تور پکن شیان شانگهای

  • کد تور: CHINA13980118
  • قیمت: 4590000 تومان + 1327$
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-01-10
  • خدمات تور :
    • پرواز ماهان
    • 3 شب اقامت پکن BEIJING WUHUAN  هتل4 ستاره
    • 2 شب اقامت شیان  هتل4ستاره GRAND MERCURE
    •  2 شب شانگهای REGAL SHANGHAI
    • ويزاي  گروهي
    • ترانسفر فرودگاهي
    •  ترانسفر بین شهری با قطارسریع السیر ولوکس
    • 3 روزگشت شهری با 3 ناهار
  • تور پکن شیان شانگهای: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور پکن شیان شانگهای


ارسال 60% کل هزینه تور تور پکن شیان شانگهای زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأ یید نمی باشد.

کودک زيردوسال 2100000تومان

گشت های شهر پکن دوروز گشت شهری به همراه ناهار : بازدید از میدان تیان آنمن ، شهر ممنوعه ، معبد بهشت

روز دوم : دیوار چین، چای خانه سنتی چین ، کارخانه سنگ یشم ، کارخانه مروارید –

گشت های شانگهای یک روز گشت شهری به همراه ناهار: بازدید از برج تلویزیون شانگهای ، باغ یویو آن و بازار یویوا ، موزه توسعه شهری شانگهای ، کارخانه ابریشم-

گشت های هانگزو: قایق سواری بر روی دریاچه وست ، بازدید از دهکده چای بهمراه ناهار.گشت شیان:  بازدید از موزه  رزمندگان و خانه های چوبی

مدارک موردنیاز تور پکن شیان شانگهای:

  • اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار
  • 2 قطعه عكس4*6رنگي تمام رخ
  •  کپی صفحات شناسنامه
  • کپی کارت ملی
  • مبلغ 40000000 تومان تمکن مالی به ازای هر نفر 
  • شغل
  • شماره تلفن

زمان لازم جهت اخذ ويزا 14روز قبل از پرواز و پس از آن مبلغ 385000 تومان بابت ويزای فوری به نرخ توراضافه می گردد.

تكميل فرم سفارت چين (فايل PDF  قابل پرينت بر روي قسمت ارتباط با ما سايت WWW.APSTOUR.COM  مي باشد.)

1-کلیه نرخها به تومان و کلیه پروازها چارتر و هتل ها گارانتی بوده و غیر قابل استرداد و تغییر نام و تغییر تاریخ می باشد.

2-بیمه مسافرتی برای مسافرین بالای 60 سال اجباری بوده و مبلغ 45000 تومان جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.

3-در صورت عدم صدور ويزاي توسط كنسولگري ،شركت آسمان پرستاره پرشیا هيچگونه تعهدي را در صدور رواديد نخواهد داشت.

4-مسئولیت کنترل پاسپورت به عهده آژانس همکار بوده و آژانس مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعیت خروج از کشور مسافر را  نخواهدداشت. 

5-نرخ ریالی فوق بر اساس دلار روز محاسبه می گردد و احتمال افزایش و یا کاهش نرخ وجود دارد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور مربوطه خانم صالحی و خانم عابدی داخلی 117-118-119 تماس حاصل نمايید.

تاریخ  پرواز

هرنفردوتخته

هرنفريكتخته

6تا12سال با تخت

2تا6سال بی تخت

درخواست تور

30فروردین-7اردیبهشت

4590000+1327$

4590000+1613$

4090000+1327$

4090000+355$

درخواست تور

6اردیبهشت-14اردیبهشت

13اردیبهشت-21اردیبهشت

20اردیبهشت-28اردیبهشت

27اردیبهشت-4خرداد

3خرداد-11خرداد

 

 

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای چین

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. ویزای توریستی چین -ویزای نوع L- برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای ویزای توریستی چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد. در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی ویزای تجاری الزامی است.

آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه، تکمیل شود و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار بگیرد و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت چین شود. اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
مدارک لازم برای ویزای چین

شناسنام ایرانی؛ کپی صفحات اول و دوم

گذرنامه
اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر باشد.

دو قطعه عکس رنگی؛ در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

دعوت‌نامه
خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، واچر رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.

بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد چین
گواهی رسمی تمکن مالی از بانک؛ با مبلغ حداقل ۱۰ میلیون تومان

زمان و هزینه صدور ویزای چین
در حال حاضر سفارت چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی چین حدودا ده روز و ویزای نیمه‌فوری چین چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
توجه: نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت چین، قابل برگشت نیستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *