تور پاتایا 98

  • کد تور: pataya13980117
  • قیمت: 5260000 تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-12-25
  • خدمات تور :

    کمیسیون 200000 تومان

    • بلیط  ويزا
    • 7شب اقامت با صبحانه
    • ترانسفر
    • يک گشت شهری
    • لیدرفارسي زبان
    • سیم کارت رايگان
    • بیمه
  • تور پاتایا 98: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور پاتایا 98


ارسال 60% کل هزینه تور پاتایا 98 زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

چنانچه قصد سفر به تایلند را دارید، گزینه های مختلفی را برای گردشگری پیش روی خود خواهید داشت.

تور پایاتا از جمله تورهای گردشگری فوق العاده ایست که بسیاری از افراد با خرید آن عازم این شهر می شوند.

با ما باشید تا با این شهر جذاب آشنا شوید.

کودک زیر دو سال 450000 تومان

مدارک لازم جهت اخذ ويزا

*اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار

*1 قطعه عکس6*4 رنگي

*کپی صفحه اول شناسنامه

*کپی کارت ملی

*آدرس منزل ومحل کار

*شغل

*تلفن مسافر

*اصل گردش  حساب بانکی با مانده حداقل 7000000 تومان با مهر بانک

* کپی از بلیط مسافر

1 -درصورتNO SHOW شدن پرواز کل مبلغ بليط و ويزا و 3 شب هتل سوخت خواهد شد.

2-مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس همکار می باشد.

شركت آسمان پرستاره پرشيا مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعيت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور مربوطه خانم عابدی و صالحی داخلی117-118-119 تماس حاصل نمايید.

هتل

هرنفردوتخته

هرنفريکتخته

6تا12سال

با تخت

2تا6 سال

بدون تخت

درخواست تور

*NANTRA PLOENCHIT 3

5650000

6590000

N/A

4330000

درخواست تور

*NANTRA SUKHUMIT 3

5750000

6780000

N/A

4440000

درخواست تور

*HOWARD SQUARE 3

5850000

6990000

4990000

4250000

درخواست تور

*FORUM PARK 3

6300000

7800000

5300000

4750000

درخواست تور

*IBIS SATHORN 3

6780000

8770000

N/A

4900000

درخواست تور

*BANGKOK PALACE 4

6970000

9100000

5990000

4990000

درخواست تور

*PRINCE PALACE 4

7160000

9520000

6220000

4990000

درخواست تور

*EASTIN 4

7350000

9900000

6410000

4990000

درخواست تور

*MONTIAN 4

7730000

10660000

6700000

5250000

درخواست تور

*MERCURE MAKASAN 4

7730000

10660000

6700000

5250000

درخواست تور

*AVANI 4

8100000

11300000

6980000

5370000

درخواست تور

*RAMADA PLAZA 5

9150000

13490000

7990000

5850000

درخواست تور

*BAIYKO SKY 5

9250000

13680000

8110000

5850000

درخواست تور

*PULLMAN BANGKOK 5

9430000

13930000

8290000

5950000

درخواست تور

*AMARI WATER GATE 5

9990000

15190000

8740000

6150000

درخواست تور

*CENTARA GRAND  5

10660000

16550000

N/A

6450000

درخواست تور

*LE BUA STATE TOWER 5

12990000

21330000

11550000

7360000

درخواست تور

 

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *