تور ماسال نوروز 98 (برگزار شده)

  • کد تور: masal13971211
  • قیمت: 399000 تومان
  • مدت : دو و نیم روزه
  • تاریخ برگزاری : 1398-01-07
  • خدمات تور :

    2.5 روزکامل- حرکت:میدان آرژانتین تهران ساعت 23:30

    • اتوبوس توریستی
    • بیمه مسافرتی
    • 2وعده صبحانه و نهار
    • 1وعده شام
    • گشت
    • اقامت 1و2 شب در اقامتگاه گروهی در اتاق های بومگردی
    • سرویس بهداشتی و حمام داخل اتاق
    • شب نشینی و گردهمایی دور آتش 
    • تور لیدر
  • تور ماسال نوروز 98: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور ماسال نوروز 98


ارسال کل هزینه تور ماسال نوروز 98 زمان رزرواسیون ضروری است و درغیراینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

برنامه سفر: ماسال کجاست؟

در 50 کیلومتری رشت، وسط کوه‌های تالش، منطقه‌ایست که به خاطر ییلاقات سرسبز و تشکیل اقیانوس ابر، به یکی از جاذبه‌های

بی‌نظیر تبدیل شده است. احتمالا اسم ماسال یه گوش شما خورده است. اگر تا به حال به ماسال سفر نکرده‌اید بار و بندیل ببندید و

نگران مسافت نباشید، از تهران تا ماسال فقط 380 کیلومتر فاصله است .

چرا ماسال خاص است؟

جایی را تصور کنید که از مسیری دلفریب می‌گذرید و به درون ییلاقات سرسبز و دست نخورده می‌رسید، جایی درست بر فراز ابرها که

راه رفتن بر روی آن، رویای بچگی‌تان را به واقعیت نزدیک می‌کند،اما شگفتی‌ آن به اینجا ختم نمی شود پس به ماجراجویی‌تان ادامه

دهید .

در ماسال چه می بینیم؟

از یک مسیر رویایی با انبوهی از درختان می‌گذرید، رودخانه خالکایی با صدای دلنوازش تا نیمه راه همراه شما خواهد بود. بعد از گذشتن

از این مسیر جاذبه‌های ماسال نمایان می‌شود. اگر جاده جنوبی خروجی ماسال را پیش بگیرید، در 25 کیلومتری آن، یکی از زییاترین

روستاها را خواهید دید .هر چیزی که شما را عاشق زندگی روستایی کند، در اینجا می‌توانید ببینید. بعد از اینکه شبی را در کلبه‌ای

چوبی زیر آسمان پرستاره به خواب رفتید با صدای پرندگان از خواب آرام برمی‌‌خیزید. هر چه زودتر از کلبه بیرون بیایید تا فرشی از

ابرها را زیر پایتان ببینید.

در ادامه روز خودتان را برای خوردن آب چشمه و غذای محلی آماده کنید. اینجا همان روستای خوش آب و هوایی است که مردم ماسال،

تابستان‌های خود را در کلبه‌های چوبی آن سپری می‌کنند.

نرخ کودک2تا4 سال بدون خدمات نیم بها و بالای 4سال کامل می باشد.

پرداخت ورودیه ها  بعهده مسافرمی باشد.

کانتر طبیعت گردی خانم جلیلی داخلی 111 و 112   09124034932 آقای حسامی

لیست قیمت و هتل ها تور ماسال نوروز 98 :

تاریخ های اجرای تور

2.5 روزه

گردش

درخواست تور

2/5 روزه 

 7 به9 – 10 به 12 12 به 14

399000

ییلاق اولسبلنگاه

درخواست تور

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *