تور پوکت پاییز ۹۷ (برگزار شده)

  • کد تور: Phuket13970919
  • قیمت: 587000تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-09-19
  • خدمات تور :

     تایلند             پوکت         8روزه

    • پرواز رفت و برگشت ماهان
    • ويزا 
    • 7 شب اقامت با صبحانه
    • ترانسفرفرودگاهي
    • ترانسفر بین شهری
    • یک گشت نیمروز در پوکت
    • پروازداخلی
    • ليدرفارسي زبان
    • سیم کارت رایگان
    • بیمه مسافرتی
  • تور پوکت پاییز ۹۷: مشاهده پکیج

تور پوکت پاییز ۹۷


ارسال 60% کل هزینه تور پوکت پاییز ۹۷ زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

زیر 2سال 1500000 تومان

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

3- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

4- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

5- همراه داشتن گذرنامه الزامی است.

6- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

به دلیل تغییرات و نوسان نرخ دلار قیمت پکیج با کانتر مربوطه حتما چک شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترمربوطه خانم عابدی داخلی 117-118-119 یا تلگرام تماس حاصل نمايید.

هتل درجه هرنفردوتخته هرنفريکتخته 6تا12 سال

با تخت

2تا6 سال

بدون تخت

درخواست تور
PATONG HOLIDAY *3 5870000 6660000 N/A 4570000 درخواست تور
ROYAL CROWN *3 5950000 6810000 5040000 4570000 درخواست تور
NATURAL RESORT *3 6260000 7440000 5360000 4650000 درخواست تور
BEL AIR *3 6580000 8070000 5590000 4730000 درخواست تور
PJ PATONG RESORT *3 6810000 8540000 5830000 4970000 درخواست تور
ANDATEL GRAND *4 6890000 8700000 5910000 4970000 درخواست تور
ASHLEE PLAZA *4 6970000 8860000 5990000 5040000 درخواست تور
IBIS PATONG *3 7130000 9170000 6140000 5040000 درخواست تور
SLEEP WITH ME *4 7910000 10740000 6930000 5670000 درخواست تور
ROYAL PARADISE *4 7990000 10900000 7010000 5670000 درخواست تور
SWISSOTEL *4 8310000 11530000 7240000 5830000 درخواست تور
DEEVANA PLAZA *4 8380000 11680000 7400000 5440000 درخواست تور
GRACELAND *5 8930000 12780000 7790000 6460000 درخواست تور
DUANGIT RESORT *4 9640000 14200000 8580000 6220000 درخواست تور
GRAND MERCURE *5 10660000 16240000 9440000 6460000 درخواست تور
AMARI *4 11840000 18600000 10540000 7010000 درخواست تور
LE MEREDIEN *5 14360000 23630000 13290000 7400000 درخواست تور

دیدنیهای تایلند

هتل های تایلند

شرایط اخذ ویزای تایلند

به ما امتیاز دهید
[کل: 6 میانگین: 4.2]

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای تایلند |Thailand

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *