تور مالزی پوکت 98

  • کد تور: KUALA LUMPUR 13971116
  • قیمت: 5500000 تومان +650$
  • مدت : 11 شب و 12 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-12-25
  • خدمات تور :
    • تاریخ رفت از 25 اسفند پرواز عمان ایر پکیج (اضافه ی نرخ پایه بلیط 5500000 تومان )
    • ويزا
    • 11 شب اقامت باصبحانه
    • ترانسفرفرودگاهي
    • ترانسفربین شهری
    • لیدرفارسی زبان
    • سیم  کارت رايگان
    • بیمه مسافرتي
  • تور مالزی پوکت 98: مشاهده پکیج

تور مالزی پوکت 98


ارسال60%کل هزینه تور مالزی پوکت 98 زمان رزرواسیون ضروری است و درغیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

مالزی یکی از بهترین کشورهای جنوب شرقی آسیا است که می توانید به آن سفر کنید. چنانچه قصد خرید تور مالزی را دارید.

می توانید از آژانس مسافرتی آسمان پر ستاره، این تور گردشگری را با قیمت مناسب خریداری کرده و با اطمینان خاطر به این

کشور سفر کنید.

کودک زير 2 سال 2700000 تومان

مدارک  ويزا:

ویزای تایلند:کپی صفحه اول شناسنامه و کارت ملی+یک قطعه عکس جدید پشت زمینه سفید

پرینت حساب بانکی براییک خانواده ، تنها پرینت حساب سرپرست خانواده کافیست.

ویزای سنگاپور: اسکن از صفحه مشخصات گذرنامه یک قطعه عکس 3×4 متفاوت، رنگی، زمینه سفید،کاملاً از رو به رو،

بدون لبخند وعینک.

1–Check in ساعت 14:00 و Check out ساعت12:00 ظهر می باشد.

2 -مسئوليت کنترل پاسپورت در تور مالزی پوکت 98 بعهده آژانس همکار می باشد.

3-به دلیل تغییرات و نوسان نرخ دلار قیمت پکیج با کانتر مربوطه حتما چک شود.

4-درصورت جا ندادن هتلهای نام برده شده و هتل های مشابه کانفرم خواهد شد.

5-بیمه مسافرتی  برای مسافرین بالای 55 سال اجباری است که بصورت جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر مربوطه خانم ابراهیمی داخلی117-118 تماس حاصل نمائید.

لیست قیمت هتل های تور

هتل درجه هرنفردوتخته هرنفريکتخته 6تا12 سالبا تخت 2تا6 سالبدون تخت درخواست تور 
ARENA STAR

PATONG HOLIDAY

FRAGRANCE

*4 650$ 990$ 510$ 420$ درخواست تور
COSMO

PATONG HERITAGE

PARC SOVERING

*4 695$ 1190$ 545$ 430$ درخواست تور
NOVOTEL/MERCURE

ROYAL PARADISE

GRAND CENTRAL

*4 760$ 1390$ 610$ 510$ درخواست تور
PACEFIC REGENCY

DOUANJITT RESORT

ORCHARD

*5 920$ 1490$ 730$ 670$ درخواست تور
RANASSANCE

THAVORN BEACH

ON FARRARE

*5 990$ 1980$ 810$ 730$ درخواست تور

 

به ما امتیاز دهید
[کل: 0 میانگین: 0]
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

ویزای توریستی سنگاپور به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری، قصد سفر به این کشور را دارند. جمهوری سنگاپور در ایران سفارتخانه ندارد و درخواست ویزا از طریق سفارتخانه‌های سنگاپور در دیگر کشورها، آژانس‌های مسافرتی که با آژانس‌هایی در کشور سنگاپور مرتبط هستند و یا در مرزهای ورودی انجام می‌شود.

ویزای توریستی سنگاپور عموماً به‌ صورت یک ماهه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار یا اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به مسافر نمی‌دهد. برای کار یا تمدید ویزا، شخص متقاضی باید با همراه‌ داشتن اصل گذرنامه به اداره‌ی مهاجرت سنگاپور مراجعه کنید.

 

مدارک مورد نیاز

کلیه‌ی مدارک باید همراه با یک نسخه کپی باشد.

یک: شناسنامه ایرانی
کپی صفحات اول و دوم شناسنامه

دو: گذرنامه
باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر اعتبار داشته باشد.

سه: یک قطعه عکس، زمینه‌ روشن در ابعاد ۴*۶ که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: آدرس کامل محل سکونت، محل کار و عنوان شغل متقاضی

هزینه‌ی ویزای توریستی یک ماهه‌ی سنگاپور حدود ۷۰ دلار است و صدور آن، دوازده روز کاری زمان می‌برد.

 

توجه: در برخی از موارد، بلیط رفت و برگشت و واچر قطعی هتل نیز از متقاضی خواسته می‌شود.

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *