تور پكن شانگهاي

  • کد تور: cinna13970822
  • قیمت: 3990000تومان+390دلار
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-08-27
  • خدمات تور :
    • پروازماهان
    •  اقامت پکن  BEIJING WUHUAN هتل4ستاره
    •  اقامت شانگهای GOLDEN RIVER VIEW  هتل4ستاره
    • ويزاي  گروهي
    • ترانسفر فرودگاهي
  • تور پكن شانگهاي: مشاهده پکیج

تور پكن شانگهاي


ارسال60%کل هزینه تور پكن شانگهاي زمان رزرواسیون ضروری و درغیراینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

زیر دو سال 1990000

مدارک مورد نیاز:

  • اصل گذرنامه با 7ماه اعتبار
  • 2 قطعه عکس4×6 رنگی تمام رخ
  • كپي صفحات شناسنامه
  • کپی کارت ملی
  • شغل- شماره تلفن -تمکن مالی برای هر نفرحداقل 5 هزار دلار و به ازای هر روز 100 دلار در سربرگ بانک با مهر و امضاء و شماره تماس بانک

زمان لازم جهت اخذ ويزا 14روز قبل از پرواز و پس از آن مبلغ 585000تومان بابت ويزای فوری به نرخ  تور اضافه می گردد.

تكميل فرم سفارت چين(فايل PDF  قابل پرينت بر روي قسمت ارتباط با ما سايت  WWW.APSTOUR.COM)  مي باشد.

1-کلیه نرخ ها به تومان و کلیه پروازها چارتر و هتل ها گارانتی و غير قابل استرداد و تغییر نام و تغییر تاریخ می باشد.

2–بیمه مسافرتی برای مسافرین بالای 60سال اجباری بوده و مبلغ 45000تومان جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.

3 – در صورت عدم صدور ويزا کنسولگری، شركت آسمان پرستاره پرشيا هيچگونه تعهدی را در صدور رواديد نخواهد داشت.

4 -مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس همکار بوده و آژانس آسمان پر ستاره پرشيا مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعيت خروج از کشور مسافر را نخواهد داشت.

5-نرخ ریالی فوق براساس دلار روز محاسبه می گردد و احتمال افزایش و یا کاهش نرخ وجود دارد.

جهت کسب اطلاعات بیشتربا کانتر تور مربوطه خانم عابدی داخلی 117-118-119 و 09027398254 یا تلگرام تماس حاصل نمايید.

پروازماهان+7 شب اقامت پکن هتل4 ستاره BEIJING WUHUAN + ويزاي گروهي + ترانسفرفرودگاهي

+ 2روزگشت  شهری با 2 ناهار

تاریخ 7شب پکنهرنفردوتختههرنفريكتخته6تا12سال با تخت2تا6سال بی تختدرخواست تور
27آبان-4آذر3990000

390دلار

3990000

535دلار

3490000

390دلار 

3490000

270دلار

درخواست تور
11-4آذردرخواست تور
18-11آذردرخواست تور
25-18آذردرخواست تور
25آذر-2دیدرخواست تور
9-2دیدرخواست تور
16-9دیدرخواست تور
23-16دیدرخواست تور

پروازماهان + 7 شب اقامت شانگهای  هتل4 ستاره  GOLDEN RIVER + ويزاي  گروهي + ترانسفرفرودگاهي و ترانسفر بین شهری با قطارسریع السیر ولوکس + 1روزگشت شهری به همراه ناهار

تاریخ 7شب شانگهایهرنفردوتختههرنفريكتخته6تا12سال با تخت2تا6سال بی تختدرخواست تور
30آبان-8آذر4390000

460دلار

4390000

665دلار

3890000

460دلار

3890000

290دلار

درخواست تور
22-14آذردرخواست تور
29-21آذردرخواست تور

تورهای مرتبط

هتل های چین 

شرایط ویزای چین

به ما امتیاز دهید
[کل: 3 میانگین: 5]

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای چین

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. ویزای توریستی چین -ویزای نوع L- برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای ویزای توریستی چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد. در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی ویزای تجاری الزامی است.

آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه، تکمیل شود و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار بگیرد و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت چین شود. اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
مدارک لازم برای ویزای چین

شناسنام ایرانی؛ کپی صفحات اول و دوم

گذرنامه
اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر باشد.

دو قطعه عکس رنگی؛ در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

دعوت‌نامه
خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، واچر رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.

بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد چین
گواهی رسمی تمکن مالی از بانک؛ با مبلغ حداقل ۱۰ میلیون تومان

زمان و هزینه صدور ویزای چین
در حال حاضر سفارت چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی چین حدودا ده روز و ویزای نیمه‌فوری چین چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
توجه: نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت چین، قابل برگشت نیستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *