تور مشهد 28 صفر (برگزار شده)

  • کد تور: mashhad113970801
  • قیمت: 830000تومان
  • مدت : از2 شب و 3 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-08-15
  • خدمات تور :

      ویژه 28 صفر و شهادت امام رضا

    • هتل پرستاره*2
    • هتل سیمرغ*3
    • هتل سهند*3
    • هتل هلیا*3
    • هتل کیانا*4
    • هتل الماس*4
    • هتل درویشی*5
    • هتل قصر طلایی*5
  • تور مشهد 28 صفر: مشاهده پکیج

تور مشهد 28 صفر


دریافت 60% از کل هزینه تور مشهد 28 صفر زمان رزرواسیون ضروری است  و در غیر اینصورت رزرو ارسالی مورد تأیید نمی باشد.

تور مشهد سفر به قطب گردشگری مذهبی ایران است که هر ساله مسلمانان بسیاری برای زیارت امام هشتم، امام رضا (ع)، به این شهر می آید.

مشهد یکی از شلوغ ترین و پربازدیدترین شهرهای زیارتی به شمار می رود.

درحالی که مشهد به دلیل قرار گرفتن در رشته کوه های بینالود از جاذبه های طبیعی فراوانی برخوردار است.

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

3- پرواز چارتر و هتل ها گارانتی می باشد کنسلی یا تغییر نام مسافر به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد.

4- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

5- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

6- همراه داشتن اصل شناسنامه هنگام سوار شدن به هواپیما و ورود هتل الزامی است.

7- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

8-نرخ ها با صبحانه-ناهار-شام می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم جلیلی داخلی 111-112  یا تلگرام  تماس حاصل نمايید.

هتل درجه هتل تاریخ هزینه هر نفر اتاق دوتخته نرخ اقامت درخواست تور
هتل پرستاره *2 17-20 830000 70000 درخواست تور
17-19 814000 75000 درخواست تور
هتل سیمرغ *3 15-18 1103000 110000 درخواست تور
15-19 1103000 100000 درخواست تور
هتل سهند *3 15-18 1480000 180000 درخواست تور
هلیا *3 15-18 1290000 120000 درخواست تور
کیانا *4 15-18 1720000 230000 درخواست تور
الماس1 *4 15-18 1860000 300000 درخواست تور
درویشی *5 15-18 1872000 305000 درخواست تور
قصرطلایی *5 15-18 1930000 320000 درخواست تور

تور های مرتبط

هتل های مشهد

رزرو آنلاین بلیط

به ما امتیاز دهید
[کل: 4 میانگین: 4.3]
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *