تور طبیعت گردی یک روزه

  • کد تور: iran13970903
  • قیمت: 70000تومان
  • مدت : 1روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-09-03
  • خدمات تور :

    پکیج ویژه گروهها    

    • سفر یکروزه از صبح تا شب با وسیله نقلیه توریستی
    • راهنمای تور از ابتدا تا انتهای تور
    • بیمه مسافرتی
    • پرداخت ورودیه اماکن مورد بازدید
    • پذیرایی بین روز و صرف صبحانه
  • تور طبیعت گردی یک روزه: مشاهده پکیج

تور طبیعت گردی یک روزه


ارسال کل هزینه تور طبیعت گردی یک روزه زمان رزرواسیون ضروری است و درغیراینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

1-درصورت داشتن گروه برای مکانهای ناشناخته و طبیعت گردی،این شرکت افتخار دارد اجرای آن را عهده دار باشد.

2-ساعت حرکت کلیه تورهای یکروزه 4 صبح از میدان آرژانتین و میدان ونک می باشد.

3-درصورت درخواست تور انفرادی با کانتر مربوطه تماس حاصل فرمایید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتور طبیعت گردی آقای امید حسامی09124034932 و خانم جلیلی داخلی 111-112 تماس حاصل نمايید.

 

نام تور موقعیتقیمت اتوبوس
 44نفره
قیمت اتوبوس
 VIP
گشتهادرخواست تور
نمک آبرودچالوس7000090000مجتمع نمک آبرود-ساحل دریا-عباس آباددرخواست تور
ماسولهفومن7000090000روستای پلکانی ماسوله-فومن-خرید رودباردرخواست تور
قلعه رودخانفومن7000090000جنگل و قلعه رودخان-فومن-خرید رودبار گشتدرخواست تور
دریاچه الیماالتنور7000090000جنگل و دریاچه-قایق سواری-ساحل دریادرخواست تور
دریاچه سقالکساررشت7000090000موزه میراث خانه روستایی-جنگل و دریاچه-قایق سواریدرخواست تور
دریاچه آویدارنوشهر7000090000ساحل سیسنگال-دریاچه آویدر-قایق سواریدرخواست تور
دریاچه لفورسوادکوه7000090000دریاچه و جنگل لفور-سدالبرز و اسکلیم روددرخواست تور
دریاچه شورمستسوادکوه7000090000جنگل دریاچه و سد زیبای شورمست-قایق سواریدرخواست تور
طالقانالبرز7000090000بازدید از طالقان-پیاده روی در طبیعت آبشار کرکبوددرخواست تور
دریاچه چورتکیاسر7000090000زیباترین دریاچه جنگلی- پیاده روی در جنگلهای آبگرمدرخواست تور
الویچنور7000090000بازدید از آبشار الویچ-فیل سنگی-جنگلدرخواست تور
آبشار لونکسیاهکل7000090000کاروانسرای تی تی-پیاده روی در جنگلدرخواست تور
آبشار واناآمل7000090000گذر از کوچه باغهای روستا و بازدید از آبشار شاهاندشتدرخواست تور
غارعلیصدرهمدان7000090000بازدید از بزرگترین غار آبی-لاجین مرکز سفال ایراندرخواست تور
غار دانیالسلمانشهر7000090000هیجان غارنوردی در مسیر آبی-جنگلهای زیبای منطقه درخواست تور
غار کتله خورزنجان7000090000هیجان از غار زیبای کته خور-گنبد سلطانیهدرخواست تور
الیمستانآمل7000090000پیاده روی در جنگل-چشم انداز قله دماوند بدون نهاردرخواست تور
فیلبندآمل7000090000دشت-ییلاق پر از ابر روستای فیلبند بدون نهاردرخواست تور
باداب سورتکیاسر7000090000مجموعه چشمه های باداب سورت بدون نهاردرخواست تور
به ما امتیاز دهید
[کل: 1 میانگین: 5]

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *