تور تهرانگردی یک روزه

  • کد تور: tehrangardi13970814
  • قیمت: 129000تومان
  • مدت : 1روزه
  • تاریخ برگزاری : 1397-08-15
  • خدمات تور :

        یک روزه-15آبان

    • سفر یکروزه از صبح تا شب با وسیله نقلیه توریستی
    • راهنمای تورازابتدا تا انتهای تور
    • بیمه مسافرتی
    • پرداخت ورودیه اماکن مورد بازدید
    • پذیرایی بین روزضمنا امکان صرف صبحانه درهتل هما تهران قبل از آغاز توربا پرداخت هزینه صبحانه میسرمیباشد.
    • اطلاعات رفت تور:
      ساعت حضور در محل حرکت:

      07:45

      ساعت حرکت:

      08:00

      طول مدت مسیر زمینی:

      00:30

      ساعت حدودی رسیدن به مقصد:

      08:30

       اطلاعات برگشت تور:

      ساعت حضور در محل حرکت:

      18:30

      ساعت حرکت:

      18:30

      طول مدت مسیر زمینی:

      00:30

      ساعت حدودی رسیدن به مقصد:

      19:00

       

  • تور تهرانگردی یک روزه: مشاهده پکیج

تور تهرانگردی یک روزه


ارسال60%کل هزینه تور تهرانگردی یک روزه زمان رزرواسیون ضروری است و درغیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

تهران در پهنه‌ای بین دو وادی کوه و کویر و در دامنه‌های جنوبی البرز گسترده شده‌است.

از سمت جنوب به کوه‌های ری و بی‌بی‌شهربانو و دشتهای هموار شهریار و ورامین و از شمال به واسطه کوهستان محصور شده‌است.

این شهر را می‌توان به سه منطقه طبیعی تقسیم کرد:
-کوهستانهای شمالی ؛ که بلندترین قله این کوهستان – توچال – با ۳۹۳۳ متر بر تمام فضای شهر مشرف است.
-دومین منطقه، دامنه‌های البرز است؛ که به تپه ماهورها و دره‌های اوین، درکه، نیاوران، حصارک و سوهانک منتهی می‌شود و همواره خیل عظیمی از جمعیت را بسوی خود فرامی‌خواند.
-منطقه سوم دشتی است که قسمت اعظم شهر تهران بر آن گسترده شده‌ و دارای شیب ملایمی با جهت شمالی- جنوبی است.

برنامه تور:

ساعت 8 صبح حرکت به سوی کاخ گلستان و دیدار از شمس العماره،تالار سلام،ایوان تخت مرمر،حوضخانه،کاخ ابیض،خلوت کریمخانی،عمارت بادگیر و …حرکت به سوی سردرباغ ملی و عبور از میدان توپخانه و ورود به موزه ایران باستان(موزه ملی)و دیدار از آثار باستانی تاریخی ایران،صرف ناهار و دیدار از موزه جواهرات سلطنتی در بانک ملی،موزه آبگینه و حرکت به سوی برج میلاد تهران،و دیدار از سکوی دیدباز برج میلاد و پایان تور تا ساعت 7 عصر

ساعت رفت 08:00 صبح از مقابل هتل هما تهران در خیابان خدامی میدان ونک

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورداخلی خانم جلیلی  داخلی 111-112  یا تلگرام  تماس حاصل نمايید.

هزینه هر نفر بزرگسالهزینه هر نفر کودک 2تا 4 سالهزینه هر نفربزرگسال غیر ایرانیدرخواست تور
12900069000159000درخواست تور

تورهای داخلی

رزرو آنلاین بلیط

  • تور تهرانگردی 97
  • تور تهرانگردی 1 روزه
  • تور 1 روزه تهرانگردی
  • تور تهرانگردی آبان97
  • تور تهرانگردی پاییز97
  • تور تهرانگردی 15آبان
  • تور تهرانگردی کاخ گلستان
  • تور تهرانگردی باغ ملی
  • تور تهرانگردی برج میلاد
به ما امتیاز دهید
[کل: 0 میانگین: 0]

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *