تور شیراز نوروز 98

  • کد تور: shiraz13971104
  • قیمت: 1999000تومان
  • مدت : 3 شب و 4 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-12-29
  • خدمات تور :

    تاریخ اجرا29اسفند و12،9،6،3فروردین

    • رفت و برگشت با هواپیما به شیراز
    • ترانسفر از فرودگاه شیراز به هتل محل اقامت
    • اجرای گشت ها با وسیله نقلیه توریستی در سطح شیراز و مسیرهای تخت جمشید و پاسارگاد
    • اقامت در هتل انتخابی به همراه صبحانه
    • همراهی راهنمای تور از ابتدا تاانتهای تور
    • بیمه مسافرتی
    • پرداخت ورودیه اماکن مورد بازدید شیراز
    • پذیرایی بین روز چای،نسکافه،آب معدنی،میوه.

    (درکلیه تورها هزینه ناهار و شام به عهده مسافران می باشد.)

  • تور شیراز نوروز 98: مشاهده پکیج

تور شیراز نوروز 98


ارسال 60% کل هزینه تور شیراز نوروز 98 زمان رزرواسیون ضروری و درغیراینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

تور شیراز و سفر به شهر حافظ شیرازی از تورهای گردشگری داخلی پرطرفدار است.

شیراز و حال و هوای بی نظیر آن، هر طبع سرزنده ای را به خود مجذوب می سازد.

گشتها شامل:  

روز اول: پرواز از تهران به شیراز،ورود به فرودگاه شیراز و ترانسفر به هتل محل اقامت ،صرف ناهار،تحویل اتاق ها،گشت شهر

شیراز شامل دیدار از مجموعه زندیه،بازار وکیل،سرای مشیر،حمام وکیل،ارگ کریمخانی،موزه پارس و اقامت در هتل

روز دوم: ساعت 8 صبح حرکت از شیراز به سوی اثر ثبت شده جهانی تخت جمشید و بازدید از کاخ های مجموعه،دیدار از

نقش رستم و کعبه زرتشت،صرف ناهار،حرکت به سوی اثر ثبت شده جهانی پاسارگاد و بازگشت به شیراز تا غروب و اقامت در

هتل،برنامه شب شاهچراغ

روز سوم: ساعت 9 صبح گشت بازدید از آرامگاه حافظیه،سعدیه،باغ ارم،نارنجستان قوام،خانه زینت الملوک و….

روز چهارم: برنامه گشت اختیاریه طبق برنامه ریزی راهنمای تور شیراز و برگشت به تهران طبق برنامه پروازی

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتور داخلی خانم جلیلی داخلی 111-112 تماس حاصل نمايید.

نام هتل  هرنفراتاق هرنفردر اتاق کودک 6 تا 12 کودک 6 تا 12 کودک 2 تا 5  کودک زیر  درخواست تور
دوتخته یک تخته سال با تخت سال بدون تخت سال بدون تخت دو سال درخواست تور
ساسان*2 1999000 2200000 1749000 1849000 599000 99000 درخواست تور
ارم*3 2099000 2300000 1799000 1899000 599000 99000 درخواست تور
ارگ *3 2199000 2400000 1899000 1949000 599000 99000 درخواست تور
آریوبرزن *4 2249000 2500000 1949000 1999000 599000 99000 درخواست تور
ستارگان *4 2249000 2500000 1949000 2049000 599000 99000 درخواست تور
رویال *4 2299000 2600000 1999000 2099000 599000 99000 درخواست تور
چمران *5 2349000 2650000 2049000 2149000 599000 99000 درخواست تور
هما *5 2399000 2700000 2099000 2199000 599000 99000 درخواست تور
زندیه *5 2449000 2750000 2149000 2249000 599000 99000 درخواست تور
دروازه قرآن *5 2499000 2800000 2199000 2299000 599000 99000 درخواست تور
به ما امتیاز دهید
[کل: 1 میانگین: 5]
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *