تور کیش بهار 98

  • کد تور: kish13980231
  • قیمت: 1.830.000تومان
  • مدت : از 2 شب و 3 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-03-13
  • خدمات تور :

    ویژه عید فطر

    • بلیط رفت و برگشت
    •  اقامت
    • استقبال فرودگاهی
    • صبحانه بوفه
  • تور کیش بهار 98: مشاهده پکیج
  • تور کیش بهار 98
    میانگین 4.7 از 3 نظر

تور کیش بهار 98


ارسال60%کل هزینه تور کیش بهار 98 زمان رزرواسیون ضروری است و درغیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

1- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

2- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

3- همراه داشتن اصل شناسنامه جهت صدور بلیط و اصل پاسپورت هنگام سوار شدن به هواپیما و ورود هتل الزامی است.

4- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

5- نرخ زیر دو سال جهت  بلیط  10%بزرگسال می باشد.

6-ایرلاین های کیش ایر، قشم ایر و کاسپین می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم موسوی داخلی 111-112 یا تلگرام تماس حاصل نمایید.

لیست قیمت و هتل ها تور کیش بهار 98:

هتلنوع اتاق3 شب و 4 روز4 شب و 5 روزدرخواست تورخدمات
ویلاهای
ساحلی
سیمرغ 
دو تخته18300002000000درخواست توربلیط رفت و برگشت  ، اقامت ، استقبال فرودگاهی ، صبحانه بوفه ،  هروعده ناهار 25000 تومان
سه تخته17000001840000درخواست تور
چهارتخته16400001750000درخواست تور
پنج تخته16000001700000درخواست تور
هتل
هلیا
*4
دو تخته20900002350000درخواست توربلیط ، اقامت ، استقبال فرودگاهی ، صبحانه بوفه ، تخفیف خدمات دریایی ، اینترنت رایگان درلابی ، تخفیف خدمات گردشگری، هرناهار 40000 تومان
سه تخته19000002090000درخواست تور
چهارتخته18000001950000درخواست تور
سوئیت پنج تخته17700001910000درخواست تور
هتل
پارمیدا
*5
دو تخته 21700002450000درخواست توربلیط ، استقبال فرودگاهی ، اقامت ، صبحانه بوفه ، استخر و سونا و جکوزی ، تخفیف خدمات دریایی ، هر وعده ناهار 45000 تومان 
سه تخته 19500002150000درخواست تور
سوئیت 1خوابه(4نفر)18400002050000درخواست تور
سوئیت 2خوابه(4نفر)18800002100000درخواست تور
هتل
شایان
*5
دو تخته جزیره24700002850000درخواست توربلیط ، استقبال فرودگاهی ، صبحانه به صورت بوفه ، هروعده ناهار 65000 تومان ، اینترنت رایگان در لابی ، تخفیف خدمات گردشگری
دو تخته دریا26200003040000درخواست تور
سه تخته جزیره23000002630000درخواست تور
3تخته دریا23900002730000درخواست تور
دوبلکس جزیره21900002470000درخواست تور
دوبلکس دریا23100002630000درخواست تور

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

کیش

[awesome-weather units="C" forecast_days="5" custom_bg_color="#1b95ee" location="IR"]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *