تور پاتايا تايلند97

  • کد تور: PATAYA13971027
  • قیمت: 4580000تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-10-21
  • خدمات تور :
    • پرواز رفت و برگشت ماهان
    • ويزا
    • 7 شب اقامت با صبحانه
    • ترانسفرفرودگاهي
    • يک گشت شهری
    • لیدرفارسي زبان
    • سیم کارت رايگان
    • بیمه مسافرتي
  • تور پاتايا تايلند97: مشاهده پکیج

تور پاتايا تايلند97


ارسال 60% کل هزینه تور پاتايا تايلند97 زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

کودک زیر دو سال 450000تومان

مدارک لازم جهت اخذ ويزا

  • *اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
  • *1 قطعه عکس6*4 رنگي
  • *کپی صفحه اول شناسنامه
  • *کپی کارت ملی
  • *آدرس منزل ومحل کار
  • *شغل
  • *تلفن مسافر
  • *اصل گردش  حساب بانکی با مانده حداقل 7000000 تومان با مهر بانک
  • * کپی از بلیط مسافر

1 -درصورتNO SHOW شدن پرواز کل مبلغ بليط و ويزا و 3 شب هتل سوخت خواهد شد.

2-مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس همکار می باشد.

شركت آسمان پرستاره پرشيا مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعيت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور مربوطه خانم عابدی و خانم ابراهیمی داخلی117-118 وتلگرام09027398254تماس حاصل نمايید.

هتل هرنفر

دوتخته

هرنفر

يکتخته

6تا12سال

با تخت

2تا6 سال

بدون تخت

درخواست تور
*SAWASDEEsea view 3 4580000 5200000 3770000 3610000 درخواست تور
*SUN RESORT&SPA 3 4660000 5360000 3770000 3530000 درخواست تور
*PIYADA RESIDENCE 3 4730000 5520000 3920000 3530000 درخواست تور
*SIWALAI  3 4890000 5830000 4080000 3530000 درخواست تور
*WELCOME PLAZA 3 5130000 6300000 4240000 3610000 درخواست تور
*GOLDEN BEACH 3 5280000 6620000 4390000 3690000 درخواست تور
SUNSHINE VISTA 3*/IBIS 5670000 7400000 4710000 3850000 درخواست تور
*VISTA  4 6070000 8180000 5100000 4080000 درخواست تور
*MERCURE  4 6070000 8180000 5260000 4080000 درخواست تور
*NOVA PLATINIUM 4 6150000 8340000 5180000 4080000 درخواست تور
*SUNBEAM 4 6380000 8810000 5490000 4000000 درخواست تور
*WELCOME WORLD 5 6850000 9750000 5880000 4470000 درخواست تور
*THE BAYVIEW  5 7160000 10380000 N/A 4550000 درخواست تور
*GARDEN CLIFF 5 7560000 11160000 6430000 4550000 درخواست تور
*BARAQUDA 5 8180000 12420000 7060000 4710000 درخواست تور
*AMARI OCEAN  5 9910000 15870000 8630000 5020000 درخواست تور

تورهای مرتبط

دیدنیهای تایلند

هتل های تایلند

شرایط اخذ ویزای تایلند

به ما امتیاز دهید
[کل: 14 میانگین: 3.6]

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای تایلند |Thailand

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *