تور جزیره قشم - هنگام - هرمز (برگزار شده)

  • کد تور: Qeshm13970717
  • قیمت: 1890000تومان
  • مدت : 3 شب و 4 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-07-24
  • خدمات تور :

     تاریخ اجرا : 24 الی 27 مهرماه

    • بلیط رفت و برگشت هواپیما
    • سه شب اقامت در هتل 4* آتامان
    • صبحانه بوفه،دو وعده ناهار محلی،یک وعده شام محلی،پذیرایی بین روز
    • همراهی راهنمای حرفه ای تور
    • پرداخت ورودیه جاذبه های تاریخی و پرداخت هزینه های قایق های تفریحی جزیره هنگام و جنگل حرا و اتوبوس دریایی جزیره هرمز
    • هزینه سافاری جزیره هنگام
    • بیمه سفر
    • وسیله نقلیه توریستی

          توجه: (درکلیه تورهای آسمان پرستاره پرشیا هزینه ناهار و شام به عهده مسافران می باشد.)

  • تور جزیره قشم - هنگام - هرمز: مشاهده پکیج

تور جزیره قشم – هنگام – هرمز


ارسال 60% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری است و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

1- تحویل اتاق ساعت 14:00 و تخلیه اتاق ساعت 12:00 می باشد.

2- نرخ زیر دو سال جهت بلیط  10%بزرگسال بوده و همراه داشتن فتوکپی شناسنامه جهت صدور بلیط و اصل شناسنامه هنگام سوار شدن در هواپیما الزامی است.

3-نرخ های فوق قطعی نبوده و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

گشت ها:

روز اول: ورود به جزیره قشم،ترانسفر به سمت شهر قشم،صرف ناهار،تحویل اتاق و استراحت سپس به سمت غار خوربس،بازدید دره ستاره ها،روستای برکه خلف و گشت وگذار بازار.

روز دوم: صرف صبحانه،حرکت به سمت هنگام،قایق سواری به سمت جزیره،بازدید از دلفین ها و آکواریوم طبیعی،بازارچه محلی و سافاری جزیره و دیدن جذابیت های حیات وحش منطقه(جبیر و درخت زیبای مکر زن)،صرف ناهار محلی،حرکت به سمت لافت،بازدید از قلعه نادری،چاه های طلا،اکوموزه روستایی و بادگیرهای لافت و چشم انداز غروب در افق بی انتهای حرا،صرف شام محلی و بازگشت به قشم.

روز سوم: حرکت به سمت جزیره هرمز،قلعه پرتغالی ها و کوه های رنگین کمان صرف ناهار،بازگشت به قشم.

روز چهارم: حرکت به سمت جزایر ناز،بازدید از بازار قشم،حرکت به سمت چاهکوه،بازدید از کارگاه لنج سازی و صرف ناهار و بازدید از جنگل حرا،آشنایی با اکو سیستم طبیعی جنگل های مانگروو بازگشت.

بدلیل نوسانات قیمت بلیط هواپیما مبنای محاسبه پایین ترین نرخ پرواز می باشد چنانچه در لحظه خرید قیمت پرواز از نرخ اعلام شده افزایش یابد تغییرات نرخی شامل مسافر خواهد بود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم جلیلی داخلی 111-112 یا تلگرام  تماس حاصل نمايید. 

کودک 2 تا 5 سال بدون تختکودک 5 تا 12

سال با تخت

سرویس اضافههرنفراتاق

یک تخته

هرنفراتاق

دوتخته

نام هتل درخواست تور
9900001690000180000021500001890000

قصر آتامان 4*

درخواست تور

به ما امتیاز دهید
[کل: 1 میانگین: 5]

فیلتر دسته:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *