تور مشهد هتل 4 ستاره (برگزار شده)

  • کد تور: 1mashhad13971208
  • قیمت: 630000تومان
  • مدت : 2 شب و 3 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-12-04
  • خدمات تور :

    مشهدهتل 4ستاره  اسفند97

    • هتل عماد
    • هتل فردوس
    • هتل مینو
    • هتل الماس دو
    • هتل پارس
    • هتل الماس یک
    • هتل الماس نوین
    • هتل جواد
    • هتل کیانا
    • هتل سی نور
  • تور مشهد هتل 4 ستاره: مشاهده پکیج

تور مشهد هتل 4 ستاره


دریافت60%کل نرخ تور مشهد هتل 4 ستاره زمان رزرواسیون ضروری،درغیراینصورت رزرو ارسالی مورد تأیید نمی باشد.

 نرخ های تور مشهد هتل 4 ستاره با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

 

 

 

 

 

 

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم جلیلی داخلی 111-112 ویا تلگرام تماس حاصل نمايید.

لیست قیمت و هتل هاتور مشهد هتل 4 ستاره :

تاریخ هتل عماد 4* درخواست تور هتل فردوس 4* درخواست تور هتل مینو 4* درخواست تور هتل الماس دو 4* درخواست تور هتل پارس 5* درخواست تور
دو شب دو شب دو شب دو شب دو شب
97/12/04 630 درخواست تور 977 درخواست تور 693 درخواست تور 977 درخواست تور 872 درخواست تور
97/12/05 641 درخواست تور 987 درخواست تور 704 درخواست تور 987 درخواست تور 882 درخواست تور
97/12/06 662 درخواست تور 1008 درخواست تور 725 درخواست تور 1008 درخواست تور 903 درخواست تور
97/12/07 735 درخواست تور 1082 درخواست تور 798 درخواست تور 1082 درخواست تور 977 درخواست تور
97/12/08 693 درخواست تور 1040 درخواست تور 756 درخواست تور 1040 درخواست تور 935 درخواست تور
97/12/09 662 درخواست تور 1008 درخواست تور 725 درخواست تور 1008 درخواست تور 903 درخواست تور
97/12/10 641 درخواست تور 987 درخواست تور 704 درخواست تور 987 درخواست تور 882 درخواست تور
97/12/11 630 درخواست تور 977 درخواست تور 693 درخواست تور 977 درخواست تور 872 درخواست تور
97/12/12 662 درخواست تور 1008 درخواست تور 725 درخواست تور 1008 درخواست تور 903 درخواست تور
97/12/13 704 درخواست تور 1050 درخواست تور 767 درخواست تور 1050 درخواست تور 925 درخواست تور
97/12/14 725 درخواست تور 1071 درخواست تور 788 درخواست تور 1071 درخواست تور 966 درخواست تور
97/12/15 693 درخواست تور 1040 درخواست تور 756 درخواست تور 1040 درخواست تور 935 درخواست تور
97/12/16 641 درخواست تور 987 درخواست تور 704 درخواست تور 987 درخواست تور 882 درخواست تور
97/12/17 630 درخواست تور 977 درخواست تور 693 درخواست تور 977 درخواست تور 872 درخواست تور
تاریخ هتل الماس  یک  4* درخواست تور هتل الماس نوین 4* درخواست تور هتل جواد 4* درخواست تور هتل کیانا 4* درخواست تور هتل سینور 5* درخواست تور
دو شب دو شب دو شب دو شب دو شب
97/12/04 914 درخواست تور 935 درخواست تور 861 درخواست تور 767 درخواست تور 903 درخواست تور
97/12/05 924 درخواست تور 945 درخواست تور 782 درخواست تور 777 درخواست تور 914 درخواست تور
97/12/06 945 درخواست تور 966 درخواست تور 893 درخواست تور 798 درخواست تور 935 درخواست تور
97/12/07 1019 درخواست تور 1040 درخواست تور 966 درخواست تور 872 درخواست تور 1008 درخواست تور
97/12/08 977 درخواست تور 998 درخواست تور 924 درخواست تور 830 درخواست تور 966 درخواست تور
97/12/09 945 درخواست تور 966 درخواست تور 893 درخواست تور 798 درخواست تور 935 درخواست تور
97/12/10 924 درخواست تور 945 درخواست تور 872 درخواست تور 777 درخواست تور 914 درخواست تور
97/12/11 914 درخواست تور 935 درخواست تور 861 درخواست تور 767 درخواست تور 903 درخواست تور
97/12/12 945 درخواست تور 966 درخواست تور 893 درخواست تور 798 درخواست تور 935 درخواست تور
97/12/13 987 درخواست تور 1008 درخواست تور 935 درخواست تور 840 درخواست تور 977 درخواست تور
97/12/14 1008 درخواست تور 1029 درخواست تور 956 درخواست تور 861 درخواست تور 998 درخواست تور
97/12/15 977 درخواست تور 998 درخواست تور 924 درخواست تور 830 درخواست تور 966 درخواست تور
97/12/16 924 درخواست تور 945 درخواست تور 872 درخواست تور 777 درخواست تور 914 درخواست تور
97/12/17 914 درخواست تور 935 درخواست تور 861 درخواست تور 767 درخواست تور 903 درخواست تور
به ما امتیاز دهید
[کل: 5 میانگین: 4]
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *