تور نمایشگاه اتومکانیکا شانگهای

  • کد تور: CHINA13970823
  • قیمت: 4990000تومان+390دلار
  • مدت : 6 شب و 7 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-09-05
  • خدمات تور :

               رفت : 21:10    برگشت :  23:45

    • پروازمستقیم ماهان
    • ویزا 
    • اقامت  هتل REGAL SHANGHAI EAST ASIA
    • 4ستاره با صبحانه 
    • ترانسفر فرودگاهی  و  نمایشگاه 
    • راهنمای فارسی زبان 
    •  بیمه
  • تور نمایشگاه اتومکانیکا شانگهای: مشاهده پکیج

تور نمایشگاه اتومکانیکا شانگهای


ارسال60%کل هزینه تور نمایشگاه اتومکانیکا شانگهای زمان رزرواسیون ضروری و درغیراینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

کانتر  10000

1-نرخ های فوق به تومان و دلار می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

3- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

4- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

5- همراه داشتن گذرنامه جهت صدور بلیط و هنگام ورود به هواپیما هتل الزامی است.

6- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

7- نرخ زیر دو سال جهت بلیط  10%بزرگسال محاسبه می شود.

1-پرواز و هتل چارتر و غير قابل استرداد می باشد . (قيمت ها به تومان می باشد).Check in ساعت 14/00 و Check out ساعت 12/00 ظهر می باشد .

2 – در صورت عدم صدور ويزا توسط سفارت چین ،شركت آسمان پرستاره پرشيا هيچگونه تعهدی را در صدور رواديد نخواهد داشت و مبلغ پرداختی به سفارت + هزینه بليط  + هتل  عينا” از مسافر دريافت خواهد شد .

3 -مسئوليت کنترل پاسپورت به عهده آژانس همکار بوده  و  شركت آسمان پر ستاره پرشيا هیچگونه مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعيت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.

مدارک لازم :

اصل پاسپورت با حداقل 7ماه اعتبار+2 قطعه عکس تمام رخ رنگی 4×6، كپي صفحه 1,2 شناسنامه مشخصات فردی و آدرس دقيق مسافر+تمکن مالی هر نفر بالای 10 میلیون

 زمان لازم جهت اخذ ويزا14روز قبل ازپرواز است.

تكميل فرم سفارت چين بابت تور نمایشگاه اتومکانیکا:

(فايل PDF  قابل پرينت بر روي قسمت لينك هاي مفيد سايتWWW.APSTOUR.COMمي باشد.)

جهت کسب اطلاعات بيشتر با کانتر تور چین خانم  عابدی داخلی 117-118-119 و یا تلگرام تماس حاصل نماييد.

هتل 4ستاره با صبحانههرنفردوتختههرنفریکتختهدرخواست تور
REGAL SHANGHAI

EAST ASIA

4990000+

390دلار

4990000+

590 دلار

درخواست تور
به ما امتیاز دهید
[کل: 0 میانگین: 0]

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای چین

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. ویزای توریستی چین -ویزای نوع L- برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای ویزای توریستی چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد. در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی ویزای تجاری الزامی است.

آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه، تکمیل شود و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار بگیرد و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت چین شود. اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
مدارک لازم برای ویزای چین

شناسنام ایرانی؛ کپی صفحات اول و دوم

گذرنامه
اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر باشد.

دو قطعه عکس رنگی؛ در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

دعوت‌نامه
خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، واچر رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.

بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد چین
گواهی رسمی تمکن مالی از بانک؛ با مبلغ حداقل ۱۰ میلیون تومان

زمان و هزینه صدور ویزای چین
در حال حاضر سفارت چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی چین حدودا ده روز و ویزای نیمه‌فوری چین چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
توجه: نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت چین، قابل برگشت نیستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *