تور شیراز هوایی

  • کد تور: shiraz13971013
  • قیمت: 890000تومان
  • مدت : 2 شب و 3 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-10-01
  • خدمات تور :

        تارخ اجرا:همه روزه             تا پایان دی97

    • بلیط هواپیما همه روزه
    • 2 شب و 3 روزاقامت
    • صبحانه بوفه
    • گشت کامل داخل و خارج شهر همراه با راهنمای محلی و پرداخت ورودیه ها
    • (درکلیه تورهای آسمان پرستاره پرشیا هزینه ناهار و شام به عهده مسافران می باشد.)
  • تور شیراز هوایی: مشاهده پکیج

تور شیراز هوایی


ارسال 60% کل هزینه تور شیراز هوایی زمان رزرواسیون ضروری است و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

تور شیراز سفر به یکی از کهن ترین و پرتاریخ ترین شهرهای ایران است.

1- تحویل اتاق ساعت 14:00 و تخلیه اتاق ساعت12:00 می باشد.

2- نرخ زیر دو سال جهت بلیط  10%بزرگسال بوده و همراه داشتن فتوکپی شناسنامه جهت صدور بلیط و اصل شناسنامه هنگام سوار شدن در هواپیما الزامی است.

3-نرخ های فوق قطعی نبوده و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

گشتها شامل:

گشت نیمروز1: تخت جمشید،نقش رستم،نقش رجب

گشت نیمروز2: ارگ کریم خان،مسجد و حمام وکیل،سرای مشیر،بازار وکیل،موزه پارس،نارنجستان قوام،مسجد نصیرالملک

گشت نیمروز 3: آرامگاه حافظ،آرامگاه سعدی،باغ دلگشا،باغ ارم،دروازه قرآن

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم جلیلی داخلی 111-112 یا تلگرام  تماس حاصل نمايید.

لیست هتل ها و تعرفه قیمت

نام هتل هرنفراتاق هرنفر اتاق کودک6 تا 12 سال بدون تخت نوزاد شب اضافه درخواست تور
دوتخته یکتخته سال با تخت کودک 2 تا 4
ارگ *3 890000 1091000 791000 370000 90000 120000 درخواست تور
اطلس *3 965000 871000 370000 100000 160000 درخواست تور
ارم *3 881000 1091000 787000 370000 90000 116000 درخواست تور
پارسیان *4 1024000 1207000 855000 370000 100000 190000 درخواست تور
پارک سعدی *4 970000 852000 370000 100000 162000 درخواست تور
آریو برزن *4 986000 1207000 850000 370000 100000 171000 درخواست تور
جام جم *4 980000 1198000 791000 370000 100000 167000 درخواست تور
پارک *4 989000 810000 370000 100000 172000 درخواست تور
پارس*4 1123000 1396000 1039000 370000 110000 242000 درخواست تور
پرسپولیس *4 1155000 _ 942000 370000 120000 259000 درخواست تور
چمران *4 1256000 1553000 1198000 370000 130000 312000 درخواست تور
هما *5 1196000 1490000 1009000 370000 120000 281000 درخواست تور
بزرگ شیراز *5 1284000 1045000 370000 130000 327000 درخواست تور
زندیه *5 1228000 1480000 994000 370000 120000 297000 درخواست تور
به ما امتیاز دهید
[کل: 10 میانگین: 3.5]

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *