تور طبیعت گردی یک روزه

  • کد تور: iran13970903
  • قیمت: 70000تومان
  • مدت : 1روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-09-03
  • خدمات تور :

    پکیج ویژه گروهها    

    • سفر یکروزه از صبح تا شب با وسیله نقلیه توریستی
    • راهنمای تور از ابتدا تا انتهای تور
    • بیمه مسافرتی
    • پرداخت ورودیه اماکن مورد بازدید
    • پذیرایی بین روز و صرف صبحانه
  • تور طبیعت گردی یک روزه: مشاهده پکیج

تور طبیعت گردی یک روزه


ارسال کل هزینه تور طبیعت گردی یک روزه زمان رزرواسیون ضروری است و درغیراینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

1-درصورت داشتن گروه برای مکانهای ناشناخته و طبیعت گردی،این شرکت افتخار دارد اجرای آن را عهده دار باشد.

2-ساعت حرکت کلیه تورهای یکروزه 4 صبح از میدان آرژانتین و میدان ونک می باشد.

3-درصورت درخواست تور انفرادی با کانتر مربوطه تماس حاصل فرمایید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتور طبیعت گردی آقای امید حسامی09124034932 و خانم جلیلی داخلی 111-112 تماس حاصل نمايید.

 

نام تور  موقعیت قیمت اتوبوس
 44نفره
قیمت اتوبوس
 VIP
گشتها درخواست تور
نمک آبرود چالوس 70000 90000 مجتمع نمک آبرود-ساحل دریا-عباس آباد درخواست تور
ماسوله فومن 70000 90000 روستای پلکانی ماسوله-فومن-خرید رودبار درخواست تور
قلعه رودخان فومن 70000 90000 جنگل و قلعه رودخان-فومن-خرید رودبار گشت درخواست تور
دریاچه الیماالت نور 70000 90000 جنگل و دریاچه-قایق سواری-ساحل دریا درخواست تور
دریاچه سقالکسار رشت 70000 90000 موزه میراث خانه روستایی-جنگل و دریاچه-قایق سواری درخواست تور
دریاچه آویدار نوشهر 70000 90000 ساحل سیسنگال-دریاچه آویدر-قایق سواری درخواست تور
دریاچه لفور سوادکوه 70000 90000 دریاچه و جنگل لفور-سدالبرز و اسکلیم رود درخواست تور
دریاچه شورمست سوادکوه 70000 90000 جنگل دریاچه و سد زیبای شورمست-قایق سواری درخواست تور
طالقان البرز 70000 90000 بازدید از طالقان-پیاده روی در طبیعت آبشار کرکبود درخواست تور
دریاچه چورت کیاسر 70000 90000 زیباترین دریاچه جنگلی- پیاده روی در جنگلهای آبگرم درخواست تور
الویچ نور 70000 90000 بازدید از آبشار الویچ-فیل سنگی-جنگل درخواست تور
آبشار لونک سیاهکل 70000 90000 کاروانسرای تی تی-پیاده روی در جنگل درخواست تور
آبشار وانا آمل 70000 90000 گذر از کوچه باغهای روستا و بازدید از آبشار شاهاندشت درخواست تور
غارعلیصدر همدان 70000 90000 بازدید از بزرگترین غار آبی-لاجین مرکز سفال ایران درخواست تور
غار دانیال سلمانشهر 70000 90000 هیجان غارنوردی در مسیر آبی-جنگلهای زیبای منطقه  درخواست تور
غار کتله خور زنجان 70000 90000 هیجان از غار زیبای کته خور-گنبد سلطانیه درخواست تور
الیمستان آمل 70000 90000 پیاده روی در جنگل-چشم انداز قله دماوند بدون نهار درخواست تور
فیلبند آمل 70000 90000 دشت-ییلاق پر از ابر روستای فیلبند بدون نهار درخواست تور
باداب سورت کیاسر 70000 90000 مجموعه چشمه های باداب سورت بدون نهار درخواست تور
به ما امتیاز دهید
[کل: 2 میانگین: 4]
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *