تور مشهد هتل 5 ستاره (برگزار شده)

  • کد تور: mashhad13971208
  • قیمت: 1071000تومان
  • مدت : 2 شب و 3 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-12-04
  • خدمات تور :

    مشهد هتل 5 ستاره اسفند 97

    •  پرواز رفت و برگشت
    • هتل قصر الضیافه
    • هتل قصر الماس
    • هتل هما1
    • هتل هما2
    • هتل مدینه الرضا
    • هتل درویشی
    • هتل قصر طلایی
  • تور مشهد هتل 5 ستاره: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور مشهد هتل 5 ستاره


دریافت60%کل هزینه تور مشهد هتل 5 ستاره زمان رزرواسیون ضروری و درغیراینصورت رزرو ارسالی موردتأیید نمیباشد.

تور مشهد سفر به قطب گردشگری مذهبی ایران است که هر ساله مسلمانان بسیاری برای زیارت امام هشتم، امام رضا (ع)، به این شهر می آید.

مشهد یکی از شلوغ ترین و پربازدیدترین شهرهای زیارتی به شمار می رود.

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد.

3- پرواز چارتر و هتل ها گارانتی می باشد.کنسلی یا تغییر نام مسافر به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد.

4- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

5- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

6- همراه داشتن اصل شناسنامه جهت صدور بلیط و هنگام ورودبه هواپیما و هتل الزامی است.

7- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورداخلی خانم جلیلی داخلی 111-112 و یا تلگرام تماس حاصل نمايید.

لیست قیمت و هتل ها:

تاریخ هتل قصرالضیافه 5* هتل قصرالماس 5* هتل هما1 5* هتل هما2 5* هتل مدینه الرضا 5* درخواست تور
دو شب دو شب دو شب دو شب دو شب
97/11/04 1071 987 830 819 935 درخواست تور
97/12/05 1208 1124 966 956 1071 درخواست تور
97/12/06 1113 1029 872 861 977 درخواست تور
97/12/07 1061 977 819 809 924 درخواست تور
97/12/08 1050 966 809 798 914 درخواست تور
97/12/09 1029 945 788 777 893 درخواست تور
97/12/10 1103 1019 861 851 966 درخواست تور
97/12/11 1124 1040 882 872 987 درخواست تور
97/12/12 1260 1176 1019 1008 1124 درخواست تور
97/12/13 1208 1124 966 956 1071 درخواست تور
97/12/14 1155 1071 914 903 1019 درخواست تور
97/12/15 1166 1082 924 914 1029 درخواست تور
97/12/16 1187 1103 945 935 1050 درخواست تور
97/12/17 1208 1124 966 956 1071 درخواست تور
تاریخ هتل درویشی  5* درخواست تور هتل قصرطلایی 5* درخواست تور
دو شب درخواست تور دو شب
97/12/04 877 درخواست تور 989 درخواست تور
97/12/05 887 درخواست تور 1000 درخواست تور
97/12/06 908 درخواست تور 1021 درخواست تور
97/12/07 982 درخواست تور 1094 درخواست تور
97/12/08 940 درخواست تور 1052 درخواست تور
97/12/09 908 درخواست تور 1021 درخواست تور
97/12/10 887 درخواست تور 1000 درخواست تور
97/12/11 877 درخواست تور 989 درخواست تور
97/12/12 908 درخواست تور 1021 درخواست تور
97/12/13 950 درخواست تور 1063 درخواست تور
97/12/14 971 درخواست تور 1084 درخواست تور
97/12/15 940 درخواست تور 1052 درخواست تور
97/12/16 887 درخواست تور 1000 درخواست تور
97/12/17 877 درخواست تور 989 درخواست تور
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *