تور کیش زمستان 97 (برگزار شده)

  • کد تور: kish13971208
  • قیمت: 700000تومان
  • مدت : از 2 شب و 3 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-12-04
  • خدمات تور :

       تور کیش ویژه اسفند ماه به غیر از ایام خاص

    • پرواز رفت و برگشت
    • اقامت و خدمات مطابق جدول تور
    • ترانسفر
    • صبحانه بوفه
    • ویلاهای ساحلی سیمرغ
    • هتل آریان
    • هتل هلیا
    • هتل پارمیدا
    • هتل شایان
  • تور کیش زمستان 97: مشاهده پکیج

تور کیش زمستان 97


ارسال60%کل هزینه تور کیش زمستان 97 زمان رزرواسیون ضروری است و درغیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

1- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

2- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

3- همراه داشتن اصل شناسنامه جهت صدور بلیط و اصل پاسپورت هنگام سوار شدن به هواپیما و ورود هتل الزامی است.

4- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

5- نرخ زیر دو سال جهت  بلیط  10%بزرگسال می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم جلیلی داخلی 111-112 یا تلگرام تماس حاصل نمایید.

لیست قیمت و هتل ها:

هتل نوع اتاق 2 شب و 3 روز 3 شب و 4 روز خدمات درخواست تور
ویلاهای
ساحلی
سیمرغ
دو تخته 700 800 بلیط رفت و برگشت  ، اقامت ، استقبال فرودگاهی ، صبحانه بوفه ،  هروعده ناهار 20000 تومان درخواست تور
سه تخته 660 750 درخواست تور
چهارتخته 650 725 درخواست تور
پنج تخته 640 710 درخواست تور
هتل
4*
آریان
دو تخته 750 875 بلیط ، اقامت ، استقبال فرودگاهی ، صبحانه ، تخفیف گردشگری ، هروعده ناهار 45000 تومان  درخواست تور
سه تخته 700 800 درخواست تور
سه تخته با سرویس 695 790 درخواست تور
هتل
4*
هلیا
دو تخته 800 950 بلیط ، اقامت ، استقبال فرودگاهی ، صبحانه بوفه ، تخفیف خدمات دریایی ، اینترنت رایگان درلابی ، تخفیف خدمات گردشگری، هرناهار 35000 تومان درخواست تور
سه تخته 740 860 درخواست تور
چهارتخته 710 810 درخواست تور
سوئیت پنج تخته 700 800 درخواست تور
هتل
5*
پارمیدا
دو تخته جزیره 850 1020 بلیط ، استقبال فرودگاهی ، اقامت ، صبحانه بوفه ، استخر و سونا و جکوزی ، تخفیف خدمات دریایی ، هر وعده ناهار 45000 تومان  درخواست تور
دو تخته دریا 770 920 درخواست تور
سوئیت 1خوابه(4نفر) 730 850 درخواست تور
سوئیت 2خوابه(4نفر) 750 880 درخواست تور
هتل
5 *
شایان
دو تخته جزیره 980 1220 بلیط ، استقبال فرودگاهی ، صبحانه به صورت بوفه ، هروعده ناهار 60000 تومان ، اینترنت رایگان در لابی ، تخفیف خدمات گردشگری درخواست تور
دو تخته دریا 1040 1310 درخواست تور
سه تخته جزیره 910 1120 درخواست تور
3تخته دریا 950 1170 درخواست تور
دوبلکس جزیره 860 1050 درخواست تور
دوبلکس دریا 910 1120 درخواست تور

 

به ما امتیاز دهید
[کل: 16 میانگین: 3.4]
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

کیش

[awesome-weather units="C" forecast_days="5" custom_bg_color="#1b95ee" location="IR"]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *