تور مشهد هتل 5 ستاره

  • کد تور: mashhad139708212
  • قیمت: 1103000تومان
  • مدت : 2 شب و 3 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-08-21
  • خدمات تور :

    مشهد هتل 5 ستاره آبان 97

    •  پرواز رفت و برگشت
    • اقامت به همراه صبحانه،ناهار و شام
  • تور مشهد هتل 5 ستاره: مشاهده پکیج

تور مشهد هتل 5 ستاره


دریافت60%کل هزینه تور مشهد هتل 5 ستاره زمان رزرواسیون ضروری و درغیراینصورت رزرو ارسالی موردتأیید نمیباشد.

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد.

3- پرواز چارتر و هتل ها گارانتی می باشد.

کنسلی یا تغییر نام مسافر به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد.

4- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

5- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

6- همراه داشتن اصل شناسنامه جهت صدور بلیط و هنگام ورودبه هواپیما و هتل الزامی است.

7- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

8-نرخ ها با صبحانه-ناهار-شام می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورداخلی خانم جلیلی داخلی 111-112تماس حاصل نمايید.

تاریخهتل قصرالضیافه *5هتل قصرالماس *5هتل هما1 *5هتل هما2 *5هتل مدینه الرضا *5
دو شبدو شبدو شبدو شبدو شب
97/08/191008درخواست تور924درخواست تور767درخواست تور756درخواست تور872درخواست تور
97/08/20998درخواست تور914درخواست تور756درخواست تور746درخواست تور861درخواست تور
97/08/211103درخواست تور1019درخواست تور861درخواست تور851درخواست تور966درخواست تور
97/08/221113درخواست تور1029درخواست تور872درخواست تور861درخواست تور977درخواست تور
97/08/231239درخواست تور1155درخواست تور998درخواست تور987درخواست تور1103درخواست تور
97/08/241145درخواست تور1061درخواست تور903درخواست تور893درخواست تور1008درخواست تور
97/08/251082درخواست تور998درخواست تور840درخواست تور830درخواست تور945درخواست تور
97/08/261082درخواست تور998درخواست تور840درخواست تور830درخواست تور945درخواست تور
97/08/271050درخواست تور966درخواست تور809درخواست تور798درخواست تور914درخواست تور
97/08/281113درخواست تور1029درخواست تور872درخواست تور861درخواست تور977درخواست تور
97/08/291197درخواست تور1113درخواست تور956درخواست تور945درخواست تور1061درخواست تور
97/08/301208درخواست تور1124درخواست تور966درخواست تور956درخواست تور1071درخواست تور

تور های مرتبط

هتل های مشهد

رزرو آنلاین بلیط

به ما امتیاز دهید
[کل: 1 میانگین: 5]

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *