تور دهلي آگرا جيپور

  • کد تور: india13970823
  • قیمت: 5980000تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-08-23
  • خدمات تور :
    • بليط رفت و برگشت ماهان
    • ويزا
    • 3شب دهلی+2شب آگرا+2شب جبپور با صبحانه
    • لیدرفارسی زبان
    • ترانسفر فرودگاهي بين سه شهر
    • 3روز گشت شهری همراه با 3 وعده غذا
    • گشت خرید در جیپور
  • تور دهلي آگرا جيپور: مشاهده پکیج

تور دهلي آگرا جيپور


ارسال 60% کل هزینه تور دهلي آگرا جيپور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

کودک زیر 2 سال 780000 تومان

گشت دهلي:

بازدید از مقبره گاندی, مسجد جامع, کاخ قرمز, منارقطب, دروازه هند, ساختمان پارلمان

 گشت آگرا: 

تاج محل, قلعه آگرا

گشت جيپور:

بازديدازقلعه آمبر, كاخ شهر, جانتارمانتار, کاخ بادها

مدارک جهت ويزا :

اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار

2 قطعه عکس5*5تمام رخ

کپی صفحه اول و دوم شناسنامه، کپی کارت ملی پشت و رو

آدرس منزل و محل کار و تلفن دقيق مسافر (درج امضای مسافر داخل پاسپورت الزامی است.حداقل زمان اخذ ویزا 10روز کاری است)

داشتن گذرنامه جداگانه برای هرنفر، حتی نوزادان زير 2سال الزامی می باشد.

( نمونه فرم ويزاي سفارت هند درسايتwww.apstour.com  موجود است)  

1-کلیه پروازها چارتر و هتل ها گارانتی و غيرقابل کنسل شدن و تغییر و  استرداد می باشد. درصورت کنسلی و no showکل هزينه بليط + ويزا و هزينه 3 شب هتل دريافت خواهد شد. Check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد .

2 -در صورت عدم صدور ويزا توسط سفارت هند،شرکت آسمان پر ستاره پرشیا هيچگونه تعهدی نداشته و مبلغ پرداختی به سفارت و هزينه هاي ديگر عينا” از مسافر مسترد خواهد شد.

3-مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس ثبت نام كننده بوده و شرکت آسمان پرستاره پرشیا مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هرگونه ممنوعيت خروج ازکشور مسافر نخواهد داشت. بیمه سفربرای مسافران بالای 55 سال اجباری و مبلغ 55000 تومان اضافه دریافت خواهد شد. کلیه ورودی ها به عهده مسافر می باشد.

4-به علت نوسان نرخ بلیط و دلار حتما با کانتر مربوطه تماس حاصل فرمایید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور هند خانم عابدی  داخلی 117-118-119یا تلگرام تماس حاصل نمائید.

لیست قیمت و هتل ها 

دهلی-آگرا-جیپوردرجههرنفردوتختههرنفریکتخته6 تا 12 سال با تخت2 تا 6سالبدون تختدرخواست تور
GOLDEN TULIP VASUNDHRA/

UTKARSH VILAS

ROYAL ORCHID

*4

BB

5980000805000041500002440000درخواست تور
COUNTRY INN SUITES

CLARKS SHIRAZ

ROYAL ORCHID

*4

BB

6700000937000044900002440000درخواست تور
RADISSON BLU/RADISSON BLU AGRA/CROWNE PLAZA*5

DLX BB

78500001112000049800002440000درخواست تور

تورهای مرتبط

شرایط ویزای هند

دیدنی های هند

هتل های هند

به ما امتیاز دهید
[کل: 7 میانگین: 3.9]

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای هند

ویزای توریستی هند به افرادی تعلق می‌گیرد که به قصد گردش و بازدید، تقاضای سفر به این کشور را دارند. ویزای توریستی به مسافر اجازه‌ی کار در هند یا اقامت بیش از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد.
ویزای توریستی هند از طریق سفارت هند در تهران به صورت یک ماهه صادر می‌شود و امکان تمدید آن در این کشور وجود ندارد. جهت تقاضای ویزای هند، انگشت‌نگاری و در بعضی موارد مصاحبه انجام می‌شود و حضور متقاضی الزامی است.

 

مدارک مورد نیاز

یک: شناسنامه ایرانی
کپی از تمام صفحات

دو: گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.
سه: دو قطعه عکس رنگی در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
توجه: در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک درخواست‌کننده موجود باشد.

چهار: آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد هند

شش: رزرو قطعی هتل برای مدت اقامت مورد نظر

هفت: فرم مشخصات فردی برای هر متقاضی که باید تکمیل شود.
از زمانی که مدارک لازم تحویل بخش ویزای سفارت هند می‌شود تا صدور ویزا، معمولا حدود دو هفته طول می‌کشد. هزینه‌ی صدور ویزای هند،  زمان ارائه‌ی مدارک از متقاضی دریافت می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *