تور جنگل ابر 98

  • کد تور: jangalabr13980218
  • قیمت: 195.000تومان
  • مدت : 2 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-02-01
  • خدمات تور :

    2 روزکامل- حرکت:میدان آرژانتین تهران ساعت 01:30

    • اتوبوس توریستی
    • بیمه مسافرتی
    • گشت
    • اقامت 1شب مطابق جدول 
    • تورلیدر
  • تور جنگل ابر 98: مشاهده پکیج
  • تور جنگل ابر 98
    میانگین 5 از 1 نظر

تور جنگل ابر 98


ارسال کل هزینه تور جنگل ابر 98 زمان رزرواسیون ضروری است و درغیراینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

مسیر های تور جنگل ابر 98:

از آن‌جایی که برای رسیدن به جنگل ابر باید از شاهرود و بسطام عبور کنیم، در مسیرمان بناهایی تاریخی وجود دارد که حیف است اگر از آن‌ها بازدید نکنیم.

بایزید بسطامی یک از معروف‌ترین عرفای ایران و از بزرگان اهل تصوف است. تنها تزیین مقبره بایزد بسطامی یک پنجره مسقف آهنی است.

قدمت این برج، بر اساس کتیبه‌ سردر آن، به سده هفتم یا هشتم هجری، یعنی حدود 800 سال پیش، برمی‌گردد.

ارتفاع این برج تقریبا 20 متر، یعنی چیزی در حدود یک ساختمان 7 طبقه امروزی، است.

یکی از عرفا و شعرای ایرانی که نقش مهمی در حفظ فرهنگ ایرانی داشته شیخ ابوالحسن خرقانی است.

برنامه سفر:روز اول : ساعت 1:30 بامداد حرکت از تهران به سمت شاهرود و صرف صبحانه در یکی از زیباترین و قدیمی ترین جنگل های ایران به نام جنگل ابر ، در ادامه گشت و گذار در جنگل ابر و دیدار از گونه های گیاهی متنوع و نادر و صرف نهار در طبیعت بکر ابر و حرکت به سمت بسطام و بازدید از مقبره بایزید بسطامی و اقامت هتل یا اقامتگاه

روز دوم : صرف صبحانه و حرکت به سمت ابشار مجن و پیاده روی در اب های خنک ابشار به همراه دسته هایی از کبک هایی که پا به پای گردشگران در طبیعت ابشار قدم بر میدارند و صرف نهار در طبیعت زیبای مجن  و حرکت به سمت تهران

نرخ کودک2تا4 سال بدون خدمات نیم بها و بالای 4سال کامل می باشد.

پرداخت ورودیه ها  بعهده مسافرمی باشد.

کانتر طبیعت گردی خانم موسوی  و خانم سفیدبری داخلی 111 و 116  

لیست قیمت و هتل ها تور جنگل ابر 98 :

محل اقامت

تاریخ حرکت

نرخ هر نفر تومان

خدمات جانبی

درخواست تور

اقامت بومگردی  روستائی

پنج شنبه

26 اردیبهشت

195000

1 وعده صبحانه

درخواست تور

اقامت

بومگردی  گیلاس

پنج شنبه

26 اردیبهشت

390000

1 وعده صبحانه

درخواست تور

هتل 4 ستاره

قصر بسطام

پنج شنبه

26 اردیبهشت

479000

2 وعده صبحانه + 2 وعده نهار

+ 1 وعده شام + پذیرایی بین روز

درخواست تور

 

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *