تور خوزستان 98

  • کد تور: shosh13980210
  • قیمت: 1.300.000تومان
  • مدت : 2 شب و 3 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-02-01
  • خدمات تور :

    تاریخ اجرا : همه روزه   تا پایان خرداد 98

    • بلیط رفت و برگشت هوایی
    • 2شب و3 روزاقامت
    • صبحانه بوفه
    • ترانسفر رفت و برگشت
  • تور خوزستان 98: مشاهده پکیج
  • تور خوزستان 98
    میانگین 5 از 1 نظر

تور خوزستان 98


ارسال 60% کل هزینه تور خوزستان 98 زمان رزرواسیون ضروری است و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

خوزستان را می توانیم به دو منطقه تقسیم کنیم: جلگه ای و کوهستانی. این منطق به واسطه ی رشته کوه زاگرس و خلیج فارس تقسیم بندی می شوند.

خوزستان قدمت شش هزار سال قبل از میلاد مسیح دارد و خانه اقوام و فرهنگ های مختلفی میباشد.

اگر می خواهید به خوزستان سفر کنید، فصل پاییز و زمستان را انتخاب نمایید. این شهر در هفت ماه اول سال بسیار گرم و شرجی میباشد و دمای هوا به بالاترین درجه خود می رسد.

1- تحویل اتاق ساعت 14:00 و تخلیه اتاق ساعت12:00 می باشد.

2- نرخ زیر دو سال جهت  بلیط  10%بزرگسال بوده و همراه داشتن فتوکپی شناسنامه جهت صدور بلیط و اصل شناسنامه هنگام سوار شدن در هواپیما الزامی است.

3-نرخ های فوق  قطعی نبوده و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

گشتهای انتخابی شامل:

شوشتر: مقبره یعقوب لیث صفاری(پدر زبان فارسی)،قلعه سلاسه،خانه های تاریخی(مرعشی،مستوفی)،آثار باقی مانده از شهرواولین دانشگاه دنیا(جندی شاپور)،بند میزان(رودخانه شطیط و گرگر)،اولین مجموعه آسیابها و آبشارهای شوشتر و قدیمی ترین سیستم آبیاری دنیا،پل شادوران.

شوش-دزفول:جایگاه خدایان مادمعبد چغازنبیل(زیگورات)،مزرعه های نیشکر،کاخ آپادانا(هخامنشیان)،قلعه شوشی(دمورگان یا اکروپل)،مقبره دانیال نبی،آسیابها و پل تاریخی(دژ پل)،حمام کرناسیان،مقبره سبزه قبا(برادر امام رضا)،مقبره آقا رودبند(جدبزرگ شاه اسماعیل صفوی)

اهواز-آبادان-خرمشهر:پل معلق،پل سفید،رودخانه کارون،تاکسی دریایی،بازار طلا اهواز(دیدنی ترین بازار طلای ایران)،اروند رود،پل بهمن شیر،بازار ته لنجی ها،تالاب شادگان

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم موسوی داخلی 111-115تماس حاصل نمايید.

نام هتل  هرنفراتاق دوتخته هرنفردراتاق یک تخته کودک زیر دو سال شب اضافه درخواست تور
پرشیا *3 1300000 1400000 200000 150000 درخواست تور
اکسین *3 1400000 * 200000 160000 درخواست تور
نادری *3 1200000 1300000 200000 170000 درخواست تور
نیشکر *4 1500000 * 200000 180000 درخواست تور
پارس *5 1800000 2000000 200000 190000 درخواست تور
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *