تور سنندج مریوان (برگزار شده)

  • کد تور: sanandaj13970814
  • قیمت: 799000تومان
  • مدت : از 1شب و 2روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-08-15
  • خدمات تور :

                تاریخ اجرا 15الی 18آبان    محل حرکت:هتل هما تهران

    • رفت و برگشت با اتوبوس توریستی در کل مسیر سفر
    • اقامت در هتل انتخابی به همراه صبحانه
    • سفر با وسیله نقلیه توریستی (اتوبوس یا مینی بوس یا ون) در سطح کرمانشاه
    • همراهی راهنمای تور از ابتدا تا انتهای تور
    • بیمه مسافرتی
    • پرداخت ورودیه اماکن مورد بازدید ،پذیرایی بین روز چای،نسکافه،آب معدنی،میوه
    • (درکلیه تورهای آسمان پرستاره پرشیا هزینه ناهار و شام به عهده مسافران می باشد.)
    اطلاعات رفت حضوردرمحل حرکت

    04:45

    ساعت حرکت:

    05:00

    طول مدت مسیر زمینی:

    07:00

    زمان حدودی رسیدن به مقصد:

    17:00

    اطلاعات برگشت حضور در محل حرکت

    10:45

    ساعت حرکت:

    11:00

    طول مدت مسیر زمینی:

    07:00

    زمان حدودی رسیدن به مقصد:

    20:00

  • تور سنندج مریوان: مشاهده پکیج

تور سنندج مریوان


ارسال60%کل هزینه تور سنندج مریوان زمان رزرواسیون ضروری و درغیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

3- پرواز چارتر و هتل گارانتی می باشد کنسلی یا تغییر نام مسافر به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد .

4- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

5- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

6- همراه داشتن گذرنامه جهت صدور بلیط و هنگام سوار شدن به هواپیما و ورود هتل الزامی است.

7- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

8- نرخ زیر دو سال جهت بلیط  10%بزرگسال محاسبه می شود.

گشت ها:

روز اول : ساعت 5 صبح حرکت از تهران به سوی سنندج

صرف صبحانه در هتل کاوه ساوه

ناهار در هتل شادی سنندج

ادامه مسیر به سمت اورامان تخت در مسیر مریوان

دیدار از قرآن تاریخی نگل و ورود به هتل شادی اورامان

روز دوم :ساعت 9 صبح دیدار از روستای سنگی اورامانان تخت،آرامگاه پیرشالیار

صرف ناهار و حرکت به سوی مریوان و قایق سواری در دریاچه زریوار مریوان

دیدار از بازارهای مرزی و برگشت به سوی سنندج و اقامت در هتل

روز سوم :ساعت 10 صبح گشت شهر سنندج 

شامل مسجد جامع سنندج،بازار قدیم و بازار تخته نردها،عمارت آصف،موزه سنندج

پارک آبیدار و عمارت خسروآبادی و اقامت در هتل

روز چهارم:برگشت به سوی تهران و صرف ناهار در همدان رسیدن به تهران تا حدود 8 شب

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم جلیلی داخلی 111-112تماس حاصل نمايید.

نام هتل اقامتهرنفراتاق دوتختههر نفرسرویس اضافه
در اتاق دو تخته
یک تخته
هرنفردراتاق
کودک 5 تا 12
سال با تخت
سال بدون تخت
کودک 2 تا 4
کودک زیر
دو سال
درخواست تور
سنندج:هتل شادی4*1شب799000799000100000079900029900099000درخواست تور
اورامان:هتل شادی3*2شبدرخواست تور
به ما امتیاز دهید
[کل: 0 میانگین: 0]

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *