تور مشهد هوایی هتل 3 ستاره

  • کد تور: mashhad139710261
  • قیمت: 756000تومان
  • مدت : 2 شب و 3 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-10-22
  • خدمات تور :

        مشهد هتل 3ستاره   دی97

    •  پرواز رفت و برگشت
    • هتل رضویه
    • هتل زیتون
    • هتل سراج
    • هتل سهند
    • هتل کارن
    • هتل ارم
    • هتل اطلس
    • هتل تهران
    • هتل جواهر شرق
    • هتل حلما
  • تور مشهد هوایی هتل 3 ستاره: مشاهده پکیج

تور مشهد هوایی هتل 3 ستاره


دریافت60%کل نرخ تور مشهد هوایی هتل 3 ستاره زمان رزرواسیون ضروری و درغیراینصورت رزرو ارسالی مورد تأییدنمیباشد.

 

 

 

 

 

 

 

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم جلیلی داخلی111-112تماس حاصل نمايید.

لیست قیمت و هتل های تور مشهد هوایی هتل 3 ستاره:

تاریخ هتل رضویه 3* درخواست تور هتل زیتون 3* درخواست تور هتل سراج 3* درخواست تور هتل سهند 3* درخواست تور هتل کارن 4* درخواست تور
دو شب دو شب دو شب دو شب دو شب
97/10/22 756 درخواست تور 567 درخواست تور 609 درخواست تور 683 درخواست تور 651 درخواست تور
97/10/23 777 درخواست تور 588 درخواست تور 630 درخواست تور 704 درخواست تور 672 درخواست تور
97/10/24 767 درخواست تور 578 درخواست تور 620 درخواست تور 693 درخواست تور 662 درخواست تور
97/10/25 777 درخواست تور 588 درخواست تور 630 درخواست تور 704 درخواست تور 672 درخواست تور
97/10/26 840 درخواست تور 651 درخواست تور 693 درخواست تور 767 درخواست تور 735 درخواست تور
97/10/27 777 درخواست تور 588 درخواست تور 630 درخواست تور 704 درخواست تور 672 درخواست تور
97/10/28 756 درخواست تور 567 درخواست تور 609 درخواست تور * درخواست تور 651 درخواست تور
97/10/29 756 درخواست تور 567 درخواست تور 609 درخواست تور * درخواست تور 683 درخواست تور
97/10/30 767 درخواست تور 714 درخواست تور 620 درخواست تور 693 درخواست تور 683 درخواست تور
تاریخ هتل ارم  3*  درخواست تور هتل اطلس 3* درخواست تور هتل تهران 3* درخواست تور هتل جواهرشرق 3* درخواست تور هتل حلما 3* درخواست تور
دو شب دو شب دو شب دو شب دو شب
97/10/02 567 درخواست تور 714 درخواست تور 704 درخواست تور 756 درخواست تور 662 درخواست تور
97/10/03 588 درخواست تور * درخواست تور 725 درخواست تور 777 درخواست تور 683 درخواست تور
97/10/04 578 درخواست تور * درخواست تور 714 درخواست تور 767 درخواست تور 672 درخواست تور
97/10/05 588 درخواست تور * درخواست تور 725 درخواست تور 777 درخواست تور 783 درخواست تور
97/10/06 651 درخواست تور * درخواست تور 788 درخواست تور 840 درخواست تور 746 درخواست تور
97/10/07 588 درخواست تور * درخواست تور 725 درخواست تور 777 درخواست تور 683 درخواست تور
97/10/08 567 درخواست تور * درخواست تور 704 درخواست تور 756 درخواست تور 662 درخواست تور
97/10/09 567 درخواست تور * درخواست تور 704 درخواست تور 756 درخواست تور 662 درخواست تور
97/10/10 578 درخواست تور * درخواست تور 714 درخواست تور 767 درخواست تور 672 درخواست تور
به ما امتیاز دهید
[کل: 11 میانگین: 2.9]

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *