تور شیراز هوایی و زمینی (برگزار شده)

  • کد تور: SHIRAZ13980313
  • قیمت: 710.000 تومان
  • مدت : 3 شب و 4 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-03-13
  • خدمات تور :

    رفت و برگشت با هواپیما یا اتوبوس vip به شیراز

    • اقامت در هتل انتخابی به همراه صبحانه
    • ترانسفر 4 گشت کامل ( شیرازگردی ، بافت قدیم شیراز ، تخت جمشید و نقش رستم و پاسارگاد )
    • همراه با پرداخت ورودیه و راهنما

    (درکلیه تورها هزینه ناهار و شام به عهده مسافران می باشد.)

  • تور شیراز هوایی و زمینی: مشاهده پکیج
  • تور شیراز هوایی و زمینی
    میانگین 4.5 از 2 نظر

تور شیراز هوایی و زمینی


دریافت60% کل هزینه تور شیراز هوایی و زمینی زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی مورد تأیید نمی باشد.

تور شیرازسفر به یکی از کهن ترین و پرتاریخ ترین شهرهای ایران است.

1-کودکان بالای 5 سال بزرگسال حساب می شود.

2-زمان تحویل اتاق ساعت 14:00 و تخلیه اتاق راس ساعت 12:00می باشد.

3-نرخ ایام تعطیل و آخر هفته با کانتر چک شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم سفیدبری داخلی 116 و یا تلگرام  تماس حاصل نمايید.

نام هتل  هر نفر در اتاق دو تخته زمینی  هر نفر در اتاق دو تخته هوایی درخواست تور
کیوان *2 710000 1180000 درخواست تور
ارگ *3 820000 1290000 درخواست تور
ارم *3 905000 1380000 درخواست تور
پارک سعدی *4 960000 1440000 درخواست تور
اریوبرزن *4 970000 1450000 درخواست تور
زندیه *5 1200000 1680000 درخواست تور
چمران *5 1330000 1800000 درخواست تور

تورهای داخلی

رزرو آنلاین بلیط

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *