تور پاتايا تايلند97

  • کد تور: PATAYA13970803
  • قیمت: 4860000تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-08-03
  • خدمات تور :
    • پرواز رفت و برگشت ماهان
    • ويزا
    • 7 شب اقامت با صبحانه
    • ترانسفرفرودگاهي
    • يک گشت شهری
    • لیدرفارسي زبان
    • سیم کارت رايگان
    • بیمه مسافرتي
  • تور پاتايا تايلند97: مشاهده پکیج

تور پاتايا تايلند97


ارسال 60% کل هزینه تور پاتايا تايلند97 زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ويزا

  • *اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
  • *1 قطعه عکس6*4 رنگي
  • *کپی صفحه اول شناسنامه
  • *کپی کارت ملی
  • *آدرس منزل ومحل کار
  • *شغل
  • *تلفن مسافر
  • *اصل گردش  حساب بانکی با مانده حداقل 7000000 تومان با مهر بانک
  • * کپی از بلیط مسافر

1 -درصورتNO SHOW شدن پرواز کل مبلغ بليط و ويزا و 3 شب هتل سوخت خواهد شد.

2-مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس همکار می باشد.

شركت آسمان پرستاره پرشيا مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعيت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور مربوطه خانم عابدی داخلی117-118 وتلگرام09027398254تماس حاصل نمايید.

هتلهرنفر

دوتخته

هرنفر

يکتخته

6تا12سال

با تخت

2تا6 سال

بدون تخت

درخواست تور
*SAWASDEE SUNSHINE 34860000569000041900003980000درخواست تور
*SUN RESORT & SPA 34960000590000041900003880000درخواست تور
*PIYADA RESIDENCE 35070000611000044000003880000درخواست تور
*SIWALAI  35280000653000046100003880000درخواست تور
*WELCOME PLAZA 35590000653000046100003880000درخواست تور
*MIKE 35690000715000048100003980000درخواست تور
*GOLDEN BEACH 35800000757000050200004080000درخواست تور
*SUNSHINE VISTA 56320000861000054400004290000درخواست تور
*IBIS  36320000861000054400004290000درخواست تور
*VISTA 46840000965000059600004610000درخواست تور
*MERCURE  46840000965000061700004610000درخواست تور
*NOVA PLATINIUM 46940000986000060600004610000درخواست تور
*SUNBEAM 472600001049000064800004500000درخواست تور
*WELCOME WORLD 578800001174000070000005130000درخواست تور
*THE BAYVIEW  5830000012570000N/A5230000درخواست تور
*GARDEN CLIFF 588200001362000077300005230000درخواست تور
*BARAQUDA 596500001528000085700005440000درخواست تور
*AMARI OCEAN  51195000019870000106500005860000درخواست تور

تورهای مرتبط

دیدنیهای تایلند

هتل های تایلند

شرایط اخذ ویزای تایلند

به ما امتیاز دهید
[کل: 14 میانگین: 3.6]

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *