تور پوکت کرابی 98 (برگزار شده)

  • کد تور: phuket13971116
  • قیمت: 12290000 تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-12-25
  • خدمات تور :

    کمسیون 200000تومان

    • پرواز ماهان
    • ويزا
    • 7شب اقامت باصبحانه
    • ترانسفر فرودگاهي
    • ترانسفر بین شهری
    • يک گشت نیمروز در کرابی
    • لیدر فارسی زبان
    • سیم کارت رايگان
    • بیمه مسافرتي
  • تور پوکت کرابی 98: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور پوکت کرابی 98


ارسال 60% کل هزینه تور پوکت کرابی 98 زمان رزرواسیون ضروری و درغیراینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

پوکت، مروارید آندامان، بزرگترین جزیره تایلند است، با یک خط ساحلی پیچیده و سواحل فوق العاده بین شبه جزر و مد

شبیه سازی شده و سنگ های صخره ای آن حیرت تمامی مسافران تور پوکت را بر می انگیزد.

همانند جزایر زیبایی مانند پوکت، سالانه بسیاری از گردشگران با خرید تور کرابی عازم این مقصد فوق العاده ی توریستی

می شوند و از زیبایی هایش دیدن می کنند.

نرخ زیر2سال 2.700.000 تومان

مدارک ويزا تور پوکت کرابی 98 :

*پاسپورت با 7ماه اعتبار

*1 قطعه عکس3*4 رنگي

*کپی صفحه اول شناسنامه و کارت ملی

*آدرس منزل و محل کار

*شغل

*تلفن و ایمیل مسافر بصورت دقيق و کامل

*اصل گردش حساب بانکی با مانده حداقل 7.000.000 تومان با مهر بانک

1-درصورتNO SHOW شدن پرواز کل مبلغ بليط و ويزا و 3 شب هتل سوخت خواهد شد.

2-در صورت عدم صدور ويزا توسط سفارت تايلند، شركت آسمان پرستاره پرشيا  هيچگونه تعهدی را در صدور رواديد نخواهد

داشت و عينا”مبلغ پرداختی به سفارت و هزينه خسارت بليط و هتل از مسافر دريافت خواهد شد.

3-مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس همکار می باشد.

شركت آسمان پرستاره پرشيا مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعيت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت .

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور پوکت کرابی 98 داخلی 117-118 تماس حاصل نمايید.

هتلدرجههرنفردوتختههرنفريکتخته

6تا12 سال

با تخت

2تا6 سال

بدون تخت

درخواست تور 

PATONG HOLIDAY

I CHECK INN

*3

*3

12290000137900001220000011400000درخواست تور

PJ PATONG

AONANG

*3

*4

12990000151500001279000011640000درخواست تور

IBIS PATONG

IBIS

*3

*3

13640000163900001336000011860000درخواست تور

ANDAKIRA

APASARI

*4

*4

13720000165500001343000011880000درخواست تور

SWISSOTEL

DEEVANA PLAZA

*4

*4

14550000181600001416000012170000درخواست تور

DUANGIT RESORT

THAI VILLAGE

*4

*4

14790000186900001439000012260000درخواست تور

NOVOTEL

AVA SEA

*4

*4

15300000197700001488000012440000درخواست تور

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *