تور جزيره قشم

  • کد تور: Qeshm13970809
  • قیمت: 693000تومان
  • مدت : 2 شب و 3 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-08-09
  • خدمات تور :

      تاریخ اجرا : همه روزه     

    • بلیط هواپیما
    • 2شب و 3روز اقامت
    • صبحانه بوفه
    • گشت جزیره
    • تخفیفات گردشگری
    • بیمه مسافرتی
    •  (درکلیه تورهای آسمان پرستاره پرشیا هزینه ناهار و شام به عهده مسافران می باشد.)
  • تور جزيره قشم: مشاهده پکیج

تور جزيره قشم


ارسال60%کل هزینه تور جزيره قشم زمان رزرواسیون ضروری است و درغیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

1-نرخ های تور جزيره قشم به تومان می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

3- پرواز چارتر و هتل گارانتی می باشد.

4- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

5- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

6- همراه داشتن شناسنامه جهت صدور بلیط و هنگام سوار شدن به هواپیما و ورود هتل الزامی است.

7- نرخ زیر دو سال جهت بلیط  10%بزرگسال می باشد.

8-نرخ های فوق قطعی نبوده و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

گشتها شامل:

غارهای خربس. جزایر ناز. روستای برکه خلف. دره ستاره ها. بازار درگهان. جنگل های حرا

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم جلیلی داخلی111-112 تماس حاصل نمايید.

نام هتلهرنفراتاقدوتختهکودک6 تا 12سال با تختکودک 2 تا 4سال بدون تختزیر2سالشب اضافهدرخواست تور
نخل زرین*26930006830004200007000050000درخواست تور
کیمیا2 *380900079800042000080000110000درخواست تور
کیمیا3  *380400079300042000080000107000درخواست تور
سماء1 *38670008560004200008000088000درخواست تور
رویال *38770008670004200008000094000درخواست تور
بهشت *38250008140004200007000066000درخواست تور
آرمان درگهان *37990007880004200007000052000درخواست تور
شمس *38140008040004200007000061000درخواست تور
مارینا1 *38140008040004200007000061000درخواست تور
مارینا2 *38460008350004200008000077000درخواست تور
کیمیا4 *38560008460004200008000083000درخواست تور
خلیج فارس *48560008460004200008000083000درخواست تور
ارم *499300098200042000090000154000درخواست تور
ساحلی ایران زمین *48140008040004200007000061000درخواست تور
به ما امتیاز دهید
[کل: 2 میانگین: 3.5]

فیلتر دسته:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *