تور کویر مصر زمستان 97 (برگزار شده)

  • کد تور: desertodesal13971026
  • قیمت: 2190000تومان
  • مدت : دو و نیم روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-11-17
  • خدمات تور :

    محل حرکت:میدان آرژانتین ساعت 20:00   

    • اتوبوس ویژه توریسیتی
    • بیمه مسافرتی
    • راهنمای گردشگری
    • 2وعده صبحانه
    • 2وعده نهار
    • یک وعده شام
    • گشت
    • یک شب اقامت در هتل یا اقامتگاه بومگردی
    • ستاره شناسی
  • تور کویر مصر زمستان 97: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور کویر مصر زمستان 97


ارسال کل هزینه تور کویر مصر زمستان 97 زمان رزرواسیون ضروری است و درغیراینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

در تور کویر مصر ایران به روستای گرمه تالاب چشمه نیزار خواهید رفت و از آن جا روستای مصر را می بینید. سافاری و شتر سواری از تفریحات هیجان انگیزی هستند که در تور گردشگری کویر مصر انتظار شما را می کشند.

همین طور به دریاچه ی نمک سر زده و از آن جا روستای بیاضه و ارگ باشکوه بیاضه را نیز خواهید گشت.

بیاضه روستایی است که در ۵۳ کیلومتری جنوب شرقی خور و بیابانک در بخش نایین در استان اصفهان واقع شده‌است.

برنامه سفر:

شب اول:

ساعت 8شب حرکت از میدان آرژانتین،توقف اول رستوران مارال(15 کیلومتر بعد از قم)،توقف دوم انارک

روز اول:

ساعت 8 صبح رسیدن به شهرستان خور و بیابانک و استراحت در اقامتگاه بومگردی و صرف صبحانه،ساعت 12 صرف نهار و حرکت به سمت روستای گرمه(بازدید تالاب ،چشمه،و نیزار)،دیدار از غروب دریاچه نمک و صرف شام در اقامتگاه،آتش بازی و ستاره شناسی

روز دوم:

صرف صبحانه و حرکت به سمت روستای مصر(سافاری و شترسواری)،صرف نهار در روستای مصر و بازگشت به سمت تهران.

1- تحویل اتاق ساعت 14:00 و تخلیه اتاق ساعت12:00 می باشد.

2- نرخ کودک 2تا4 سال نیم بها و بالای 4سال کامل می باشد.

3-پرداخت ورودیه ها  بعهده مسافر می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورطبیعت گردی خانم جلیلی داخلی 112-111 و 115-116تماس حاصل نمايید. آقای امید حسامی 09124034932

نام تورتاریخ اجرای تورمحل اقامتگشتهاقیمتدرخواست تور
تور

کویر

مرکزی

ایران 

 17 بهمن دونیم روزه سویت بومگردیروستای گرمه تالاب چشمه نیزار،روستای مصرسافاری وشترسواری؛دریاچه نمک؛روستا و ارگ بیاضه219000درخواست تور
19 و 20 بهمن دونیم روزه سویت تختدار vip269000درخواست تور
 19 بهمن

سه نیم روزه

سویت تختدار

vip

349000درخواست تور
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *