تور دریاچه الیمالات و جنگل کشپل (برگزار شده)

  • کد تور: elimalat13970912
  • قیمت: 70000تومان
  • مدت : یک روزه
  • تاریخ برگزاری : 1397-09-16
  • خدمات تور :

    اطلاعات رفت تور:

    ساعت حضور در محل حرکت:

    03:45

    ساعت حرکت:

    04:00

    طول مدت مسیر زمینی:

    05:00

    ساعت حدودی رسیدن به مقصد:

    09:00

     اطلاعات برگشت تور:

    ساعت حضور در محل حرکت:

    16:45

    ساعت حرکت:

    17:00

    طول مدت مسیر زمینی:

    05:00

    ساعت حدودی رسیدن به مقصد:

    22:00

  • تور دریاچه الیمالات و جنگل کشپل: مشاهده پکیج

تور دریاچه الیمالات و جنگل کشپل


ارسال کل هزینه تور دریاچه الیمالات و جنگل کشپل زمان رزرواسیون ضروری است و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

الیمالات در شهرستان نور و شهر چمستان واقع شده است. برای رسیدن به این منطقه باید از مسیر جاده ای نور به چمستان استفاده کنید.

سرویس بهداشتی،رستوران و کافی شاپ بین راهی،رستوران و کافی شاپ در ساحل دریاچه،آلاچیق سوییت های اقامتی از امکانات اطراف دریاچه است.

فصل سفر 

بهار: با باران های بهاری و مه های گاه و بیگاه و رنگ سبز درختان منظره ای بینظر را شاهد خواهید بود.

تابستان:  هوای شرجی و گرم در این فصل شاهد هستیم.

کرم ضدآفتاب، کلاه آفتاب گیر، عینک آفتابی به همراه خود داشته باشید.

پاییز: پاییز بهترین فصل ها برای گشت در این منطقه است. هوا بسیار خنک پاییز و سردیی ملایم هوا و منظره درختان رنگارنگ اطراف دریاچه زیبای مضاعف را به همراه دارد.

زمستان: بارندگی زیاد و لغزندگی جاده های مسیر را کمی سخت و ناهموار می کند. ولی الیمالات هر فصلی جذابیت خود را دارد که از زمستان آن بی بهره نباشید.

این سفر را با آسمان پرستاره پرشیا و راهنمای باتجربه،همراه باشید.

گشتهای تور دریاچه الیمالات و جنگل کشپل:

ساحل محمودآباد،قایق سواری و جت اسکی،دریاچه الیمالات و پیاده روی در پاییز هزار رنگ کشپل.

پرداخت کلیه ورودیه ها بعهده مسافران می باشد.

تاریخ اجرا : 16 آذر

یک روزه زمینی  – رفت و برگشت با اتوبوس توریستی

 محل حرکت : هتل هما تهران.

سفر یکروزه از صبح تا شب با وسیله نقلیه توریستی

  • راهنمای تور از ابتدا تا انتهای تور
  • بیمه مسافرتی
  • میان وعده
  • یک وعده صبحانه

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورطبیعت گردی آقای امید حسامی 09124034932خانم جلیلی داخلی 112و113تماس حاصل نمايید.

هزینه هر نفر

بزرگسال غیر ایرانی

هزینه هر نفر کودک

 2تا 4 سال

هزینه هر نفر

بزرگسال

درخواست تور
990004900070000درخواست تور
به ما امتیاز دهید
[کل: 0 میانگین: 0]

راهنمای سفر مازندران

شهرستان‌های مازندران
شهرستان آمل (شامل آمل، لاریجان، شاهاندشت، آب اسک، نیاک)
شهرستان بابل سابقا بارفروش (شامل: بابل، بندپی، بهنمیر، امیرکلا)
شهرستان بابلسر (شامل: بابلسر، دریا کنار، خزرشهر)
شهرستان بهشهر سابقا اشرفی (شامل: بهشهر، گرجی محله، میانکاله)
شهرستان جویبار (شامل: جویبار، لاریم، تیرکلا)
شهرستان چالوس سابقا شالوس (شامل: چالوس، مرزن آباد، کلاردشت، نمک آبرود)
شهرستان رامسر سابقا سخت سر (شامل: رامسر، جواهر ده)
شهرستان ساری (شامل: ساری، دودانگه (پریم)، چهاردانگه (کیاسر)، فرح آباد، گلما، لاک دشت)
شهرستان سورک (شامل: سورک، بادله)
شهرستان سوادکوه (شامل: پل سفید، زیرآب، شیرگاه، آلاشت، ورسک)
شهرستان شهسوار سابقا تنکابن (شامل: شهسوار، نشتارود، دوهزار، سه هزار)
شهرستان قائمشهر سابقا شاهی، علی آباد (شامل: قائمشهر، کردی خیل، ارطه، تِلار)
شهرستان گلوگاه (شامل: گلوگاه، تیرتاش)
شهرستان محمودآباد (شامل: محمودآباد، فریدونکنار)
شهرستان نکاء (شامل: نکا، غارمرز، امیرآباد)
شهرستان نوشهر (شامل: )
شهرستان نور (شامل: نور، رویان، چَمِستان، لاویج)
شهرهای مهم مازندرانن
بهشهر
ساری
قائمشهر
بابل
آمل
نوشهر
تنکابن (شهسوار)

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *