تور سنندج مریوان

  • کد تور: sanandaj13980319
  • قیمت: 880.000 تومان
  • مدت : 2 شب و3 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-03-19
  • خدمات تور :

       محل حرکت:میدان آرژانتین

    • رفت و برگشت با اتوبوس vip در کل مسیر سفر
    • دو شب اقامت در سوئیت لوکس و هتل 3 ستاره
    • سه وعده صبحانه،سه وعده نهار دو وعده شام
    • پذیرایی بین روز چای،نسکافه،آب معدنی،میوه ، کیک و بستنی …
    • ورودیه اماکن دیدنی ، بیمه مسافرتی، همراهی راهنمای تور
  • تور سنندج مریوان: مشاهده پکیج
  • تور سنندج مریوان
    میانگین 5 از 1 نظر

تور سنندج مریوان


ارسال60%کل هزینه تور سنندج مریوان زمان رزرواسیون ضروری و درغیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

گشت ها:

روز اول :

ساعت 24:00 شب حرکت از تهران به سنندج صرف صبحانه در سنندج و بازدید از عمارت خسرواباد ، خانه ی کرد، عمارت مشیر دیوان، بازار سنندج و حرکت به سمت مریوان و بازدید از غروب زیبای دریاچه ی زریوار و اقامت در سوئیت در مریوان

روز دوم :

صرف صبحانه ساعت 9 صبح دیدار از بام مریوان ، بازارچه مرزی  و قایق سواری در دریاچه زریوار و صرف نهار بازدید از روستای لک لک ها و حرکت به سمت اورامان ، بازدید از روستای اورامانات تخت اقامت در هتل

روز سوم :

صرف صبحانه ساعت 9 صبح بازدید از طبیعت زیبای اورامان و مقبره پیرشالیار و حرکت به سمت سنندج از جاده مریوان و صرف نهار در سنندج و بازدید از پارک جنگلی ابیدر و حرکت به سمت تهران

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم سفیدبری داخلی 116 تماس حاصل نمايید.

نام هتل هزینه هر نفر بزرگسالکودک 2 تا 5سال بدون تختکودک زیر  دو سالدرخواست تور
مریوان سوئیت لوکس*88000056000099000درخواست تور
اورامان هتل شادی*3

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *