تور شانگهای 98

  • کد تور: china13980118
  • قیمت: 4790000 تومان+ 465$
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-01-15
  • خدمات تور :
    • پرواز ماهان
    • 7 شب شانگهای
    • ويزاي گروهي
    •  بیمه مسافرتی
    • لیدر فارسی
    • ترانسفر فرودگاهي
    • گشت شهری با ناهار

    (شانگهای باغ یویوآن و بازاریویوا+موزه توسعه شهری+کارخانه ابریشم )

  • تور شانگهای 98: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور شانگهای 98


ارسال 60% کل هزینه تور شانگهای 98 زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

کودک زير دو سال  2.990.000 تومان

چین کشوری شگفت انگیز است که هر توریستی باید از آن دیدن کند.

چین به عنوان یکی از بزرگترین کشورهای جهان، دارای چشم اندازهای متنوع و بی نظیری می باشد. از بیابان های شمال غربی تا سواحل

جنوب شرقی، دامنه های کوه و دشت های حاصلخیز و …در شهر پکن معابد گوناگونی را خواهید دید و از معماری مخصوص این سرزمین

لذت می برید. معبد لاما، کاخ تابستانی، معبد بهشت و … از دیدنی های این شهر هستند.

هانگژو برای داشتن چشم اندازهای دریاچه غربی مشهور است.

همین طور سوژو با داشتن باغ های انبوه و سبک معماری سنتی در کرانه رودخانه دیدنی به چشم می آید. هاینان را بهشت استوایی شرق

می نامند و آن را هاوایی شرقی قلمداد می کنند.

مدارک موردنیاز:

  • اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار
  • 2 قطعه عكس 4*6 رنگي تمام رخ
  •  کپی صفحات شناسنامه
  • کپی کارت ملی
  • نامه بانکی تمکن مالی به ازای هر نفر
  • شغل
  • شماره تلفن
  • تكميل فرم سفارت چين (فايل PDF  قابل پرينت بر روي قسمت ارتباط با ما سايت WWW.APSTOUR.COM  مي باشد.)

1-کلیه نرخها به تومان و کلیه پروازها چارتر و هتل ها گارانتی بوده و غیر قابل استرداد و تغییر نام و تغییر تاریخ می باشد.

2-بیمه مسافرتی برای مسافرین بالای 60 سال اجباری بوده و مبلغ 45000 تومان جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.

3-در صورت عدم صدور ويزاي توسط كنسولگري ،شركت آسمان پرستاره  هيچگونه تعهدي را در صدور رواديد نخواهد داشت.

4-مسئولیت کنترل پاسپورت به عهده آژانس همکار بوده و آژانس مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعیت خروج از کشور مسافر را

  نخواهد داشت. 

5-نرخ ریالی فوق بر اساس دلار روز محاسبه می گردد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور مربوطه خانم صالحی و خانم عابدی داخلی 117-118-119 تماس حاصل نمايید.

تاریخ رفت و برگشت

هرنفر دوتخته

هر نفر يك تخته

6تا12سال با تخت

2تا6سال بی تخت

درخواست تور

29 فروردین

 6 اردیبهشت

4790000+

465$

5290000+

550$

4790000+

465$

4790000+

250$

 درخواست تور

5 تا  13

اردیبهشت

4690000+

465$

4690000+

550$

4190000+

465$

4190000+

250$

 درخواست تور

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای چین

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. ویزای توریستی چین -ویزای نوع L- برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای ویزای توریستی چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد. در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی ویزای تجاری الزامی است.

آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه، تکمیل شود و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار بگیرد و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت چین شود. اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
مدارک لازم برای ویزای چین

شناسنام ایرانی؛ کپی صفحات اول و دوم

گذرنامه
اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر باشد.

دو قطعه عکس رنگی؛ در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

دعوت‌نامه
خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، واچر رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.

بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد چین
گواهی رسمی تمکن مالی از بانک؛ با مبلغ حداقل ۱۰ میلیون تومان

زمان و هزینه صدور ویزای چین
در حال حاضر سفارت چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی چین حدودا ده روز و ویزای نیمه‌فوری چین چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
توجه: نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت چین، قابل برگشت نیستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *