تور پوکت 98 (برگزار شده)

  • کد تور: pokhet13980118
  • قیمت: 7480000 تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-01-18
  • خدمات تور :
    • بلیط ماهان
    • ويزا
    • 7شب اقامت باصبحانه
    • ترانسفرفرودگاهي
    • ترانسفربین شهری
    • پرواز داخلی
    • يک گشت نیمروز در پوکت
    • لیدرفارسی
    • سیم کارت رايگان
    • بیمه مسافرتي
  • تور پوکت 98: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور پوکت 98


ارسال 60% کل هزینه تور پوکت 98 زمان رزرواسیون ضروری و درغیراینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

نرخ زیر2سال 1.900.000 تومان

مدارک  ويزا تور پوکت 98:

*پاسپورت با 7ماه اعتبار

*1 قطعه عکس6*4 رنگي

*کپی صفحه اول شناسنامه و کارت ملی

*آدرس منزل و محل کار

*شغل

*تلفن و ایمیل مسافر بصورت دقيق و کامل

*اصل گردش حساب بانکی با مانده  حداقل 7000000تومان با مهر بانک

1-درصورتNO SHOW شدن پرواز کل مبلغ بليط و ويزا و 3 شب هتل سوخت خواهد شد.

2-در صورت عدم صدور ويزاتوسط سفارت تايلند، شركت آسمان پر ستاره پرشيا  هيچگونه تعهدی را در صدور رواديد نخواهد داشت و عينا”مبلغ پرداختی به سفارت و هزينه خسارت بليط و هتل ازمسافر دريافت خواهد شد .

3-مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس همکار می باشد.

شركت آسمان پرستاره پرشيا مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعيت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با خانم صالحی و خانم عابدی داخلی 117-118-119 تماس حاصل نمايید.

هتل

درجه

هر نفر دوتخته

هر نفريک تخته

6تا12 سال با تخت

2تا6 سال بدون تخت

درخواست تور

PATONG HOLIDAY

*3

7480000

8750000

6690000

5980000

درخواست تور

ROYAL CROWN

*3

7670000

9090000

6860000

6170000

درخواست تور

SHARAYA RESIDENCE

*3

7670000

9190000

N/A

6170000

درخواست تور

NATURAL RESORT

*3

8050000

9850000

7150000

6360000

درخواست تور

PJ PATONG RESORT

*3

8070000

9890000

N/A

6360000

درخواست تور

BEL AIR

*3

8330000

10450000

7390000

6460000

درخواست تور

PATONG HERITAGE

*4

8660000

11170000

7690000

6460000

درخواست تور

ASHLEE PLAZA

*4

8770000

11170000

7780000

6550000

درخواست تور

ASHLEE HEIGHT

*4

9550000

12880000

8550000

6970000

درخواست تور

DEEVANA PLAZA

*4

9660000

12990000

8660000

6870000

درخواست تور

SLEEP WITH ME

*4

9890000

13530000

8780000

6960000

درخواست تور

ROYAL PARADISE

*4

9990000

13750000

8880000

7150000

درخواست تور

SWISSOTEL

*4

10180000

13900000

9440000

7330000

درخواست تور

MILLENIEM RESORT

*5

10270000

14180000

9250000

7150000

درخواست تور

DUANGIT RESORT

*4

10770000

15170000

9660000

7440000

درخواست تور

NOVOTEL

*4

11180000

15990000

9870000

7660000

درخواست تور

GRAND MERCURE

*5

12170000

18270000

10870000

7700000

درخواست تور

PHUKET GRACELAND

*5

12260000

18270000

10870000

7970000

درخواست تور

CROWN PLAZA

*5

12660000

18880000

11240000

7870000

درخواست تور

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *