهار تخته
درخواست تور
نگین *3 1125000 1260000 1050000 1015000 درخواست تور
داریوش *4 1506000 1690000 * 1300000 درخواست تور

تورهای داخلی

رزرو آنلاین بلیط

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *