تور کیش بهار 98 (برگزار شده)

  • کد تور: kish13980129
  • قیمت: 870000تومان
  • مدت : از 2 شب و 3 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-01-17
  • خدمات تور :

    فروردین ماه 98 به غیر از ایام خاص

    • بلیط رفت و برگشت
    •  اقامت
    • استقبال فرودگاهی
    • صبحانه بوفه
  • تور کیش بهار 98- صفحه اول: مشاهده پکیج
  • تور کیش بهار 98
    میانگین 5 از 2 نظر
  • تور کیش بهار 98- صفحه دوم: مشاهده پکیج
  • تور کیش بهار 98
    میانگین 5 از 2 نظر

تور کیش بهار 98


ارسال60%کل هزینه تور کیش بهار 98 زمان رزرواسیون ضروری است و درغیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

1- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

2- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

3- همراه داشتن اصل شناسنامه جهت صدور بلیط و اصل پاسپورت هنگام سوار شدن به هواپیما و ورود هتل الزامی است.

4- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

5- نرخ زیر دو سال جهت  بلیط  10%بزرگسال می باشد.

6-ایرلاین های کیش ایر، قشم ایر و کاسپین می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم موسوی داخلی 111-112 یا تلگرام تماس حاصل نمایید.

لیست قیمت و هتل ها تور کیش بهار 98:

هتل نوع اتاق 2 شب و 3 روز 3 شب و 4 روز درخواست تور خدمات
ویلاهای
ساحلی
سیمرغ 
دو تخته 870000 930000 درخواست تور بلیط رفت و برگشت  ، اقامت ، استقبال فرودگاهی ، صبحانه بوفه ،  هروعده ناهار 20000 تومان
سه تخته 850000 890000 درخواست تور
چهارتخته 830000 870000 درخواست تور
پنج تخته 825000 865000 درخواست تور
هتل
هلیا
*4
دو تخته 950000 1050000 درخواست تور بلیط ، اقامت ، استقبال فرودگاهی ، صبحانه بوفه ، تخفیف خدمات دریایی ، اینترنت رایگان درلابی ، تخفیف خدمات گردشگری، هرناهار 35000 تومان
سه تخته 900000 980000 درخواست تور
چهارتخته 880000 950000 درخواست تور
سوئیت پنج تخته 880000 950000 درخواست تور
هتل
سارا
*4
دو تخته 1010000 1140000 درخواست تور بلیط ، استقبال فرودگاهی ، تخفیفات گردشگری
سه تخته 990000 1110000 درخواست تور
چهار تخته 980000 1090000 درخواست تور
سوئیت 1 خوابه(3نفر) 1125000 1300000 درخواست تور
هتل
پارمیدا
*5
دو تخته  1000000 1125000 درخواست تور بلیط ، استقبال فرودگاهی ، اقامت ، صبحانه بوفه ، استخر و سونا و جکوزی ، تخفیف خدمات دریایی ، هر وعده ناهار 40000 تومان 
سه تخته  940000 1030000 درخواست تور
سوئیت 1خوابه(4نفر) 910000 990000 درخواست تور
سوئیت 2خوابه(4نفر) 960000 1040000 درخواست تور
هتل
شایان
*5
دو تخته جزیره 1250000 1500000 درخواست تور بلیط ، استقبال فرودگاهی ، صبحانه به صورت بوفه ، هروعده ناهار 60000 تومان ، اینترنت رایگان در لابی ، تخفیف خدمات گردشگری
دو تخته دریا 1300000 1600000 درخواست تور
سه تخته جزیره 1150000 1350000 درخواست تور
3تخته دریا 1180000 1400000 درخواست تور
دوبلکس جزیره 1100000 1280000 درخواست تور
دوبلکس دریا 1130000 1320000 درخواست تور
هتل
ایران
*5
دو تخته 1200000 1530000 درخواست تور بلیط ، اقامت ، استقبال فرودگاهی ، استخر و سونا و جکوزی رایگان
سه تخته 1190000 1410000 درخواست تور
سوئیت 1 خوابه 1180000 1400000 درخواست تور
هتل
میراژ
*5
دو تخته جزیره 1270000 1530000 درخواست تور بلیط ، اقامت ، استقبال فرودگاهی ، صبحانه بوفه ، اینترنت رایگان درلابی ، استخر و سونا و جکوزی رایگان
دو تخته دریا 1350000 1650000 درخواست تور
سوئیت جونیور جزیره 1500000 1890000 درخواست تور
سوئیت جونیور دریا 1570000 2000000 درخواست تور
هتل
پارمیس
*5
دو تخته جزیره 1300000 1580000 درخواست تور بلیط ، استقبال فرودگاهی ، صبحانه بوفه ، ناهار ، اینترنت ، استخر ، سونا و جکوزی رایگان
دو تخته دریا 1320000 2600000 درخواست تور
سه تخته جزیره 1250000 1500000 درخواست تور
سه تخته دریا 1260000 1510000 درخواست تور
سوئیت 1خوابه 1225000 1570000 درخواست تور
سوئیت 2 خوابه 1300000 1580000 درخواست تور
هتل
مارینا
*5
دو تخته پارک 1870000 1500000 درخواست تور بلیط ، استقبال فرودگاهی ، اقامت ، صبحانه بوفه ، ناهار ، سالن بدنسازی ، استخر و سونا و جکوزی ، اینترنت 
دو تخته دریا  2160000 1695000 درخواست تور
سوئیت 1خوابه با سرویس 2190000 1720000 درخواست تور
سوئیت 1خوابه 2400000 1850000 درخواست تور

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

کیش

[awesome-weather units="C" forecast_days="5" custom_bg_color="#1b95ee" location="IR"]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *