تور کرمانشاه هوایی (برگزار شده)

  • کد تور: kermanshah13980216
  • قیمت: 900.000تومان
  • مدت : 2 شب و 3 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-02-02
  • خدمات تور :

    تاریخ اجرا : همه روزه     

    • بلیط رفت و برگشت هوایی
    • 2شب و 3روز اقامت
    • صبحانه بوفه
    • بیمه مسافرتی
  • تور کرمانشاه هوایی: مشاهده پکیج
  • تور کرمانشاه هوایی
    میانگین 5 از 1 نظر

تور کرمانشاه هوایی


ارسال 60% کل هزینه تور کرمانشاه هوایی زمان رزرواسیون ضروری است و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

کوه مشهور بیستون و دامنه ی آن گردشگران را به کرمانشاه می کشاند.

کتیبه ی داریوش از دوران هخامنشیان را در اینجا می یابید.

همین طور گوردخمه ی اسحاق وند در بخش شمال شرقی روستای ده نو کرمانشاه بسیار دیدنی است.

بنای سنگی دیدنی که در این شهر می یابید، به معبد آناهیتا شهرت دارد. این معبد مکان مقدسی ست و آناهیتا همان الهه ی آب می باشد.

از میان جاذبه های طبیعی، پارک کوهستان و سراب صحنه را از دست ندهید.

برای علاقه مندان به غارگردی نیز غار قوری قلعه در 25 کیلومتری پاوه را توصیه می کنیم.

به علاوه غار پراو را نیز بسیار هیجان انگیز خواهید یافت.

1- تحویل اتاق ساعت 14:00 و تخلیه اتاق ساعت12:00 می باشد.

2- همراه داشتن اصل شناسنامه جهت صدور بلیط و  هنگام سوار شدن در هواپیما الزامی است.

3-نرخ های فوق  قطعی نبوده و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

4-نرخ های فوق به تومان می باشد.

5- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

6- پرواز چارتر و هتل گارانتی می باشد کنسلی یا تغییر نام مسافر به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد .

7- نرخ زیر دو سال جهت بلیط  10% بزرگسال بوده وکودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم موسوی داخلی 111-115 یا تلگرام  تماس حاصل نمايید.

نام هتل  هرنفراتاق دوتخته هرنفردراتاق یک تخته هرنفردراتاقسه تخته شب اضافه درخواست تور
داریوش *2 900000 * 850000 100000 درخواست تور
راه کربلا *2 950000 1000000 850000 100000 درخواست تور
رسالت *3 1000000 1200000 900000 100000 درخواست تور
کوروش *3 1050000 * 950000 150000 درخواست تور
لاله بیستون *5 1100000 1300000 950000 150000 درخواست تور
آزادگان *4 1200000 1400000 * 200000 درخواست تور
جمشید *4 1300000 * 1200000 250000 درخواست تور
پارسیان *5 1400000 1600000 * 350000 درخواست تور
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *