تور مشهد هتل 3 ستاره - مهر97

  • کد تور: mashhad13970821
  • قیمت: 725000تومان
  • مدت : 2 شب و 3 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-08-21
  • خدمات تور :

        مشهد هتل 3ستاره   آبان97

    •  پرواز رفت و برگشت
    • اقامت به همراه صبحانه – ناهار – شام
    • هتل کیان
    • هتل منجی
    • هتل جم
    • هتل هلیا
    • هتل اترک
  • تور مشهد هتل 3 ستاره - مهر97: مشاهده پکیج

تور مشهد هوایی هتل 3 ستاره


دریافت60%کل نرخ تور مشهد هوایی هتل 3 ستاره زمان رزرواسیون ضروری و درغیراینصورت رزرو ارسالی مورد تأیید نمی باشد.

1-نرخ های فوق به تومان میباشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

3- پرواز چارتر و هتل ها گارانتی می باشد کنسلی یا تغییر نام مسافر به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد .

4- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

5- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

6- همراه داشتن شناسنامه جهت صدور بلیط و هنگام سوار شدن به هواپیما و ورود هتل الزامی است.

7- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

8-نرخ ها با صبحانه ـ ناهار و شام می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم جلیلی داخلی111-112تماس حاصل نمايید.

تاریخهتل کیانا *3هتل منجی *3هتل جم *3هتل هلیا *3هتل اترک *3
دو شبدو شبدو شبدو شبدو شب
97/08/18662درخواست تور735درخواست تور819درخواست تور588درخواست تور819درخواست تور
97/08/19620درخواست تور704درخواست تور788درخواست تور557درخواست تور788درخواست تور
97/08/20620درخواست تور693درخواست تور777درخواست تور546درخواست تور777درخواست تور
97/08/21725درخواست تور798درخواست تور882درخواست تور651درخواست تور882درخواست تور
97/08/22725درخواست تور809درخواست تور893درخواست تور662درخواست تور893درخواست تور
97/08/23861درخواست تور935درخواست تور1019درخواست تور788درخواست تور1019درخواست تور
97/08/24767درخواست تور840درخواست تور924درخواست تور693درخواست تور924درخواست تور
97/08/25704درخواست تور777درخواست تور861درخواست تور630درخواست تور861درخواست تور
97/08/26704درخواست تور777درخواست تور861درخواست تور630درخواست تور861درخواست تور
97/08/27672درخواست تور746درخواست تور830درخواست تور599درخواست تور830درخواست تور
97/08/28735درخواست تور809درخواست تور893درخواست تور662درخواست تور893درخواست تور
97/08/29819درخواست تور893درخواست تور977درخواست تور746درخواست تور977درخواست تور
97/08/30820درخواست تور903درخواست تور987درخواست تور756درخواست تور987درخواست تور

تور های مرتبط

هتل های مشهد

رزرو آنلاین بلیط

به ما امتیاز دهید
[کل: 11 میانگین: 2.9]

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *