تور ترکیبی پکن شانگهای هانگزو

  • کد تور: CHINA13970822
  • قیمت: 4190000تومان+600دلار
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-08-27
  • خدمات تور :
    • پروازمستقیم ماهان ایر 
    • ويزاي  گروهي
    • ترانسفر فرودگاهي
    • ترانسفر بین شهری با قطار سریع السیر و لوکس

    گشت های شهر پکن دو روز گشت شهری به همراه ناهار: بازدید از میدان تیان آنمن، شهر ممنوعه، معبد بهشت

    روز دوم: دیوار چین، چای خانه سنتی چین، کارخانه سنگ یشم، کارخانه مروارید 

    گشت های شانگهای یک روز گشت شهری به همراه ناهار: بازدید از برج تلویزیون شانگهای، باغ یویو آن و بازار یویوا، موزه توسعه شهری شانگهای، کارخانه ابریشم

    گشت های هانگزو: قایق سواری بر روی دریاچه وست، بازدید از دهکده چای بهمراه ناهار

  • تور ترکیبی پکن شانگهای هانگزو: مشاهده پکیج

تور ترکیبی پکن شانگهای هانگزو


ارسال60%کل هزینه تور ترکیبی پکن شانگهای هانگزو زمان رزرواسیون ضروری است و درغیراینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

زير2سال 1990000 تومان

مدارک موردنیاز:

  • اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار
  • 2 قطعه عكس4*6رنگي تمام رخ
  • کپی صفحات شناسنامه
  • کپی کارت ملی
  • مبلغ 40،000،000تومان تمکن مالی به ازای هر نفر
  • شغل
  • شماره تلفن

زمان لازم جهت اخذ ويزا:

14 روز قبل از پرواز و پس از آن مبلغ 385000 تومان بابت ويزای فوری به نرخ تور اضافه می گردد.

تكميل فرم سفارت چين

(فايل PDF  قابل پرينت بر روي قسمت ارتباط با ما سايت WWW.APSTOUR.COMمي باشد)

1-کلیه نرخ ها به تومان و کلیه پروازها چارتر و هتل ها گارانتی بوده و غیر قابل استرداد و تغییر نام و تغییر تاریخ می باشد.

2-بیمه مسافرتی برای مسافرین بالای 60 سال اجباری بوده و مبلغ 45000 تومان جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.

3-در صورت عدم صدور ويزاي توسط كنسولگري ،شركت آسمان پرستاره پرشیا هيچگونه تعهدي را در صدور رواديد نخواهد داشت.

4-مسئولیت کنترل پاسپورت به عهده آژانس همکار می باشد.

آژانس مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعیت خروج از کشور مسافر را  نخواهد داشت.

5-نرخ ریالی فوق بر اساس دلار روز محاسبه می گردد و احتمال افزایش و یا کاهش نرخ وجود دارد.

   پروازماهان

4 شب اقامت پکن BEIJING WUHUAN  هتل4 ستاره

3 شب اقامت شانگهای  GOLDEN RIVER VIEW هتل4ستاره

ويزاي  گروهي ترانسفرفرودگاهي

ترانسفر بین شهری با قطار سریع السیر ولوکس 3روزگشت شهری با 3 ناهار

تاریخ  پکن+شانگهایهرنفردوتختههرنفريكتخته6تا12سال با تخت2تا6سال بی تختدرخواست تور
5-27 آذر4190000

600دلار

4190000

805دلار

3690000

600دلار

3690000

360دلار

درخواست تور
12-4آذردرخواست تور
19-11 آذردرخواست تور
26-18 آذردرخواست تور
25آذر-3 دیدرخواست تور
10-2دیدرخواست تور
16-9دیدرخواست تور

  پروازماهان

4 شب اقامت پکنBEIJING WUHUAN   هتل4 ستاره

3 شب اقامت شانگهای GOLDEN RIVER VIEWهتل4ستاره

2شب اقامت هانگزوZHEJIANG  هتل 5 ستاره

ويزای گروهي

ترانسفرفرودگاهي و ترانسفربین شهری با قطار سریع السیر ولوکس

تاریخ پکن+شانگهای+هانگزوهرنفردوتختههرنفريكتخته6تا12سال با تخت2تا6سال بی تختدرخواست تور
20آبان- 1آذر4190000

790دلار

4190000

1070دلار

3690000

790دلار

3690000

450دلار

درخواست تور
27آبان-8 آذردرخواست تور
15-4 آذردرخواست تور
11 – 22 آذردرخواست تور
29-18آذردرخواست تور
6دی-25آذردرخواست تور
13-2دیدرخواست تور
20-9دیدرخواست تور

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور مربوطه خانم عابدی داخلی 117، 118 و 119 و 09027398254 یا تلگرام  تماس حاصل نمايید.

تورهای مرتبط

هتل های چین 

شرایط ویزای چین

به ما امتیاز دهید
[کل: 1 میانگین: 5]

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای چین

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. ویزای توریستی چین -ویزای نوع L- برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای ویزای توریستی چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد. در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی ویزای تجاری الزامی است.

آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه، تکمیل شود و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار بگیرد و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت چین شود. اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
مدارک لازم برای ویزای چین

شناسنام ایرانی؛ کپی صفحات اول و دوم

گذرنامه
اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر باشد.

دو قطعه عکس رنگی؛ در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

دعوت‌نامه
خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، واچر رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.

بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد چین
گواهی رسمی تمکن مالی از بانک؛ با مبلغ حداقل ۱۰ میلیون تومان

زمان و هزینه صدور ویزای چین
در حال حاضر سفارت چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی چین حدودا ده روز و ویزای نیمه‌فوری چین چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
توجه: نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت چین، قابل برگشت نیستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *